Vesterøy , Hauge 13

 • Adresse:

  Hauge 13

 • Prisantydning:

  NOK 6 950 000

 • Totalpris:

  NOK 7 142 470

 • Matrikkel:

  49/71

 • Areal:

  Primærrom: 237 m², Bruksareal: 374 m²,


Beskrivelse

Dette er "det gule huset" mange kjenner igjen på vei ut til Utgårdskilen på Vesterøy.  Her drev Jens Martinsens eftf. gjennom flere år sin dagligvarebutikk. Senere overtok kunstnerparet Åse og Oluf Føinum stedet for å ta det i bruk som sitt bosted - og som verksted og utsalgssted for sitt kunstneriske arbeid med keramikk-, glass- og grafikk.  Paret  arbeidet som aktive kunstnere frem til de gikk bort og var del av et kunstnermiljø som av mange omtaler som "kunstnveien".

Eiendommen er en kombinert bolig- og forretningseiendom og fremstår som et "lokalt landemerke" ved Hauge på Vesterøy.  Bygget er innholdsrikt og iøynefallende - med karakter - og har en trivelig og frodig hage, mellom hovedhuset og det fine annekset på baksiden.   Interiøret er industrielt i verkstedet - og eklektisk i den innholdsrike boligdelen.

Eiendommen ligger ikke nede ved sjøen, men på Hvaler er du aldri langt fra.  Følger du veien videre er du i løpet av noen få minutter nede i den idylliske Utgårdskilen og lenger nord ligger Papper, med kjente steder som Papperhavn, Fredagshølet, Guttormsvauen, Kuvauen m.fl.  Setter du sirkelen enda litt ut er du omgitt av en av de fineste skjærgårdslandskapene noen kan tilby.

Innhold

Hovedhuset inneholder:

1. etasje: Entre, kontor, verksted, vinterhave (utsalgslokale) og wc.
2. etasje: Entre, to stuer, spisestue, kjøkken med utgang til stor, sydvendt balkong, bad/wc, soverom med utgang til balkong og bod.
3. etasje: Entre, allrom, fire soverom og bad/Wc.
Kjeller:  Ikke målbart areal grunnet takhøyde.  Rom for oppbevaring med hyller, reoler og egen utgang. 

Annekset inneholder:
Et åpent rom med adkomst via terrasse.

Utstyr

Verkstedet er utstyrt med to glassbrennerovner, en keramikkovn og en dreieskive. Disse og annet tilbehør til virksomheten kan selges etter nærmere avtale.  Andre møbler og løsøre kan også selges etter nærmere avtale.

Standard

Boligen har i de første årene etter 2001 vært gjenstand for en omfattende modernisering og rehabilitering, innvendig og utvendig.

Gulv er belagt med furuparkett, keramiske fliser og vinylbelegg.  Vegger er belagt med malt panel og malte flater.  Tak har malte himlingsplaner og panel.

Stue

De to stuene og spisestuen  i andre etasje og stuen i tredje etasje gir gode, dels samlede og dels adskilte soner.

Kjøkken

Kjøkkenet fra Ikea (2001) er innholdsrikt med finerte fronter.

Bad

Badet i andre etasje har direkte adkomst til hovedsoverommet og ut til trappegangen. 
Badet i tredje etasje har adkomst fra allrommet.

Balkong

Boligen har tre balkonger.  Mot syd, ut fra kjøkkenet i andre etasje er det oppført en stor, solrik balkong på ca 24 m2.   Ut fra soverommet i andre etasje er det oppført en balkong på ca 8 m2. Ut fra  verkstedet i første etasje er det oppført en terrasse på ca. 18 m2.

Annekset har adkomst via en 11 m2 stor terrasse.

Soverom

Boligen har fem soverom.   Hovedsoverommet ligger i andre etasje med privat bad og opplegg for vaskemaskin.
I tredje etasje ligger de øvrige fire soverommet og omslutter allrommet ved trappehuset.

Beliggenhet

Dette er Vesterøy, en av de første landfaste øyene du kommer til på vei ut til Hvalerøyene.  På veien ut passerer du dagligvarebutikkene ved Ødegårdkilen og ved Bratte Bakke følger du veien opp til høyre og fortsetter ut til Neskilen med avkjøring mot Papper.   Eiendommen ligger ved Hauge - på høydedraget før veien fortsetter videre ned og ut til det idylliske havnemiljøet I Utgårdkilen - med sin velkjendte fiskeforretning.  Her er du omgitt av en ettertraktet skjærgård som strekker seg fra Onsøylandet i nord til Svenskekysten i sør.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Anticimex datert 8 august 2023.  Tilstandrsapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022.  Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler iform av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad.  Tilstandsgrader angitt med TG  2 kan kreve tiltak.  Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid.  For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.  

I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for ulike bygningsdeler. 

Av disse er 53% av vurderte bygningselementer gitt TG0, eller 1. 

42 % ( 42 enkeltelementer)  er gitt tilstandsgrad 2.  Disse er nærmere beskrevet i tilstandsrapporten på sidene 5, 6, 9 t.o.m side 20.  

2 % (2 enkeltelementer ) er gitt TG3. Dette omfatter trapp til kjeller som er preget av slitasje og manglende rekkverk ( side 14 i tilstandsrapport).  Taket bærer preg av elde og slitasje.  Utskifting bør påregnes. Det er påvist mangelfull tekking rundt piper ved takgjennomføring og forhøyede fuktverdier ( side 18 i tilstandsrapport).
 
Det er  foretatt hulltaking for undersøkelse av fukt ifm. badene i andre og tredje etasje.  Det er ikke påvist forhøyede verdier.

Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapptortens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse.  Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

Dersom tilstandsrapporten på enkeltpunkter inneholder feil og som følge av dette ikke tilfredsstiller krav til tilstandsrapport, skal øvrige punkter likevel legges til grunn som informasjon som er gjort kjent for kjøper.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har fyllt ut egenerklæringsskjema for sin kjennskap til eiendommens tilstand og forhold.  Eiendommen selges for dødsbo. Arvingene har begrenset kunnskap om eiendommens tilstand og ulike forhold.

Boligens areal

Primærrom: 237 kvm, Bruksareal: 374 kvm

Kjeller:
Rom og boder - ikke målbare grunnet lav takhøyde.

1. etasje:
Bruksareal: 147 m².
Primærrom: 21 kvm m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, kontro og wc.  S-rom:  Verksted og vinterhage ( utsalgslokale ).

2. etasje:
Bruksareal: 116  m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entre, kjøkken, to stuer, spisestue, soverom og bad/wc/vaskerom. S-rom:  Bod.

3. etasje:
Bruksareal: 91  m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Allrom, fire soverom, bad/wc.  S-rom:  Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Oslo følg E6 sydover til avkjøring nr 11 ved Råde. Følg RV 110 sydover til Fredrikstad og følg dervra RV 108 videre mot Hvaler.  Følg veiene over Kjøkøysund, Puttesund, over Stokken og ut til Ødegårdkilen på Vesterøy og fortsett forbi dagligvareforretningene og sving til høyre opp - skiltet Bratte Bakke og følg veien frem til Neskilen, sydover mot Utgårdkilen.  Eiendommen ligger på høyre side oppe på høydedraget - "det gule huset".

Tomt

Areal: 1 078 kvm, Eierform: Eiet tomt   Tomten er dels opparbeidet og dels naturlig med en frodig og idyllisk hage mellom bygningene.  Gressplen møter fjell og grov stein, prydplanter og frukttrær.

Naboen i vest har etablert adkomst over et mindre areal beliggende nordvest på eiendommen.  Denne er tinglyst som rett ifm. tinglysing av en felles adkomst ut til veien for flere eiendommer.

Bebyggelse

Eiendommen er opprinnelig en bolig der det i første etasje er drevet dagligvareforretning.  I 2001 overtok kunstnerparet Føinum eiendommen og etablerte et verksted i første etasje for sin kunstervirksomhet som omfattet glass, keramikk og grafiske arbeider.  Tilbygget i Nord ble erstattet av et "glasshus" som er anvendt som utsalgslokale.  Andre og tredje etasje er innredet og har fungert som parets bolig.

Annekset er gjenoppført ca år 2000 basert på et opprinnelig uthus som er registrert på flyfoto fra før 1960. 

Hovedhuset er oppført med tre etasjer med kaldt - over kjeller.  Gulv av betong mot grunn. Grunnmur av naturstein, mur, og betongkonstruksjon. Kjelleretasjen har et fuktig mijø. Etasjeskiller av treverk. Yttervegger av trekonstruksjon utvendig kledd med stående trekledning. Takkonstruksjon i valmtaksform utvendig tekket med takstein. Bygningen har profilerte entrédører med glassfelt. Verandadører og vinduer med to enkle glass fra ca. 2001/2002 i følge opplysninger fra eier.  Utgang fra verksted til sydvestvendt veranda oppmålt til ca. 18 m2. Utgang fra soverom til
nordvestvendt veranda oppmålt til ca. 8 m2. Utgang fra stue til sydvestvendt veranda oppmålt til ca. 24 m2.
Innredet anneks i trekonstruksjon, stående på søyler av naturstein. Utvendige fasader kledd med stående trekledning. Takkonstruksjon i pulttaksform utvendig tekket med takpapp.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke tegninger, men historiske bilder viser at bygningene - hovedhuset før 1948 og annekset før 1960.  Det foreligger ikke ferdigattest for bebyggelsen.  Det utstedes ikke ferdigattest for bebyggelse oppført før 1998.

Barnehage / skole i området

Hvaler kommune har skoletilbudet samlet ved Rød på Asmaløy.  Her ligger Rød skole (1-10) ved idrettshallen.  Hauge barnehage ligger en kort spasertur fra eiendommen.

Oppvarming

Elektriske panelovner i enkelte rom.  El. varmekabler badet i andre etasje.  El varmepumpe luft til luft.  Det er ikke montert ildsteder i eiendommen. Pipenes tilstand er ukjent.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiers forbruk av strøm i kalenderåret 2022 var 19 126 kWh.

Kommunale avgifter

Kr. 19 448 pr. år Det er montert vannmåler i eiendommen. Avgift basert på forbruk 60 m3.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 617 972 pr. 31.12.23 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 824 699 pr. 31.12.23 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er omfattat av reguleringsplan 15 Hauge (154.7.1987) og 54 Åttekanten skole (9.11.2001) Formål:  Forretning, Offentlig bebyggelse, Gang-/sykkelvei.  Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planene.  I kommuneplanens arealdel avsatt til område for 1001 bebyggelse og anlegg, 2010 veg.

Konsesjon / Odel

Eiendommen har boplikt etter konsesjonsloven (0-konsesjon).  Boplikt gjelder for eiendommer som er, eller har vært i bruk som helårsbolig og gjelder uavhengig av om dagens eier benytter eiendommen som fritidsbolig, eller helårsbolig.  Dersom en eiendom med slik boplikt ønskes nyttet som fritidsbolig må ny eier selv søke konsesjon om fritak fra boplikten.  I tilfeller der kommunen gir fritak for boplikt vil kravet til boplikt fortsatt gjelde ved senere omsetninger.   Dersom kjøp av eiendommen forutsetter fritak for boplikt, må dette spesifiseres i kjøpetilbud.

Vei/vann/avløp

Kommunalt tilknyttet

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, følger ikke med i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo/ kjøpers undersøkelsesplikt

Eiendommen selges av selvskiftende arvinger/dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om eiendommens tilstand og ulike forhold.  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Stavlund as har i samarbeid med Tryg  lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 35 31 25 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

1967/300911-1/86  Jordskifte - 15.03.1967 Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/306085-1/86  Bestemmelse om bebyggelse, rettighetshaver:Knr:3011 Gnr:49 Bnr:220  
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon iht. Bygningsloven.

1997/5734-1/86  Veirett for naboeiendom.  Bestemmelse om veg - 02.06.1997, rettighetshaver:Knr:3011 Gnr:49 Bnr:218    Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere.

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder. Tilsvarende gjelder for avfallsgebyr, feieavgift og årsgebyr for vann og avløp.g.

Adresse og matrikkel

Hauge 13, 1684, Vesterøy, Gnr. 49 bnr. 71 i Hvaler kommune

Oppdragsnummer

192-23-0101

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Dokumenter

Prospekt Hauge 13 Hauge 13 - Vedlegg til Salgsoppgave, Tilstandsrapport, selgers egenerklæring mm

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192230101

 • Prisantydning

  NOK 6 950 000

 • Samlet sum

  NOK 6 950 000

 • Total kostnad

  NOK 7 142 470

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: