Kråkerøy , Floveien 3

 • Adresse:

  Floveien 3

 • Prisantydning:

  NOK 9 950 000

 • Totalpris:

  NOK 10 199 920

 • Matrikkel:

  432/146

 • Areal:

  Primærrom: 227 m², Bruksareal: 270 m²,

4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
B EnergimerkeRED
Energimerke
Legg inn bud

Beskrivelse

God beliggenhet er opplest og vedtatt som det viktigste kriteriet i jakten på ny bolig - og god beliggenhet det får du her. Med solrik beliggenhet i et nyere, godt etablert villaområde ved Lunde på Kråkerøy. Dette er barnevennlige omgivelser, i trygg spaseravstand til skole/barnehage, sjø og natur - kun 8 km fra Fredrikstad sentrum - og med Hvalerskjærgården - et av Norges mest ettertraktede skjærgårdslandskap nærmest i nabolaget. Boligen er elegant, i moderne design/arkitektur - og den har alt en familie kan ønske seg.  Mange, store rom med store lysflater og høy komfort.  Store, fine uteplasser og på toppen av det hele, en 130 kvm stor takterrasse der du kan invitere til selskap, eller lage deg din egen takhage.

Innhold

Boligen inneholder i underetasje, P.rom:  Entre, hall, vaskerom.  S.rom:  Teknisk rom/bod, dobbel garasje. Første etasje inneholder:  Gang, to soverom, begge med utgang til terrasse, bad/wc.  Andre etasje inneholder:  Stor stue med utgang til markterrasse, kjøkken/spisestue med utgang til markterrasse, to soverom ( det ene er innredet som garderobe), wc, bad med karbad og dusj.  Utvendig trapp leder opp til 130 kvm takterrasse.

Standard

Boligen har et tiltalende interiør, med tidens palett, minimalistiske uttrykk og med en god følelse av volum og lysinnslipp fra store lysåpninger.  Gulv er belagt med keramiske fliser og enstavs eikeparkett.  Vegger har malte og kalkmalte, glatte flater og keramiske fliser.  Glatte, malte tak.  Huset er utstyrt med downnligtsbelysning fellesrommene og i baderommene.

Kjøkken/bad

Kjøkkenet er delikat, lyst og velutstyrt med en innholdsrik innredning med hvite fronter og innbyggede hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn  i benkehøyde og frittstående kjøle/fryseskap. Innredningen er organisert som to veggplasserte avdelinger og en frittstående øy med ventilator over keramisk komfyrtopp.  Deler av øya har overheng på benkeplaten for god sittekomfort. Laminerte benkeplater.  Badet i første etasje har frittstående badekar, servantinnredning og dusjnisje med tropisk dusj, dreibar glassdør av herdet glassdør.  Badet i andre etasje har vegghengt wc, servantinnredning og tropisk dusj med delevegg av herdet glass.  Vaskerommet er stort og meget velutstyrt innredet med benkeskap og høyskap, sinkvask og opplegg for vaskemaskin.  I boden innenfor er det plassert sentralstøvsugerenhet, ventilasjonsagregat og varmtvannsbereder.

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt til i et nyeree boligområde ved Lunde, Ødegården syd på Kråkerøy. Barnevennlig, landlig og kun noen hundre meter å gå til Futerødbukta og den lokale bryggeforeningen. Her kan barna og familien utfolde seg i naturen til lands og ved sjøen. I nabolaget finnes både skoler, barnehager, dagligvareforretning og bussforbindelse til Fredrikstad og ekspressbuss til Oslo. Avstand til Jernbanestasjonen i Fredrikstad er kun 8 km. Når du bor på Kråkerøy og især ved Lunde, er sjøen aldri langt unna. Her starter Hvalerskjærgården og et atraktivt kystlandskap med mulighet for mange fine opplevelser og et eldorado for båtfolket.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Anticimex datert 7. januar 2022.  Tilstandrsapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022.  Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler iform av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad.  Tilstandsgrader angitt med TG  2 kan kreve tiltak.  Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid.  For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.  

I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for 24 ulike bygningsdeler.  Av disse er 20 bygningselementer gitt TG0 og 1.  Tre bygningselementer er gitt tilstandsgrad 2 uten kostnadsberegning.  Disse er omtalt på side 7 og 9 i tilstandsrapporten og omfatter glipper/utettheter ved sikringsskap/It, skjevheter/høydeforskjell 15 mm i kjøkken og manglende måling av Radon.    Ingen Bygningsdeler er gitt TG3.  For badet i andre etasje har det ikke vært praktisk mulig å gjennomføre hulltaking for fuktmåling grunnet våtsonens oppbygging og plassering. Det er gjennomført hulltaking og fuktmåling for badet i første etasje og i vaskerom uten funn av avvik.

Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapptortens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse.  Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har gitt egenerklæring om eiendommens forhold.  Erklæringen følger som vedlegg til prospektet.

Boligens areal

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 270 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 44m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, halll, vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapp og gang, bad, 2 soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 134 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapp, stue, kjøkken, bad, wc, soverom og garderobe ( alt. soverom ).

Garasje:
Bruksareal/ S-rom: 36 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 108 over til gamle Kråkerøybroa og følg veien videre sydover fra rundkjøringen, ca 5,5 km til dagligvareforretningen ved Lunde. Sving til venstre inn Ødegårdsveien og følg denne i en bue i nordlig retning frem til Floveien. Floveien 3 er det andre huset på høyre side.

Tomt

Tomten og bebyggelsen utfyller og skaper verdi for hverandre.  Tomten består i stor grad av naturtomt, med naturlig skogbunn/ blåbærlyng og trær som møter bygningsdeler og markterrasse.   Pent opparbeidet gårdsplass med belegningsstein.  Tomten er utstyrt med fotocellestyrt effektbelysning.Areal: 900 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbel garasje - 36 kvm BRA.

Byggemåte

Dette er en elegant og innholdsrik enebolig med et spennende, moderne design, tegnet av Arkitekt Niels Marius Askim/ Lanto Arkitekter.   Bygget  gir vern inn mot intime uteplasser i syd, øst og vest, tilsammen 104 kvm og har på toppen en 130 kvm stor takterrasse som har sol fra morgen til kveld.   Her er det rom for en fin takhage.  De store lysåpningene lager et samspill mellom interiør og uteområder. Uteplassene og naturlige elementer som fjell, lyng og trær  blir en del av interiøret og interiøret blir en del av uteområdene. Boligens design er stramt og kubeformet. Dobbel garasje med boder i underetasjen.
Boligen er fundamentert på fylte masser på fjellgrunn, med grunnmur av fiberpusset Thermormur og støpt betonggulv i u.etg. med radonsperre. Bærende konstruksjoner av isolert bindingsverk utvendig kledd med trekledning.  Etasjeskiller av støpt dekke og i-profiler/trebjelker. Takterrasser med impregnert trevirke.  Dører og vinduer har to- og trelags isolerglass. Dører med store glassfelt. Flat taktkonstruksjon oppbygget med I-profiler og OSB-plater, utvendig tekket med takfolie/membran.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bygget datert 28.10.2016.

Adgang til utleie

Eiendommen er registrert som en boenhet.

Oppvarming

Det er lagt elektriske varmekabler i hall og vaskerom i kjeller - og i begge baderomsgulv. Det er montert varmepumpe, luft til luft fra Daikin med innedel plassert i stuen.  Varmepumpen er kompatibel med visse smarthusløsninger.  Boligen har balansert ventilasjon med varmegjennvinning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiers forbruk av strøm i 2021 var 26 800 kWh.

Kommunale avgifter

Kr. 33 745 pr. år Inkudert eiendomsskatt med kr 21 195,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 532 539 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 524 340 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er del av reguleringsplan for boligområde B305 Lunde.  Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen.  Planen viser at det ligger to p.t. ubebyggede eneboligtomter i området syd for Floveien 3.  Det er påregnelig at disse vil bli bebygget i fremtiden.  I fortsettelsen av nevnte reguleringsplan er det utarbeidet detaljreguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Lunde skole og nærmiljøanlegg. (Nasjonal plan-ID: 01061090).
  Dette området ligger vest på feltet og stekker seg i nordlig retning fra butikken/skolen.  Begge planer og bestemmelser følger som del av salgsoppgavens vedlegg.

Offentlige planer

Eiendommen er del av reguleringsplan for boligområde B305 Lunde.  Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen.  Planen viser at det ligger to p.t. ubebyggede eneboligtomter i området syd for Floveien 3.  Det er påregnelig at disse vil bli bebygget i fremtiden.  I fortsettelsen av nevnte reguleringsplan er det utarbeidet detaljreguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Lunde skole og nærmiljøanlegg. (Nasjonal plan-ID: 01061090).
  Dette området ligger vest på feltet og stekker seg i nordlig retning fra butikken/skolen.  Begge planer og bestemmelser følger som del av salgsoppgavens vedlegg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Tinglyst erklæring om veirett for Floveien 1. Eiendommene deler kjøreadkomst.  Felles ansvar for vedlikehold.

Vei/vann/avløp

Kommunalt tilknyttet vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøresoppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Buysure. Selgers egenerklæring om eiendommens eiendommens forhold følger som del av salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til gunnar@stavlund.no eller SMS: 91 35 31 25 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Floveien 3, 1676, Kråkerøy, Gnr. 432 bnr. 146 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

192-22-0013

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Dokumenter

Salgsoppgave Floveien 3 med vedlegg

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  192220013

 • Prisantydning

  NOK 9 950 000

 • Samlet sum

  NOK 9 950 000

 • Total kostnad

  NOK 10 199 920

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: