Fredrikstad , Fagerliveien 11 - 3. etg

 • Adresse:

  Fagerliveien 11 - 3. etg

 • Prisantydning:

  NOK 7 000 000

 • Totalpris:

  NOK 7 021 870

 • Matrikkel:

  208/360/49

 • Areal:

  Primærrom: 96 m², Bruksareal: 100 m²,


Beskrivelse

Velkommen til Fagerlia - en ny bydel i bydelen ved Fagerliveien/ Hassingen. 

Denne leiligheten ligger i Byggetrinn 1 har innflytting nå i disse dager (Slutten av august 2023)

Nå er også tredje salgstrinn - de siste 30 leilightene - og dermed hele prosjektet lansert for salg.  Tredje salgstrinn omfatter byggene 3, 4, 5 og 6 og er antall ferdigstilt 4. kvartal 2024.  Her finner du fine leiligheter i varierte størrelser, med flere uteplasser og høy standard.    Kontakt en av våre meglere så får du vite mer om prosjektet.  Du kan også besøke oss i vår visningsleilighet, etter nærmere avtale.  Du kan også se vår boligvelger der du også kan se på mulighetene for tilvalg (gjelder byggetrinn 3).  Sjekk siden:  www.boifagerlia.no.

Hvorfor kjøpe nybygg? Utbygger  ønsker at du som kjøper bolig  enkelt skal kunne skape ditt eget drømmehjem. Et hus er bare en bygning men et hjem er mer en følelse. Det er i hjemmet du skaper gode minner, kobler av etter en hektisk dag , og tilbringer en stor del av livet - og  det er her du kan bestemme hvordan det skal se ut rundt deg.
Byggetrinn 3: Alle som kjøper bolig på Fagerlia tilbys en komplett boligpakke av høy standard, hvor du også kan velge og tilpasse boligen blant et bredt sortiment produkter.

Forutsigbarhet
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere teknisk  kvalitet. Gode energiløsninger er bra for både miljø og lommeboken- Med ny bolig så slipper du å bekymre deg for kalde vintre med høye strømpriser.
Når du kjøper ny bolig har du 5 års garanti og reklamasjonsrett på boligen. Dette gir deg et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper en brukt bolig.

Utbygger har tegnet Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper av denne boligen som blir dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil kr. 15.000,- pr. mnd. i inntil 9 mnd. dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig. Se forsikringsvilkår for mer informasjon.

Lave kjøpsomkostninger
Det er lavere kjøpskostnader ved kjøp av ny bolig; du betaler bare 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 % av hele kjøpesummen, som man gjør ved kjøp av brukt bolig.

Prospekt, tegninger, bilder, 3D visualiseringer og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller den korrekte beliggenhet. Det er kun ment som en rettledende illustrasjon og er ikke målbare. Det er for prosjektet utarbeidet leveransebeskrivelse, standardisert kjøpekontraktsformular, utkast til vedtekter og husordensregler m.fl . dokumenter. Disse er utarbeidet som separate vedlegg til prospektet. Kjøpsavtale vil være basert på bestemmelsene og opplysninger som fremkommer av prosjektets standardiserte kjøpekontraktsformular. Ved kjøp av leilighet forutsettes det at kjøperen har satt seg inn i prospektet, leveransebeskrivelsen og de i kontraktsdokumentet beskrevne vedlegg - Se full overikt og last ned dokumenter på -  www.boifagerlia.no

Innhold

Leilighetene er av ulik størrelse og innhold.
Denne leiligheten inneholder:  Entrè, bad/vaskrom, gang, bad 2, stue/kjøkken med utgang til balkong. Soverom 1 med utgang til terrasse og bod, soverom 2 og kontor (kan gjøes om til soverom) med utgang til terrasse. Parkeringsplass i garasjekjeller, sportsbod. Leiligheten ligger i 3. etg i Byggetrinn 1 og er gjennomgående.

Standard

Innvendig har leilighetene en gjennomtenkt og god grunnpakke for å bygge opp sitt eget personlige hjem. Her får man 1-stavs eikeparkett som standard og kjøkken fra Sigdal med platetopp, komfyr og oppvaskmaskin fra Simens. Flislagt bad med 60 x 60 fliser.

For byggetrinn 3 har vi utarbeidet et forslag på benkeplater og håndtak til hver av de fire kjøkkenfargene slik at du skal være trygg på at du får et helhetlig konsept.  I tillegg tilbys det kjøkken utifra hele Sigdal sitt sortiment som tilvalg. Baderomsflisene fremstår som moderne med et naturlig spill i overflaten, med flere dempede farger å velge mellom. Om du liker lyst eller mørkt har du valgmuligheten her. Baderomsinnredning med heldekkende servant og speil med innfelt lys som standard. Som tilvalg har man enda flere farger å velge blant på innredning, og sort eller krom blandebatterier. Veggfargene har alle en varm undertone og er valgt for å harmonisere med kjøkkenfronter og gulv. Med den samme grunnpakken som utgangspunkt kan man skape helt unike og spesialtilpassede rom. Du kan velge mellom 4 ulike farger på vegger og kjøkken.
Når du kjøper ny bolig, slipper du å tenke på oppussing- og vedlikeholdskostnader på flere år. Du slipper også å bekymre deg for f.eks. skjulte skader eller arbeid som har blitt gjort i leiligheten som ikke er dokumentert. Du får mer tid til å bruke på familie, venner og hobbyer- eller å bare koble av i ditt nye hjem.

Beliggenhet

Fagerlia ligger i stigningen der Fagerliveien leder fra Hassingen og opp til Falchåsen.  Som navnet tilsier ligger Fagerlia eksponert for ettermiddagsolen.  Med Fagerlia omdannes bebyggelsen mellom Hagebyen på Karivold og blokkbebyggelsen på Bryggerifjellet til en ny og spennende bydel med en begyggelse som glir naturlig inn i miljøet.  Her kan avstanden til det meste av det du trenger måles i minutter og til fots.  Fredrikstad sentrum ligger en spasertur unna og i nærområdet finner du dagligvareforretninger ved Hassingen, ved Wilbergjordet og en søndagsåpen butikk ved Glemmen.  Du ser over til Brattliparken - som er starten begynnelsen til det ettertraktede utfartsområdet du finner i Fredrikstadmarka - med lysløyper, turløyper og badeplasser.  Enda nærmere ligger turstiene rundt den ikke fullt så kjente, men veldig idylliske Bingedammen.   På veien til sentrum ligger bussterminalen med flybuss og ekspressbuss til Oslo, og i tilnærmet samme avstand ligger jernbanestasjonen med togavganger til Østfoldbyene, Oslo S og sydover i Sverige.

Felleskostnader

Estimert kr. 40-45,- pr kvm. Felles utgiftene inneholder også Fjernvarme, kommunale avgifter mm

Sameie

Sameie: Fagerlia 1 Boligsameie, Orgnr: 931397907

Forsikring

IF

Vedtekter / husordensregler

Blir utarbeidet i disse dager.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 100 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entrè, bad/vaskrom, gang, bad 2, stue/kjøkken med utgang til balkong. Soverom 1 med utgang til terrasse og bod, soverom 2 og kontor (kan gjøes om til soverom) med utgang til terrasse.

I Fagerlia finner du leiligheter i ulik størrelse. Se www.boifagerlia.no

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se kartutsnitt i annonsen.

Tomt

Areal: 6 950 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Ja i felles garasjekjeller.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.07.2023 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Se vedlagte nabolagsprofil.

Oppvarming

Vannbårenvarme via Fjernvarme

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Ikke fastsatt, men vil inngå i fellesutgiftene.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør ca 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Foreløpig ikke fastsatt.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål Nasjonal plan ID 3004 1188. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Platetopp, komfyr og oppvaskmaskin fra Simens.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 78 22 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Denne leiligheten er ledig for overtagelse i slutten av august 2023.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, levransebeskrivelse mm Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Boligen selges etter bustadoppføringsloven.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Fagerliveien 11 - 3. etg, 1605, Fredrikstad, Gnr. 208 bnr. 360 snr. 49 orgnr. 931397907 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

192-23-0128

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, leveransbeskrivelse og kjøpekontrakt. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Dokumenter

Fagerlia_Prospekt_Byggetrinn 3

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192230128

 • Prisantydning

  NOK 7 000 000

 • Samlet sum

  NOK 7 000 000

 • Total kostnad

  NOK 7 021 870

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: