6. Stavlunds metode

Stavlunds kunder har et hjem eller en hytte de er glad i, og som de skal selge. De ønsker at de kvalitetene de selv setter pris på, skal bli formidlet videre slik at eiendommen står frem og skiller seg ut fra mengden. Det er ikke nødvendigvis avhengig av boligens eller hyttas prisnivå.

Selger du bolig gjennom oss starter vi med en grundig verdivurdering av eiendommen din. Vi gir deg en indikasjon på hvilken pris du kan forvente deg. Når du selger bolig gjennom oss skal du være trygg på at du har med en ærlig og direkte samarbeidspartner å gjøre. Vi forklarer og setter deg inn i det du trenger å vite. Vi snakker samme språk som deg.

Stavlunds meglere vet at ingen salgsobjekter er like, og gjennomfører et møte med kunden for å forstå hva de mener er viktig. Først da kan meglerne gi de beste rådene og se de beste mulighetene for hvordan eiendommen kan presenteres. Og kompetansen til å drive god markedsføring – som et tillegg til eiendomsmeglerkompetansen – er en del av Stavlunds ryggrad:

Fra 2004 til 2008 ble Stavlund AS kåret til årets Gullmegler hele syv ganger. Dette er Norges Eiendomsmeglerforbunds årlige kåring av landets beste boligannonser, prospekter, nettsider med mer.

Etter at Stavlund AS bemerket seg i kåringen år etter år, ble daglig leder Gunnar Olai Stavlund medlem av juryen for Gullmegler. Derfor har ikke virksomheten selv kunnet delta i kåringen de siste årene, men den gode markedsføringen har de fortsatt med.

Stavlund har påvirket bransjens markedsføring av boliger de siste 15 årene. Firmaets engasjerte medarbeidere har evnen og tid til å se og forstå kunden, og motiveres av oppgaven med å presentere hver eiendom på best mulig måte.

Derfor har Stavlund AS blitt et varemerke – og en eiendomsmeglerforretning som ikke er som alle andre.