Saltnes , Moltemyra 22

 • Adresse:

  Moltemyra 22

 • Prisantydning:

  NOK 5 890 000

 • Totalpris:

  NOK 6 055 970

 • Matrikkel:

  92/364

 • Areal:

  Primærrom: 205 m², Bruksareal: 250 m²,


Beskrivelse

Fin og godt vedlikehold enebolig over tre plan. Stor pent opparbeidet og naturtomt med fantastiske solforhold.

God planløsning med 5 soverom, to bad hvorav hovedbadet er oppusset i 2012, kjøkken, dobbel stue med utgang til hyggelig terrasse, romslig vaskerom (oppusset i 2019) og integrert dobbel garasje.

Oppvarmet med varmepumpe, elektrisitet og vedovn.

Eiendommen ligger i ett lite trafikkert, rolig, og sentrumsnær område i Saltnes. Med marka som nærmeste nabo. Trygt og barnevennlig strøk med under ett minutt gange til Spetalen skole og Saltnes barnehage. Sykkelavstand til vannet og dagligvarebutikk.  Kort kjørevei til Råde sentrum, ungdomsskole og jernbanestasjon med avgiftfri parkering.

Innhold

Enebolig over tre plan inneholder:
To stuer, kjøkken, to bad, vaskerom, fem soverom, (hvorav et blir brukt som hjemmekontor), to trapperom, entrè, bod og integrert dobbel garasje.

Standard

Eiendommen holder en gjengående god standard og virker godt vedlikeholdt. Gulvflater belagt med fliser, parkett og laminat. Malte plater, panel og mdf-panel på vegg. Mdf-panel og trepanel i tak.

Kjøkken

Sort, elegant U-formet kjøkkeninnredning med profilerte fronter og trefargede benkeplater. Innredningen har integrert stekeovn, mikro ovn, kjøl- og fryseskap. Frittstående oppvaskmaskin. Mye skap- og benkeplass. Downlights. Gulvflate belagt med parkett. Hvitmalt panel på vegg og tak.

Bad

Romslig bad i underetasjen har svart servantinnredning med slette fronter, dusjnisje, badekar og toalett. Gulvflate belagt med sorte keramiske fliser med gulvvarme. Hvite baderomsplater med flismønster på vegg og lysmalt malt tak.
TG2: Ingen dokumentasjon på sluk, membran og tettesjikt. Noe mangelfull tilluft.

Lyst bad i første etasje med hvit servantinnredning, toalett og dusj. Flis på gulv og vegger, malt panel i tak.
TG3: Badet i første etasje må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Terrasse

Utgang fra stue, kjøkken og soverom til stor, syd og vest vendt terrasse på 90 m2. Fantastiske solforhold store deler av dagen. Her kan grill sesongen nytes med det praktiske utekjøkkenet bestående av grill, kjøleskap og godt benkeplass. Fra terrassen kan vandre fritt på baksiden av eiendommen på en stor del av tomten som er naturtomt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i ett lite trafikkert, rolig, og sentrumsnær område i Saltnes. Trygt og barnevennlig strøk med under ett minutt gange til Spetalen skole og Saltnes barnehage. Enkel tilgang til diverse aktiviteter blandt annet, ballspill, turstier i skog og mark, shopping, bade- og båtplasser. Bussforbindelse befinner seg på hovedveien like ved. Herfra går det også buss direkte til Råde ungdomsskole.

Løpende kostnader

Årlig medlemskap i velforening utgjør kr. 250,-.
Månedlig tv-/internettilknytning utgjør kr 1 186,- fra Viken AltiBox. Man har mulighet til å bestille ulike "pakker".

Forsikring

Storebrand

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Grydeland Eiendom AS - Sigurd Grydeland datert 19.08.2023. Tilstandsrapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022. Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler i form av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG0 til TG3 der TG0 er beste tilstandsgrad. Tilstandsgrader angitt med TG2 kan kreve tiltak. Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid. For TG2 og TG3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.

I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for ulike bygningsdeler. Av disse er 21 bygningselementer gitt TG0, eller 1. 17 enkeltelementer er gitt tilstandsgrad 2. 1 enkeltelement er gitt TG3. Nærmere beskrivelse av disse finnes i tilstandsrapporten.  

Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapportens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse. Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

TG2:
Utvendig
-Taktekking: Mose og slitasje på grunn av elde. Mangler snøfangere.
-Nedløp og beslag: Mangler snøfangere. Mer en halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
-Veggkonstruksjon: Noe tørr sprekker i underetasje. Yttervegger er trolig isolert med datidens krav til isolering (kan ikke sies med sikkerhet).
-Vinduer: Noe fukt/kondens merker på enkelte vinduer. Det er fuktskade på baderomsvindu.
-Dører: Mere enn halvparten av forventet brukstid på verandadører er oppbrukt.
-Terrasse: Rekkverket er for lavt i forhold til sagens krav.

Innvendig
-Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er ikke utført med radonsperre.
-Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert.
-Trapper: Mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Bad - under etasje
-Sluk, membran og tettesjikt: Foreligger ingen dokumentasjon og derfor er membranløsninger ukjent.
-Ventilasjon: Noe mangelfull tilluft.

Vaskerom - under etasje
-Overflate gulv: Gulvet er relativt flatt. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Tekniske installasjoner
-Vannledninger: Tilstandsgrad to grunnet alder. Mer en halvparten av forventet brukstid for skjult røranlegg er passert.
-Avløpsrør: Tilstandsgrad to grunnet alder. Mer en halvparten av forventet brukstid for skjult røranlegg er passert.
-Ventilasjon: Anbefales forbedret ventilasjon.

Tomteforhold
-Drenering: Ukjent type/alder/løsning på drenering og tettesjikt på grunnmur. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke synlig knotteplast alle steder. Ikke klemlist alle steder.
-Grunnmur og fundamenter: Det er påvist sprekker i burte/pussede fasader.

TG3:
Bad - første etasje
-Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Punkt 1: Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
-Ja. Mangler en dekorflis på vegg etter at høyskap på badet i første etasje ble fjernet.

Punkt 2: Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
-Ja, kun faglært. Pusset opp vaskerom i 2019. Ny membran og flislegging av murmester Paul Opsahl AS. Byttet innvendig stoppekran, nye rør og tilkobling av ny varmtvannsbereder av Rørlegger Eliassen AS. Samsvarserklæring ligger i boligmappa.

Punkt 4: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
-Ja, kun faglært. Rørlegger Eliassen AS: Opplegg av rør fra vannskap til ny vask på vaskerom og tilkobling av ny varmtvannsbereder.

Punkt 9: Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
-Ja. Det kan forekomme noen skrukketroll i kjeller.

Punkt 12: Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
-Ja, kun av ufaglært/egeninnsats. Nytt rekkverk på terrasse og malt hele huset i 2018.

Punkt 13: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
-Ja, kun faglært. Montør Gr.L egen bolig har: Oppgradert sikringsskap med hovedsikring 63amp, jordfeilautomater på alle sikringer og overspenningsvern. Juli 2021. Installert Elbil lader (Zaptec) i garasje på 32A sikring i Januar 2022. Installert Smarthus, hvor gulvvarme, panelovner, VVB og elbillader styres etter når strømprisen er billigst i Januar 2023. Samsvarserklæring ligger i boligmappa.

Punkt 15: Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
-Ja. Montert El bil lader i garasje i 2022 (type Zaptec).

Boligens areal

Primærrom: 205 kvm, Bruksareal: 250 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 125 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, vaskerom, tre soverom, trapperom og entre.

1. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 93 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad, soverom og trapperom.

2. etasje:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kontor og stue. 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealene er oppmålt iht. NS 3940. Her defineres bruksareal som nettoareal og arealet av bruksenhetens innvendige vegger. Areal av primærrom er primærrommenes nettoareal og arealet av innvendige vegger mellom disse.

Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler.

Adkomst

Se vedlagte kartutsnitt.
Det vil bli skiltet med Stavlund visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 716 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er opparbeidet med gressplen og hekk. Noe naturtomt.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbel garasje og på egen tomt.

Byggemåte

Enebolig over 3 etg med integrert dobbel garasje. Generelt oppført i gode å kjente konstruksjoner med den byggemåte som var vanlig ved oppføringspunktet. Saltak takkonstruksjon av sperrekonstruksjon. Tak er tekket med decra takpanner i stål. Takrenner, beslag og nedløp i plastbelagt stål og plast. Isolert bindingsverk fra byggeår. Utvendig kledd med stående trepanel. Under etasje i mur konstruksjoner. Boligen har etasjeskille i tre. Støpt dekke i under etasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.07.1983. Dokumentet følger vedlagt.
Mangler ifølge brukstillatelsen er rettet ifølge eier.

Det er rekvirert byggesakstegninger fra Råde kommune, men etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes tegninger i arkivet. Dersom har ikke megler kunne studere tegninger fra byggeår.
 
Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Barnehage / skole i området

Se vedlagte nabolagsprofil.
Ta kontakt med Råde kommune ved skoleadministrasjonen for evt spørsmål rundt skole-/barnehageplass.

Adgang til utleie

Eiendommen er registret med èn boenhet.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med varmepumpe, elektrisitet og vedovn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 25 000 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 20 651 pr. år
2023: Feie og tilsynsgebyr kr. 599,- pr. år, Vann: kr. 5 024,- pr. år, Avløp: kr. 6 298,- pr. år. Eiendomsskatt: kr. 8 730,- pr. år.
Boligen har også vannmåler som V/A- er varibalkostnad. Vannmåler avlest sist 23.11.2022. Målerstand 4223.

Eiendomsskatt

Det er i Råde kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 335 137 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 806 493 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til Boliger. Reguleringsplan: Skovbølet nr. 62, datert 31.12.1981. Kopi av reguleringsplanen med reguleringskart følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Tinglyst 29.10.1982 Dagbok nr. 08179.
Eier av boligen er forpliktet til å være med av områdets velforening.
Gjensidig vedlikeholdsplikt ovenfor medlemmene i velforeningen til de tekniske anlegg som ikke overtas av Råde kommune, herunder også TV-anlegg.
Naboer gis rett til adkomst for nødvendige reparasjon og vedlikehold av bolig samt ledninger som går over private tomter.
Denne erklæringen/avtalen vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Kopi følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Eiendommer er tilknyttet offentlig vei, offentlig vannforsyning via private stikkledninger, privat vann- og avløpsnett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Stavlund har i samarbeid med Tryg lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 78 22 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Moltemyra 22, 1642, Saltnes, Gnr. 92 bnr. 364 i Råde kommune

Oppdragsnummer

192-23-0123

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Dokumenter

Prospekt Moltemyra 22 Tilstandsrapport_11411-2019_1

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192230123

 • Prisantydning

  NOK 5 890 000

 • Samlet sum

  NOK 5 890 000

 • Total kostnad

  NOK 6 055 970

Visning

5 oktober / torsdag

17:00 - 18:00

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: