Kråkerøy , Smiebakken 1

 • Adresse:

  Smiebakken 1

 • Prisantydning:

  NOK 6 500 000

 • Totalpris:

  NOK 6 678 320

 • Matrikkel:

  440/42

 • Areal:

  Primærrom: 239 m², Bruksareal: 268 m², Bruttoareal: 298 m²


Beskrivelse

Dette er en fin og romslig enebolig på Kråkerøy, like ved Isegran. Boligens 1. etasje er de siste to årene modernisert med åpen stue- og kjøkkenløsning, nye innvendige overflater og noe interiør. Boligen har alt en familie trenger på ett plan, i tillegg underetasje med enda en stue, kjøkken, bad, vaskerom, bodrom, rom/tidligere frisørsalong og mulighet for soverom. Dette er en romslig enebolig som passer godt for en moderne storfamilie med dine, mine og våre. Her har du kort vei til at det du trenger i hverdagen og barna har gangavstand til skolen. En kort spasertur unna kommer du til byfergen som tar deg gratis til Fredrikstad sentrum, Gamlebyen eller Gressvik. Dette er sentralt på Kråkerøy - et av Fredrikstads mest ettertraktede boligområder.

Innhold

Boligens første etasje inneholder åpen stue- og kjøkkenløsning, tre soverom, bad, gang og hall.
Underetasjen inneholder trappenedgang/gang, hall og vaskerom til hoveddel. I underetasjen er det innredet en "leilighet" med gang, kjøkken, stue soverom og bad. 

"Leiligheten" er ikke registrert som en godkjent boenhet og deler av den (kjellerstue og soverom) oppfyller ikke byggeforskriftenes krav til rom for varig opphold mht. lysforhold, lysåpninger, rømningsvei m.m.  Arealet er medberegnet i p-rom. Tre boder (s-rom).  Evt. utleie skjer på eget ansvar. Boligen er registrert som én boenhet. Selger har imidlertid bestilt større vindu til soverom og kjøkken med levering ca 20.01.2024. Nye vinduer til kjellerstue og øvrige rom medfølger (ikke montert).

Standard

Boligens 1. etasje er pusset opp de senere årene og fremstår med moderne romløsninger og en lys og tidsriktig fargepalett. Vinduene mot vest (Kråkerøyveien) har lydglass og er lydisolerte. Gulv er belagt med parkett, belgg, laminat og keramiske fliser på baderomsgulv, vegger har malte slette overflater og keramiske fliser på bad. Panel og malte tak. Det meste av husets underetasje er originalt.
Boligen har nye vinduer, hvor av flere av vinduene er lydisolerte, med aluminiumsbeslag fra 2022 og nytt tak fra samme år. Det er montert elbillader tilknyttet garasjen.

Det følger keramiske fliser (120cmx60cm) kjøpt for underetasjen. Det følger med nye vinduer for hele underetasjen og et ekstra. Av disse er det to vinduer som er med større størrelse (20 cm større, tenkt til kjellerstuen). Vinduene er av lik kvalitet som 1. etasje.

Kjøkken

1. etasje: Stor kjøkkeninnredning fra Epoq ny i 2022 med slette lysegrå fronter og benkeplate av hvit stein. Innredningen har mye skap- og benkeplass og gode sosiale arbeidssoner. Kjøkkenet er åpent mot stue og kjøkkenøya har barløsning med sittemuligheter. Innredningen har integrert induksjon platetopp (85 cm), ventilator, stekeovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Gulv er belagt med parkett, vegger har malte overflater. Malt tak.

Underetasjen: Kjøkken med hvit, profilert kjøkkeninnredning. Ventilator. Opplegg for oppvaskmaskin. Gulv er belagt med belegg, malte vegger og malt tak.
TG 2: Noe farge forskjell på innredning.

Bad

1. etasje: Flislagt baderom innredet med ny hvit innredning med to servanter. Speil, skaper, innebygd boblebadekar, dusj, toalett og bidé. Deler av interiøret er nytt fra 2022. Fuktstyrt elektrisk vifte i tak og tilluft i dør. Varmekabler og downlights. Malt tak.

Underetasjen: Badet er innredet med dusjkabinett, søylevask, speilskap og toalett. Opplegg for vaskemaskin. Skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring. Flislagt gulv, malerstrie på vegg og malt tak. Varmekabler i gulv.

Badene har bemerkninger til TG2. Se tilstandsrapporten for nærmere beskrivelse.

Uteareal

Tomten er pent opparbeidet med gressplen og delvis avgrenset med vintergrønn hekk og skifermur. Arealene på elvensiden har naturlig vegetasjon og flott utsikt til elven. Gruset gårdsplass og garasje.

Beliggenhet

Midt mellom Vesterelva og Kråkerøyveien, ligger Smiebakken 1. Fra stuen har du fin utsikt til elven og fra verandaen høre lyden av båttrafikken som suser forbi ut til Hvaler-skjærgården og inn til sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til barnehager, barneskole, ungdomsskole, Høyskolen på Værste og dagligvareforretninger, café og treningssenter på Glommen Brygge og Fredrikstad sentrum med byliv, restauranter og togstasjonen på Cicignon. Like utenfor eiendommen ligger Glommastien som fører deg ned til Isegran og videre inn til bryggepromenaden og sentrum.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Svein Nesøen datert 09.03.2023. Tilstandsrapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022.  Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler i form av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad. Tilstandsgrader angitt med TG  2 kan kreve tiltak. Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid.  For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.  
I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for 43 ulike bygningsdeler. Av disse er 19 bygningselementer gitt TG0 og 1. 20 bygningselementer er gitt tilstandsgrad 2. To bygningsdeler er gitt TG3. Der det er foretatt hulltaking for undersøkelse av fukt ifm. våtrom er dette angitt i rapporten.
Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapportens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse.  Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

TG3:
-Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Denne har sunket endel i ytterkant. Søyler under står ikke under bæring på midten og den har skader.
-Våtrom > Generell > Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

TG2:
-Utvendige kjellervinduer er slitte. Eier har kjøpt inn nye for utskifning. Dette blir ikke utført før overtagelse.
-Utvendige trapper: Ingen rekkverk. Granitt forstøtningsmurer, disse heller noe innover, spesielt den i bakkant. Det er også påpekt endel løse og sprukne fuger. Noe setningsskader og noe flassing/avskalling oppunder ved inngangspartiet.
-Innvendige overflater: Endel krymp i parkettgulver.
-Overflater i u.et. trenger generelt overflateoppussing og noe nye gulver

-Våtrom / bad: Det mangler styrt tilluftsventilering.
-Utvendig takkonstruksjon/loft: Noen synlige fuktmerker men dette er eldre merker, kanskje helt tilbake til byggetiden.
-Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Endel skjevheter i deler av betonggulver u.et.
-Innvendig radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
-Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).
-Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
-Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Noe fuktutslag i dekke, sannsynligvis fuktfordampning fra grunn
-Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
-Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Noe farge forskjell på innredning.
-Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
-Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
-Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
-Tomteforhold > Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
-Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter: Noe tørrsprekker og flassing.
-Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

-Punkt 2: Vi har skiftet dusjkabinett, servant og satt inn et skap. Rørlegger koblet servanten. -Punkt 13: 1. etasje: alt nytt av ledninger, sikringsskap og spotter. I underetasjen er det nytt sikringsskap. Ligger registrert i boligmappa. Lyn elektro.
-Punkt 13.1: Se boligmappa. Lyn elektro -Punkt 14: Vi har hatt kontroll av el-anlegget og det var ingen feil. Vi har dokumentasjon.
-Punkt 15: Ja, i garasjen. Innstalert av Lyn elektro.

Boligens areal

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 268 kvm, Bruttoareal: 298 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 128 m².
Primærrom: 99 m².

1. etasje:
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 140 m².

Garasje:
Bruksareal: 25 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 1 098 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen består av to matrikkler. Gnr. 440, bnr. 307 og gnr. 440, bnr. 42. Deler av gnr. 440/42 strekker seg vest over gaten. Garasjen til eiendommen er i tomtegrensen syd til naboeiendommen.

Garasje / Parkering

Det er garasje på eiendommen og ellers parkering på egen tomt. Det er montert elbillader tilknyttet garasjen.

Byggemåte

Enebolig bygget over to plan. Grunnmur av lettklinker. Yttervegger i bindingsverk, som etter byggemåte skal være isolert med 10 cm mineralull. Original, stående tømmermannskledning malt i 2022. Vinduene i 1. etasje er nye fra 2022 med trelags isolerglass og aluminiumsbeslått utvendig. Vinduene mot Kråkerøyveien har lydglass. I underetasjen er det originale koblede vinduer. Her er det også vinduer av samme type som i 1. etasje mot Kråkerøyveien: lydglass. Ny inngangsdør med trelags isolerglass og sidefelt. Nye terrassedører med trelags isolerglass med aluminiumsbeslått. Døren mot Kråkerøyveien har lydglass. Paneldør til underetasjen.  Valmet tak tekket med betongtakstein nytt fra 2022. Undertaket med sutakplater, sløyfer, og lekter er stort sett originalt. Renner og nedløp i stål, helbeslag på pipe, en luftehatt, snøfangere og stigetrinn er nytt i forbindelse med ny takstein.
Fliselagt platting ved inngangsparti, overbygget balkong mot veien og terrasse/balkong i bakkant av huset.

Frittliggende garasjen med valmet tak belagt med betongtakstein. Takstein med renner og nedløp er nytt 2022. Det er også montert ny vedlikeholdsfri leddport med elektrisk åpner. Downlights i gesimskasse. Støpt dekke og stående kledning malt i 2022. Elbillader tilknyttet garasjen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen dater 13.08.1980.

Adgang til utleie

Boligen er registrert som èn boenhet.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med luft-luft varmepumpe, peisovn og elektrisitet.
Det er også peis i kjellerstue. Spjeld er tettet med silikon og må fjernes før bruk i følge Brannforebygger Christoffer Solberg i Fredrikstad kommune.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Energiforbruk

Eiers energiforbruk for 2022 var ca. 16 953 kWh.

Kommunale avgifter

Kr. 21 064 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 413 113 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 087 208 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 352 Bekkhus-Nøkledypet med formål 110 - Boliger og 710 - Felles avkjørsel. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen. Kopi av reguleringsplan og   reguleringsbestemmelser følger som del av salgsoppgaven. Eiendommen omfattes av kommuneplanens for 2020 - 2032 med formål 1001 - Bebyggelse og anlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet vann, vei og avløp..

Tidligere eier fikk i 2016 brev fra kommunen om at det eiendommen er pålagt å separere avløpet, samt oppgradere/omlegge eksisterende avløpsledning. Vedtaket ble fattet til at det ble gjort krav til at huseier separerer spillvann og overvann fra sin egen tomt, og spillvannsledningen må legges om til plastledning. Overvann, drenering og taknedløp føres til overvannsledning eller til terreng. Kun sanitært avløp føres til sillvannsledningen. Arbeidene skulle være utført innen et år regnet fra dato dette brevet, altså 13.5.2017. Dette ble ikke utført etter nærmere dialog med kommunen i følge tidligere eier. Usikkert hva som gjelder nå.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Stavlund har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 88 07 36 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

1957/301759-1/86  Erklæring/avtale - bestemmelse om bebyggelse og forretningsvirksomhet,
1969/305389-1/86  Erklæring/avtale - bestemmelser om avståelse av grunn,
1976/301957-1/86  Best. om vann/kloakkledn,
1976/302505-1/86  Bestemmelse om bebyggelse.
1978/306530-1/86  Bestemmelse om vannledn.
1991/2483-1/86  Erklæring/avtale - bestemmelse om adkomstrett frem til bnr. 305.

Adresse og matrikkel

Smiebakken 1, 1672, Kråkerøy, Gnr. 440 bnr. 42 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

192-23-0038

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Dokumenter

Prospekt Smiebakken 1

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192230038

 • Prisantydning

  NOK 6 500 000

 • Samlet sum

  NOK 6 500 000

 • Total kostnad

  NOK 6 678 320

Visning

10 desember / søndag

13:00 - 14:00

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: