Fredrikstad , Høiendal 9

 • Adresse:

  Høiendal 9

 • Prisantydning:

  NOK 2 550 000

 • Totalpris:

  NOK 2 762 810

 • Matrikkel:

  201/159

 • Areal:

  Primærrom: 55 m², Bruksareal: 55 m²,


Beskrivelse

Lys andelsleilighet beliggende i 4. etasje i rolige omgivelser like ved Fredrikstadmarka på Høiendal. Her bor du komfortabelt med lave strømutgifter, og varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter. Leiligheten inneholder gang, stue med utgang til balkong, kjøkken, soverom og bad. Det er også tilhørende sportsbod i bygget. Leiligheten ligger tett på naturen med fuglelivet rett utenfor vinduene. Borettslaget har ladestasjoner for elbil. Fra leiligheten er det kort vei til matbutikk, skoler, handelsområdet ved Østfoldhallene, Fredrikstad sentrum, E6 og nabobyen Sarpsborg. Det er gode bussforbindelser i nærheten. Leiligheten er innflytningsklar.

Innhold

Leiligheten inneholder entrè, stue, kjøkken, soverom og bad. Leiligheten disponerer også en bod på loft på ca. 4m².

Standard

Leiligheten holder normal god standard og fremstår i god stand. Leilighetens innvendige vegger har lyse malte overflater. Gulv er belagt med laminat og keramiske fliser på bad. Panel i tak med downlights. Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme og er basert på naturlig ventilasjon.

Kjøkken

Stor kjøkkeninnredning fra ca. 2015 med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er godt med skap- og benkeplass og gode arbeidssoner. Foran kjøkkenvinduet er det sitteplasser med fin utsikt over fellesområdet.  Innredningen har integrert oppvaskmaskin, stekeovn med nedfelt induksjonstopp, kjøleskap med fryserdel. Ventilator tilkoblet avtrekksventil. Vegger er belagt med MDF-panel og keramiske fliser på samme vegg som innredningen. Gulv er belagt med laminat. Tak har malt MDF-panel og downlithts.

TG2: vannrør, innredning og manglende komfyrvakt.

Bad

Badet har hvit innredning med servant, dusj, opplegg for vaskemaskin og toalett. Eletrisk vifte. Gulv og vegger er belagt med keramiske fliser og gulvvarme. Panel i tak.

TG 2: ventilasjon, vannrør, sanitærutstyr/innredning, overflater himling, overflater gulv, membran, tettesjikt og
overgang til sluk.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en nordøst vendt balkong på ca. 5m². Denne ble rennovert i 2023.

Uteareal

Borettslagets eiendom er parkmessig opparbeidet med lekeplass, grillplass, gressplen, busker, trær og lysthus. Stor asfaltert parkeringsplass med opplegg for el-billader for beboere og gjester. Mulighet for garasjeplass etter ansiennitetsprinsippet

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt i et etablert og barnevennlig område på Høiendal ca. 5 minutters kjøring fra Fredrikstad sentrum. Den har norøst vendt veranda nær turløyper i Fredrikstadmarka med nydelig skogsterreng. Fra leiligheten er det gangvei til barnehager, barneskoler, ungdomsskole, butikker og idrettsanlegget på Lisleby. Dette er et tilbaketrukket boområde med et aktivt idrettsmiljø for barn og ungdom. Fra hovedveien, like ved, er det gode bussforbindelser til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum, og bare 20 minutter til sykehuset på Kalnes ved E6. Det er kort vei til Østfoldhallen og resten av handelsområdet i Dikeveien.

Felleskostnader

5 256 pr. mnd. Felleskostnader, forsikring, kommunale avgifter, festeavgift, oppvarming, varmtvann, lading for elbil, nedbateling av lån.

Andel fellesgjeld

205 000

Borettslag

Borettslag: Høiendal 1 Borettslag, Orgnr: 948679612
Borettslaget består av 66 leiligheter fordelt på 4 blokker.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond/garantiordning for andelseiernes evt. mislighold av fellesutgifter eller lign. Se egen informasjon i prospektets vedlegg.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 205 000,-, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.2023.
Sameiet har tre lån utgjør totalt kr. 3 718 332,- (11 år og 9mnd nedbetalingstid), kr. 7 961 834,- (12 år nedbetalingstid) og kr. 2 884 017,- (12 år nedbetalingstid) per dags dato.
Renten på lånet utgjør 2,77%, 4, 40% og 4,40%.
Fellesgjelden (renter og avdrag) betjenes via fellesutgiftene.

Det er besluttet å ta opp lån kr. 400.000 for å dekke kostnader til rehabilitering av balkonger i 2023. Det er besluttet å ta opp lån kr. 400.000 for å dekke kostnader til rehabilitering av balkonger i 2023. Det ble besluttt å øke med  5% til felleskostnader fra 01.01.23, og 60% økning felleskostnader til fjernvarme fra 01.01.23.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 78961354

Regnskap

Regnskapet for 2021 viste et underskudd på 458 785,-. Styret foreslo at underskudd i årsresultatet dekkes ved overføring fra oppspart egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er ikke lov å holde hund. Dreier det seg om førerhund kan styret gi tillatelse etter søknad med legitimasjon. Det er lov å ha katt eller et annet dyr kun for hold inne i leiligheten. Styret skal uansett varsles før anskaffelse eller innflytting

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst datert den 21.04.2023.  Tilstandsrapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022.  Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler i form av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad.  Tilstandsgrader angitt med TG  2 kan kreve tiltak.  Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid.  For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.  
I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for 22 ulike bygningsdeler.  Av disse er 7 bygningselementer gitt TG0 og 1. 
15 bygningselementer er gitt tilstandsgrad 2.   Ingen bygningsdeler er gitt TG3.  Der det er foretatt hulltaking for undersøkelse av fukt ifm. våtrom er dette angitt i rapporten.
Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapportens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse.  Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

-Baderom er fra ukjent eksakt årstall og er gitt TG 2 på ventilsajon, grunnet manglende ventilasjonsspalte dør/terskel. Dette fører tuk redusert  avtrekkseffekt når døren er lukket. Lufttilførsel bør etableres. Vannrør i kobber hvor alder tilsier begrenset restlevetid er gitt TG 2. Servantinnredningen har svelleskader. Himlingsflater bærer preg av slitasje og bør fornyes. Det er stedvis registrert bomlyd i enkelte gulvfliser. Dette indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes. Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Det er observert slukmansjett uten smøremembran i sluk som medfører fare for fukt i konstruksjoen. Videre undersøkelser og tiltak anbefales.

-I kjøkkenet er det gitt TG 2 på følgende bygningsdeler: Eldre kobberør hvor alder tilsier begrenset restlevetid. Det er svelleskader på benkeplate ved oppvaskkum samt brennmerke på benkeplate ved platetopp. Tiltak anbefales. Det er ikke etablert komfyrvakt på kjøkkenet. Dette bør etableres.

-TG 2 er gitt på skjevhetsmåling i stue og soverom. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 12 mm på soverom. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert. Der er forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

-På tekniske anlegg VVS er eldre vannrør til radiatorene gitt TG2.

- Det er foretatt en foreklet vurdering av det innvendige elektriske anlegget. TG2 er gitt fordi det  kun er fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.
Med bakgrunn i de manglende samsvarserklæringer bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

- Balkong med utgang fra stue er TG2 gitt grunnet rekkverkshøyden som er under 1,2 m. Dette avviker fra dagens byggtekniske forskrift.

Selgers egenerklæringsskjema

Egenerklæringsskjema følger som er en del av salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm

4 . etasje
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kjøkken, stue og soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 11 457 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.
Festekontrakten med Fredrikstad kommune utløper i 2065.
Festekontrakten med Anne Kari Solberg Ryen utløper i 2071.

Borettslagets eiendom er parkmessig opparbeidet med lekeplass, grillplass, gressplen, busker, trær og lysthus. Stor asfaltert parkeringsplass med opplegg for el-billader for beboere og gjester. Mulighet for garasjeplass etter ansiennitetsprinsippet.

Garasje / Parkering

Borettslaget har felles parkeringsplasser. Disse er til fri bruk av andelseierne og besøkende. Borettslaget disponerer 22 garasjer i rekke og tildeles etter ansiennitetsprinsippet. Garasjeleie koster kr. 275 fra 2022. Borettslaget har også en del utendørs parkeringsplasser. Borettslaget har ladestasjoner for elbil. Tilgangen koster kr 250,- pr mnd.

Byggemåte

Blokkbebyggelse med støpte fundamenter på fjell med betongmur. Yttervegger i mur og bindingsverk med liggende noe kledning, teglstein og glassfasade. Malt inngangsdør og terrassedør med trelags isolerglass. Vinduer med tolags isolerglass, med utvendig aluminiumbeslag. Stor innebygd veranda i alumium og glassdører som kan åpnes. Borettslaget har nylig gjennomført et rehabiliteringsarbeid på balkongene. Borettslaget er tilkoblet røykvarslere i tilknytning til nytt brannvarslingsanlegg. Flatt tak.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest dater 13.03.2005.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Unntaket er korttidsutleie (opptil 30 døgn i løpet av året) eller dersom andelseier bor i boligen selv.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren radiatorvarme og fjernvarme som varmekilde. Oppvarming og husholdningsvann er inkludert i felleskostadene. Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiers energiforbruk for 2022 var ca. 5 789 kWh.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 599 015 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 156 455 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område og omfattes ikke av reguleringsplan. Eiendommen omfattes av kommuneplanens for 2020-2032 med formål bebyggelse og anlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Leiligheten er tilknyttet kommunalt vann, vei og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Megler gjør særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Fullmektig har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Stavlund har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 88 07 36 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Leiligheten er ledig for overtagelse.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Heftelser

1962/305818-24/86 FESTEKONTRAKT - VILKÅR
1962/305818-24/86 FESTEKONTRAKT - VILKÅR
1985/6377-3/86 FESTEKONTRAKT - VILKÅR
1978/4314-1/86 OBLIGASJON
1985/6377-3/86 FESTEKONTRAKT - VILKÅR

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett i borettslaget. Borettslaget har bestemmelse om forkjøpsrett for sine medlemmer. Iflg. vedtekter skal ny eier godkjennes av borettslagets styre.

Adresse og matrikkel

Høiendal 9, 1617, Fredrikstad, Gnr. 201 bnr. 159, andelsnr. 30 i Høiendal 1 Borettslag med orgnr. 948679612 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

192-23-0056

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Dokumenter

Prospekt Høiendal 9

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192230056

 • Prisantydning

  NOK 2 550 000

 • Samlet sum

  NOK 2 755 000

 • Total kostnad

  NOK 2 762 810

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: