Fredrikstad , Bellevue 17

 • Adresse:

  Bellevue 17

 • Prisantydning:

  NOK 14 950 000

 • Totalpris:

  NOK 15 339 570

 • Matrikkel:

  300/1095

 • Areal:

  Primærrom: 239 m², Bruksareal: 305 m²,


Beskrivelse

Dette er en elegant, villa på Bellevue rett ovenfor fergeleiet der byfergen patruljerer elven over til Gamlebyen i Fredrikstad. Huset er tegnet av Griff Arkitektur ved arkitekt Geir Hermansen - med et gjennomført design og gjennomtenkte planløsninger som tar vare på de muligheter som plasseringen gir. Huset er elegant, har god standard og høy grad av komfort. Beliggenheten er i et av Fredrikstads mest ettertraktede villastrøk. Fra den store takterrassen kan du nyte vakker utsikt over elven og Gamlebyens voller og festningsverk. Byens gågate og elvepromenade ligger kun en kort spasertur unna og enda nærmere ligger jernbanestasjonen. Her kan du praktisk talt vente til toget ropes opp på perrongen, før du går til toget - og barna kan gå hjemme fra når det ringer inn på skolen like ved.

Innhold

Kjelleretasje: Kjellerstue/soverom, bad, vaskerom, to bodrom og gang.
1. etasje: Stue med utgang til veranda, ca. 13 kvm, tre soverom, walk inn garderobe, to bad, toalettrom, entrè og hall.
2. etasje: Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor takterrasse ca. 70 kvm.

Standard

Boligens interiør er gjennomført og med tidsriktig farge- og interiør. Interiøret er i godt samspill med boligens stramme utrykk og gir kontrast på en balansert, vellykket måte. Boligen har store og gode rom med en velfungerende planløsning med ulike soner i hver etasje. Huset vekker begeistring og beundring i din vandring fra rom til rom. 

Gulv er belagt med eikeparkett og keramiske fliser. Vegger er belagt med malte gipsplater og keramiske fliser. Tak har malte, gipsede overflater med downlights i ulike soner og rom. Det er nylig lagt nytt gulv i 2.etasje med vannbåren gulvvarme. Underetasjen er pusset opp i 2022/2023 og har fått egen inngang ned til en et stort rom som kan benyttes som soverom, eller stue - eller begge deler. I tillegg er det innredet ett nytt, eksklusivt bad - og vaskerom.

Kjøkken

Kjøkkenet er elegant og nyoppusset med åpen løsning til stuen. Kjøkkenet ligger i  2. etasje på fyller rommet med en utformingen som skaper eksklusiviitet gjennom estetikk og funksjon. Det inviteres til sosiale sammenkomster på kjøkkenøyen med barløsning. Innredningen er fra Huseby og KVIK og har mørke slette fronter med høyskap og glassfronter med lys. Sort stenbenkeplate. Innredningen er innholdsrik og  velutstyrt med integrert stekeovn, dampovn, vinskap, induksjon platetop, kjøleskap med frysedel og oppvaskmaskin. Det er lagt nytt parkettgulv i 2022 med vannbåren gulvvarme. Vegger og tak har malte slette flater. Downlights.

Bad

Underetasjen: Nytt og delikat bad fra 2022 med pene materialvalg. Badet har lekker innredning med to servanter og skapinnredning, dusjsone, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. Vegger og gulv har store keramiske fliser med harmonerende fargenyanser. Malt tak med downlights. Det er elektriskvifte i vegg og tilluft i dør. Varmekabler i gulv.

Bad tilknyttet hovedsoverommet: Lyst bad med to servanter, speilvegg, badekar og vegghengt toalett. Rommet er flislagt med lyse mosaikkfliser på vegg. Flislagt gulv med gulvvarme. Downlights.

Bad i hallen har servantinnredning med to servanter, speiler, dusjkabinett og toalett. Vegger og tak har malte lyse flater. Gulv er belagt med mørke fliser og gulvvarme. Elektrisk vifte i vegg og tilluft i dør.

Toalettrom i entré med servant, speil og toalett. Vegger og tak har malte overflater. Gulv er belagt med parkett.

Takterrasse

Majestetisk takterrasse på ca. 70 kvm med flere oppholdssoner og jacuzzi fra 2022. Her har du en solrik takterrasse med god plass og fantastisk utsikt til Gamlebyen, over nærområdet og det rolige nabolaget. På terrassen oppholder du deg usjenert.

Beliggenhet

Som en sum av flere heldige omstendigheter utmerker Bellevue seg som et av de mest vellykkede og ettertraktede nabolag i Fredrikstad. Området ligger vakkert langs elven, vendt mot Prestelandet, festningsbyen Gamlebyen og dens ytre festningsverk. Bebyggelsen på Bellevue ble formet etter en samlet plan der husene fikk et enhetlig uttrykk som gir opplevelse av helhet og sammenheng. Byens utvikling har senere ført til at Bellevue ligger på bysiden, i passende avstand til byens sentrum - der alt skjer. Nærheten til jernbanestasjonen gir deg muligheten til å lese avisen hjemme, til toget annonseres på stasjonen - ca. 1 times togtur til Oslo. På samme vis kan barna vente til skoleklokka ringer, før de går av sted til barne- og ungdomsskolen like ved. Eiendommen ligger i andre rekke fra elven og fra den store, solrike takterrassen kan du nyte utsikten til elven, Gamlebyen og landemerket Fredrikstadbroa. Fra eiendommen har du kun en kort spasertur ned til byfergen med kort overfart til Gamlebyen og derfra videre ned gjennom sentrum og helt ut til Gressvik. Glommastien som passerer rett nedenfor er et godt utgangspunkt for sykkel- og spaserturer.

Les gjerne den hyggelige omtalen Fredrikstad bysentrum hadde i Dagens Næringsliv i sommer:
"Guide til Fredrikstad - Ti grunner til å legge helgeturen til Østfolds hovedstad denne sommeren"

https://www.dn.no/d2/livsstil/fredrikstad/arkitektur/mat/d2s-guide-til-fredrikstad/2-1-1484630

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst datert 07.06.2023. Tilstandsrapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022. Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler i form av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG0 til TG3 der TG0 er beste tilstandsgrad.  Tilstandsgrader angitt med TG  2 kan kreve tiltak.  Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid.  For TG2 og TG3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.  

I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for 44 ulike bygningsdeler. Av disse er 28 bygningselementer gitt TG0 og TG1. 13 bygningselementer er gitt TG2. 3 bygningsdeler er gitt TG3. Der det er foretatt hulltaking for undersøkelse av fukt ifm. våtrom er dette angitt i rapporten.

Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapportens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse. Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt TG2 og TG3:

TG2:
Veggkonstruksjon
-Noe tørr/sprukken kledning. Det meste er i grei stand.

Vinduer
-Det påvist tegn på innvendig kondensering på enkelte vindusglass. Bør gjøres tiltak for å bedre ventilering av rommet.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger
-Kebony terrassebord fra 2016. Mye krymp i bordene samt noen ødelagte bord som bør fikses opp.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 2
-Rekkverk er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Dette må endres for å tilfredsstille kravene.

Etasjeskille/gulv mot grunn
-Noe mindre skjevheter, men ingen behov for utbedringstiltak.

Overflate gulv - bad
-Gulvet er forholdsvis rett, uten fall.

Sluk, membran og tettesjikt
-Mer en halvparten av forventet brukstid.

Sluk, membran og tettesjikt
-Mer en halvparten av forventet brukstid og ingen dokumentasjon.

Sanitærutstyr og innredning
-Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Ventilasjon
-Mangler styrt tilluftsventilering samt tilluft i dør.

Overflater og konstruksjon - toalettrom 1. etasje
-Mangler styrt tilluftsventilering samt, tilluft i dør og ventiler i to vinduer.

Ventilasjon
-Bør sannsynligvis sette inn flere ventiler da eier opplyste at det kondenserer på vindusglass til tider.

Utvendige vann og avløpsrør
-Mer en halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

TG3:

Utvendige trapper
-Det er ikke montert rekkverk.

Innvendige trapper
-Det er ikke montert rekkverk på trappen til kjeller.

Vaskerom - Kjeller
-Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Dette var ikke ferdig under befaring.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

-Punkt 4: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, faglærte. Natalias vedlikehold. Alle rør i/under kjellergulv er byttet ut til nye ifm. drenering.

Punkt 13: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr og ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
Ja, faglærte: Martinsen Elektriske og Elektrikergruppen. Ny elbillader, nye kurser til jacuzzi, varmepumpe, terrassevarmere, sokkelleilighet, bad og tekniskrom. alt i 2022.

-Punkt 13.1: Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. alle nye deler installert i 2022.

Punkt 15: Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja, på egen ny kurs 40A kurs.

Punkt 20: Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
Ja. Søknad om bruksendring av soverom nede til oppholdsrom er sendt inn. Oppfyller alle krav iht. takstmann som har veiledet ifm. prosessen, så dette avhenger kun av saksbehandlingstid.

Punkt 24: Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Ja, takst gjennomført i 2022 og 2023.

Boligens areal

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 305 kvm

Uuderetasje/kjeller:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue, bad og vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: 130 m².
Primærrom: 130 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: to bad, stue, toalettrom, gang/hall og tre soverom, ett med walk in closet.

2. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til takterasse.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 733 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat og inngjerdet tomt opparbeidet med gress, hekk, beplantning og rundstein rundt boligens yttervegger. Gårdsplassen er stenlagt med granittheller i 2022. Hagen er stor og solrik.

Garasje / Parkering

Garasjen med ledport, ca. 32 kvm og innebygd carport. Det er ikke søkt om å bygge inn carport.

Byggemåte

Bellevue 17 ble opprinnelig bygget i 1966 for veterinær Per Folkestad. Bygget ble oppført i en etasje over kjeller og fungerte en tid delvis som veterinærkontor. I 2004 ble eiendommen om- og påbygget slik det fremstår i dag, etter tegninger av arkitekt Geir Hermansen i Griff Arkitektur. Ombyggingen omfattet riving av bygningsdeler, modernisering av eksisterende bygg og påbygg av en garasje/carport, samt 2. etasje med takterrasse. Uttrykket har preg av "nyfunksjonalisme" og kubeformer med volum tilpasset omgivelsene. Bebyggelsen er utformet med moderne, god design og funksjon, godt tilrettelagt for en barnefamilies krav til komfort og daglig livsutfoldelse. Bebyggelsen er godt tilpasset sin situasjon og sine omgivelser som et resultat av godt arkitekthåndverk. Rommenes orientering og vinduenes plassering er viktige elementer i opplevelsen av bygget. Bebyggelsen er oppført som en frittliggende enebolig av trekonstruksjoner, over grunnmur/ kjelleretasje av betong. Eiendommen har igjen blitt pusset opp og tilpasset gjeldende trender og paletter. Den er også forbedret  ved at det er installert energiøkonomisk oppvarmingsløsning med varmepumpe luft til vann - med forgrening til gulv.

Boligen er oppført i trekonstruksjoner med bindingsverk. Vinduer har aluminiumsrammer med tolags isolerglass. Flatt tak tekket med sarnafil i 2004. Renner og nedløp i sink. Nye gesimsbeslag toppetasje 2021 og nye beslag på pipe 2021. Ny drenering rundt huset forutenom ca. halve veggen mot veien 2022. Det ble i 2022 laget granitttrapp ned til kjelleren med granittblokker rundt.

Endringene som ble gjort i underetasjen er ikke søkt om / meldt i fra til kommunen.

Under 100 års markeringen for Norske Arkitekters landsforbund - i 2011 - ble Bellevue 17 av Østfold Arkitektforening trukket frem som et eksempel på en bolig med høy arkitektonisk og kulturhistorisk verdi.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 13.02.2014 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Boligen er registrert som èn godkjent boenhet.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme, luft til vann varmepumpe fra 2018, varmekabler og peisoven fra 2020.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiers energiforbruk for 2022 var ca. 30 000 KwH. Dette inkluderer lading av to elbiler og bruk av jacuzzi.

Kommunale avgifter

Kr. 31 376 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 237 242 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 454 072 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 481 Cicignon skole og jernbanebrygga med formål 110 - Boliger. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen.  Kopi av reguleringsplan og reguleringsbestemmelser følger som del av salgsoppgaven.
Eiendommen omfattes av kommuneplanens for 2020-2032 med angitte formål 1001 - Bebyggelse og anlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er kommunalt tilknyttet vann, vei og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Stavlund har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 88 07 36 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Bellevue 17, 1606, Fredrikstad, Gnr. 300 bnr. 1095 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

192-23-0073

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Dokumenter

Prospekt Bellevue 17

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192230073

 • Prisantydning

  NOK 14 950 000

 • Samlet sum

  NOK 14 950 000

 • Total kostnad

  NOK 15 339 570

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: