Vesterøy , Skjelsbusundet 181

 • Adresse:

  Skjelsbusundet 181

 • Prisantydning:

  NOK 8 900 000

 • Totalpris:

  NOK 9 133 570

 • Matrikkel:

  46/16

 • Areal:

  Primærrom: 62 m², Bruksareal: 62 m²,


Beskrivelse

Tett på vannet er det oppført en svært sjarmerende hytte i funkisstil med tilhørende bryggeanlegg på egen tomt. I tillegg er det i senere tid (2017) oppført et anneks som inneholder bad og to soverom. Bebyggelsen danner et skjermet atrium bestående av plattinger og gressplen, og egner seg svært godt for soling, lek og spill. Hytta ligger på en liten halvøy, kun 5-10 meter fra vannkanten på Vesterøy, med nydelige utsiktsforhold i 180 graders vinkel. Eiendommen ligger skjermet og innaskjærs i svært idylliske Skjelsbusund med kort vei til nasjonalpark og åpent hav. Med båt er det kort vei til Akerøya, Vesleø og Brattestø.

Innhold

Hytten består av entré/kjøkken, toalettrom, stue og to soverom.
Annekset består av entré, bad og to soverom.

Båtplass/parkeringsplass

Nåværende eier leier båtplass (kr. 12.500,-) og 2 bilparkeringsplasser (kr. 2.140,-) i Hvaler Marinesenter/Dypedal Brygge. Leieforholdene kan overføres nye eier.

Standard

Den opprinnelige hytta er de senere år delvis oppusset med bla. nytt kjøkken, wc og to soverom. Annekset er fra 2017 og inneholder bad og 2 soverom, og utedusj. Gulver er belagt med belegg, eikeparkett (1-stavs).Malte flater med struktur og malte panelplater på vegger. Panel i himlinger (hytte). Tregulv, malt panel på vegger og i himlinger (anneks),

Kjøkken

Gulvet er belagt med vinylbelegg og veggene er i malte flater med struktur. Himling belagt med trepanel. Kjøkkeninnredningen har slette fronter og er fra 2017. Laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum av komposittmateriale. Kjøkkenet har kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr med platetopp. Ventilator med mekanisk avtrekk og komfyrvakt over platetopp.

Det er et ombygd toalettrom i hytten fra 2017 med vinylbelegg på gulvet. Malt strukturmaling på veggene og malt trepanel i taket.

Bad

Baderom i annekset er fra 2017. Gulvet er belagt med vinylbelegg og veggene med trepanel. Det er vinylbelegg i dusjsonen. Taket er med trepanel med innfelte downlights. Gulvstående servantinnredning med slett front og heldekkende servant. Speilet har belysning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i strandkanten, på en liten svabergformasjon på Vesterøysiden, rett syd for Almvika og Torskeskjær - ca midtveis i Skjelsbusund.  Her har man utsikt tilnærmet 180 ' - nordover mot Skjelbusundbroa, østover til Nygård på Spjærøysiden og videre sydover i sundet.  Skjelsbusundet ligger  i hjertet av Hvaleridyllen, omgitt av et ettertraktet skjærgårdslandskap og et eldorado for sommerlig og maritimt friluftsliv.  Eiendommen er ikke veifast og har lettest adkomst sjøveien.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2.

--Toalettrom i hytte er omgjort i 2017 og er gitt tilstandsgrad 2 grunnet manglende ventilasjonsspalte under døren som fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket

-TG2 er gitt på ventilasjonen i annekset som er basert på tilluftsventiler i dør/rvindu og mekanisk avtrekk i bad. TG 2 gjelder for soverommet som mangler tilluftsventil. Dette kan føre til redusert luftutskifting. TG 2 er gitt på dørbladet til innerdøren til baderommet i annekset, som har kontakt med dørterskelen når den åpnes og lukkes. Det kreves en justering av dørblad/karm.

-TG2 er gitt på ventilasjonen i hytte som er basert på tilluftsventiler i vegger/rvindu, kombinert med avtrekk i toalettrom og kjøkken. TG 2 gjelder kun for P-rom. Det er ikke etablert tilluftsventiler i sovreom/stue som kan føre til reusert luftuskiftning.  Soverommet som mangler tilluftsventil, noe som kan føre til redusert luftutskifting. TG 2 er gitt på dørbladet til innerdøren til soverom 1 i hytta, som har kontakt med dørterskelen når den åpnes og lukkes. Det kreves en justering av dørblad/karm.

-Krypekjeller med fjellgrunn. TG2 er gitt grunnet mangelfull ventilering og tegn på innslag av vann.Fuktig miljø i krypekjelleren fører til økt risiko for skader.Deler av himlingen og bærende konstruksjoner i krypekjelleren er skiftet ut. Oppfølging med jevnlig tilsyn anbefales.

-Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. TG2 er satt på bakrunn av at det kun er fremlagt samsvarerklæring på deler av det elektriske anlegget. Se sjekkliste dokumentasjon i tilstandsrapporten. Med bakgrunn i dette, bør det gjennomføres en utvidet el-kontoll av en kvalifisert elektrofaglig person.

-Yttervegger inkludert fasader og konstuksjon, hvor yttervegger av av trekonstruksjon og treullplater. Fasadene har stående trekledning belagt med plater av glassfiber, samt fasader i pussede/sparklede og malte flater. TG 2 er satt på kontruksjonen med bakgrunn i alder og risiko for skjulte skader og fasadene som bærer preg av slitasje og elde. Kledning av treverk er belagt med plater av glassfiber og er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Dette er en risiko for skjulte skader.

-TG 2 er gitt på vinduene i hytten fordi vinduene hovedsaklig er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes et høyere varmetap fra disse vinduene sammelignet med vinduer fra nyere dato. Enkelte av vinduene er gjenlimt av maling og kan ikke åpnes.Tiltak på pårenges. Entredøren i hytten bærer preg av slitasje og elde. Tiltak må påregnes. Dørbladet til enkelte utgangsdører i annekset og entrèdør i hovedhhytte har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at dørene henger når de åpnes og lukkes. Dette krever en justering av dørblad/dørkarm.

- Yttertaket har en tilnærmet flat takkonstuksjonog er tekket med glassfiber.Glassfibertekkingen er fra ca 2013 i følge eier og konstruksjonen er anntatt fra byggeår. TG 2 er satt som en helhetsvurdering og med bakrunn i alder for belyse risiko. Taktekkingen har noe slitasje og mose. Det er ikke registrert lekkasjer eller skader. Kontruksjonen er lukket og ikke tilgjegelig for inspeksjon. Yttertaket krever oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold.

- Nordvestvendt terrasse/inngangsparti er belagt med terrassebord og har en levegg av treverk og glass. TG 2 er satt fordi enkelte terrassebord har noe slitasje og må påregnes utskiftning.

-Grunnmuren er av naturstein, fundamentert på fjell. TG 2 er satt på grunnmuren med bakrunn i alder og utførelse.

- TG 2 er satt på drenering. Det er registrert tegn på vanninnsig i krypekjeller. Fuktig miljø i krypekjeller fører til økt risiko for skader. Tiltak for å stoppe vanninnsig anbefales.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

-Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? Ja. Lukt på WC rom i hytta, fra vask. Feil størrelse på kobling mellom avløp og vask. ingne andre kjente feil.
-Kjenner du til om det er utført areid på bad/våtrom? Ja, kun faglært. Av firma Viker VVS Atle Henriksen / Leif Grimsrud AS Kystmiljø /FVA AS Morten Christensen. Koblet kvernpumpeanlegg og VVS sjøledning til anneks og hytte, samt etablert nytt kjøkken og WC rom hytte; Viker VVS 15/07/2017. Etablering og kobling til felles VVS anlegg sjø, Sameieavtale 46/6, 46/9, 46/10, 46/18, 46/12; Kystmiljø 15/07/2017. FVA AS har levert Grundfos pumpe og kum (Morten Christensen) 15/07/2017.
-Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja. Av firma Enkeltrom AS. Levert komplett anneks med baderom og elektrisk.
-Foreligger det dokumentasjon på arbeidene? Ja. Ferdigattest med erklæringer til Hvaler Kommune.
-Er arbeidet byggemeldt? Ja. Søkt og godkjent i Hvaler kommune.
-Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun faglært. Av firma FVA AS Morten Christensen. Leverandør av kvernpumpe. Kjørt anlegg og vist rutiner for vedlikehold. Juli 2017.
-Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i under etasje/kjeller? Ja. Det er vann på kjellergulv i krypekjeller i hytta ved stort regnfall, det renner på fjellet og ut i hull i betonggulv.
-Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrase/garasje/tak/fasade? ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Av firma Brygge og Skjærgård AS. Skiftet vindskier og malt hele hytta. Brygge og skjærgård AS i juni 2020. Skiftet vinduer  begge soverom, Juli 2021 ufaglært.
-Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært. Av firma Borg Elektro (Bård Johansen). Borg elektro har satt opp nytt tilknytningsskap, flyttet sikringskap i hytta. Elektrisk i kjeller, kjøkken, soverom, wc.
-Foreligger det samsvarserklærig for hele eller deler av det elektriske anlegget ( i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja. Borg elektro.
-Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja. Ny eier må bli medeier i VVS Sameieravtalen for Fellesanlegg søndre Almvika.

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm

1. etasje i hytte:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/kjøkken, toalettrom, stue og
to soverom.

1. etasje anneks:
Bruksareal: 20 m².
Primærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum følg skilt "Hvaler" over Kråkerøybroa.  Følg Kråkerøyveien sørover ( RV 108 ) i retning Hvaler frem til Skjelsbusund Bro.  Her krysser broen Skjelsbusund som skiller Vesterøy og Spjærøy. Ta så til høyre mot Spjærøy kirke og følg Dybedalsveien ut et lite stykke og ta så Dypedal til høyre. Kjør ned til båthavnen og parker her. Ved visning vil det være båttransport til hytta, litt lenger ut i sundet på Vestrøysiden.

Tomt

Areal: 1 200 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten består av 2 parseller. Tometen er ikke oppmålt, areal er kun omtrentlig.
Tomten består hovedsaklig av gressplen, svaberg og bryggeanlegg. Stor terrassert platting på baksiden av hytta samt to frittstående plattinger.

Byggemåte

Delvis gulv av betong mot grunn og delvis bjelkelag av treverk. Veggkonstruksjoner av treverk og treullplater. Utvendige fasader
kledd med stående trekledning belagt med plater av glassfiber, samt fasader i pussede/sparklede og malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon
utvendig tekket med glassfiber. Boligen har entredør i treverk med glassfelt. Vinduer med enkle glass fra byggeår, samt vinduer med to-lags glass
fra 2021. Oppvarming med elektrisitet. Anneks i trekonstruksjon stående på plate av betong. Utvendige fasader kledd med stående trekledning.
Takkonstruksjon i pulttaksform utvendig tekket med takpapp. Dører og vinduer med tre-lags glass fra 2017.
Frittliggende platting og gamme grunnur med paltting (opprinnelig uthus) samt paltting med vindskjerm er ikke byggemeldt. Det samme gjelder plast tak bak anneks og badetrapp i tre syd for hytta. Brygga er rehabilitet, i den forbindelse ble den utvidet noe med trebord.

I forbindelse med innvilgelse av dispensasjon/byggetillatelse anneks ble satt diverse vilkår, bla annet at hovedhytta skal forbli hvit. Se vedlegg.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 27.06.2018 for annekset. Dokumentet følger vedlagt.

Oppvarming

Elektrisk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 8000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 8000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 651 inkl eiendomsskatt

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 192 934 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er ikke omfattet av reguleringsplan.  Aralbruken er fastlagt i kommuneplanens arealdel med formål: Landbruk-, natur- og friluftsområde.  Eiendommen ligger innenfor 100 metersbeltet.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Hvaler kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Jordskifte/ Grensegangsak - 10.1.1969.
Bestemmelse om vannledning
Bestemmlse om kloakkledning
Bestemmelse om adkomsrett
Bestemmelse om vei (rettighet)

Vei/vann/avløp

Kommunalt tiknyttet via et privat anlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Innvendig løsøre medfølger bortsett fra lenestol og noen private gjenstander (bla kunst).

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 85 01 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Skjelsbusundet 181, 1684, Vesterøy, Gnr. 46 bnr. 16 i Hvaler kommune

Oppdragsnummer

192-23-0010

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Dokumenter

Prospekt Skjelsbusundet 181

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192230010

 • Prisantydning

  NOK 8 900 000

 • Samlet sum

  NOK 8 900 000

 • Total kostnad

  NOK 9 133 570

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: