Fredrikstad , Tyttebærsvingen 7

 • Adresse:

  Tyttebærsvingen 7

 • Prisantydning:

  NOK 10 750 000

 • Totalpris:

  NOK 11 034 570

 • Matrikkel:

  213/420

 • Areal:

  Primærrom: 277 m², Bruksareal: 402 m²,


Beskrivelse

Dette er en elegant, stor og innholdsrik enebolig bygget i 2016 i moderne design, med solrik og barnevennlig beliggenhet i den nyere delen av det veletablerte boligområdet på Ambjørnrød. Her bor du med kort vei til skoler, barnehager og fine turområder i Fredrikstadmarka - kun 10 min kjøring til Fredrikstad sentrum og Jernbanestasjonen. Boligens hoveddel er innholdsrik og godt tilrettelagt for en barnefamilies ulike behov for samling og adskillelse. I tillegg kommer en innholdsrik, treroms utleieleilighet, med egen inngang og private uteområder. De to boenhetene ligger usjenert i forhold til hverandre mht. adkomst og uteopphold. Hoveddelen har naturlige og svært fine uteområder, bl.a. i form av en stor, usjenert terrasse, hevet over hagen. Begge boenheter er oppvarmet med energiøkonomisk, vannbåren bergvarme og varmepumpeteknologi.

Innhold

Hovelddel:
Underetasje : Hall, tv-stue/soverom, toalettrom, teknisk rom, sluse, garasje og to boder.
1. etasje: Åpen stue- og kjøkkenløsning, soverom, bad/vaskerom, toalettrom og bod.
2. etasje: Hall, 4 soverom, bad, garderoberom, bod/spillerom og bod.

Utleiedel:
Leilighet med entrè, stue, kjøkken med utgang til stor terrasse og hagestue, bad, to soverom og bod.

Standard

Boligen holder høy standard og god komfort. Den har gjennomtenkte løsninger og en godt tilpasset planløsning for hver etasje. Boligen er utstyrt med vannbåren bergvarme i gulver og balansert ventilasjonsanlegg i begge boenhetene. Gulv er belagt med laminat og keramiske fliser. Vegger er malte slette overflater og keramiske fliser på bad og vaskerom. Tak har malte slette overflater.

Kjøkken

Hoveddel:
Stor, innholdsrik og stilren kjøkkeninnredning fra Epoq med finerte fronter og benkeplate i stein. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer av høy kvalitet: to integrerte stekeovner, 80 cm induksjonstopp, vinskap, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap med isbitmaskin og takhengt ventilator med mekanisk avtrekk ut mot allrommet.
 
Leilighet:
Hvit kjøkkeninnredning fra Epoq med profilerte fronter og laminatbenkeplate. Integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator i overskap. Mosaikkfliser mellom over- og underskap.

Bad

Hoveddel:
Bad 2. etasje: Sort baderomsinnredning med servant og skuffer, speilskap, veggskap, vegghengt toalett, badekar og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Badet er flislagt på vegger og gulv med store grå fliser og mosaikkflis i dusjsonen. Gulvvarme og ventilasjon i tak. Malt tak med downlights.
Vaskerom/bad 1. etasje: Rommet er innredet med dusjkabinett, utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Rommet er flislagt med store grå og beige fliser på vegger og gulv Gulvvarme og ventilasjon i tak.
Toalettrom 1. etasje: Innredet med servantinnredning, speilskap og vegghengt toalett. Fliser på gulv og malte vegger. Ventilasjon i tak
Toalettrom i underetasjen: Innredet med servantinnredning og vegghengt toalett. Flislagt gulv, malte vegger og malt tak. Ventilasjon i tak.

Leilighet:
Flislagt bad, utstyrt med dusjkabinett, baderomsinnredning med servant og skuffer, veggskap, toalett og opplegg til vaskemaskin. Gulvvarme og ventilasjon i tak.

Terrasse

Eiendommen har en stor og solrik terrasse direkte ut kjøkkenet i1.etasje. Dette er fin og vestvendt uteplass der tredekke møter fjellformasjonene på baksiden og som leder til en fin, innglasset, overbygget og innglasset uteplass.  Terrassen er stor med plass til møblering i flere soner.

Uteareal

Eiendommen er pent opparbeidet og beplantet med  granittmur, hekk og gressplen. Utomhusarealet er godt tilpasset eiendommens terreng med stor platting og naturtomt i øst.

Beliggenhet

Boligen ligger vestvendt på et nyere boligfelt på Ambjørnrød, et ettertraktet boligområde med barnevennlige omgivelser og begrenset trafikk. Utenfor boligområdet, mot Veum, ligger Fredrikstadmarka med flott turterreng og lysløyper. Fra boligen er det trygg gangvei til Ambjørnrød barneskole og Kvernhuset ungdomsskole. Kort vei til barnehage. En kort kjøretur unna er det matbutikker, blomsterbutikk og café på Christianslund. Det er ca. 5 km til Fredrikstad sentrum med alle fasiliteter.

Tilstandsgrader (TG 2/TG IU) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Nedre Glomma Takst datert 28.10.2022. Tilstandsrapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022.  Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler i form av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad.  Tilstandsgrader angitt med TG  2 kan kreve tiltak. Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid.  For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.  

I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for 43 ulike bygningsdeler. Bygningselementet branntekniske forhold er gitt TG0. 26 bygningselementer er gitt TG1. 11 bygningselementer er gitt tilstandsgrad 2. Ingen bygningsdeler er gitt TG3.  Der det er ikke foretatt hulltaking for undersøkelse av fukt ifm. våtrom. Se dette angitt i rapporten.
Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapportens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse.  Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 277 kvm, Bruksareal: 402 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 189 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel: Hall, tv-stue og toalettrom. Leilighet: Gang, kjøkken, stue og to soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 115 m².
Primærrom: 110 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, soverom, bad/vaskerom og toalettrom.

2. etasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, fire soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 852 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Boligen har dobbelgarasje tilknyttet hoveddelen. Fra gaten er det enkel adkomst til eiendommens to innkjørsler, en til hver boenhet, med plass til flere biler.

Byggemåte

Boligen er oppført med to godkjente boenheter over tre plan. Boligen er fundamentert på steinfylling til fjell og grunnmur av ringmurselementer. Ytterveggene er kledd med furupanel og vinduene har trelags isolerglass med aluminiums beslag. Terrassedør med trelags isolerglass. Båndtekking på taket. Terrasse på ca. 100 m2 med utgang fra kjøkkenet i 1. etasje som strekker seg til en platting på baksiden av huset. Det er bygd hagestue på ca. 22 m2 i hjørnet av terrassen. Treplatting ca. 70 m2 ved inngangsparti i underetasjen Integrert dobbelgarasje tilknyttet hoveddelen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.02.2017.

Adgang til utleie

Boligen er registrert med to godkjente enheter.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme fra bergvarme i 1. etasje, bad i 2. etasje og underetasjen foruten garasje, sluse og bodrom. Det er montert peisovn i stuen, 1.etasje. Balansert ventialsjon i begge boenhetene.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk

Hoveddel:
Eiers energiforbruk var ca. 18 603 kWh i 2021.

Leiligheten:
Leietakers energiforbruk var ca. 6 009 kWh i 2021.

Kommunale avgifter

Kr. 41 633 pr. år Det er vannmåler på eiendommen. Avgiftene er basert på et vannforbruk på 460 kubikk, og gjelder begge boenhetene.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 595 877,-.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 745 157,-.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 555 Ambjørnrød/Gluppe og Ambjørnrød felt 114A og B med formål om frittliggende småhusbebyggelse. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen. Kopi av reguleringsplan og reguleringsbestemmelser følger som del av salgsoppgaven.
I kommuneplanens arealdel for 2020-2032 er det angitte formål bebyggelse og anlegg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2009/341834-2/200  Best. om vann/kloakkledn.
2009/341834-3/200  Forkjøpsrett. Kommunen har tilbakekjøpsrett ved ubebygd tomt innen to år.
2009/341834-4/200  Urådighet. Forbud mot salg av ubebygd tomt.

Vei/vann/avløp

Boligen er kommunalt tilknyttet vann, vei og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Stavlund har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på stavlund.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 88 07 36 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Adresse og matrikkel

Tyttebærsvingen 7, 1615, Fredrikstad, Gnr. 213 bnr. 420 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

192-22-0032

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.stavlund.no.

Dokumenter

Prospekt Tyttebærsvingen 7

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192220032

 • Prisantydning

  NOK 10 750 000

 • Samlet sum

  NOK 10 750 000

 • Total kostnad

  NOK 11 034 570

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: