Fredrikstad , Fagerliveien - H6 H0202

 • Adresse:

  Fagerliveien - H6 H0202

 • Prisantydning:

  NOK 6 990 000

 • Totalpris:

  NOK 7 166 092

 • Matrikkel:

  208/360

 • Areal:

  Primærrom: 89 m², Bruksareal: 105 m²,


SAMMENDRAG

Dette er en fin, moderne hjørneleilighet som bygges i et av Fredrikstads mest spennende boligprosjekt - Fagerlia. Her får du stor, moderne treroms leilighet med to bad, to soverom der det ene er gedigent, med eget bad.. Leiligheten vil ligge i andre etasje med solrik balkong vendt inn mot det fine tunet som vil fremstå som en park mellom byggene i Fagerlia. Bod og parkeringsplass i parkeringskjeller. Bygget har heis fra kjelleretasjen om opp. Se mer om de fine boligene i Fagerlia på www.boifagerlia.no

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Leiligheten er del av tredje byggetrinn i Fagerlia som planlegges ferdigstillet i løpet av fjerde kvartal 2023, avhengig av tidspunkt for byggestart

BELIGGENHET

Leiligheten vil ligge i andre etasje i bygg seks i Fagerlia med solrik balkong ut mot det fine tunet. Fagerlia ligger i stigningen der Fagerliveien leder fra Hassingen og opp til Falchåsen. Som navnet tilsier ligger Fagerlia eksponert for ettermiddagsolen. Med Fagerlia omdannes bebyggelsen mellom Hagebyen på Karivold og blokkbebyggelsen på Bryggerifjellet til en ny og spennende bydel med en begyggelse som glir naturlig inn i miljøet. Her kan avstanden til det meste av det du trenger måles i minutter og til fots. Fredrikstad sentrum ligger en spasertur unna og i nærområdet finner du dagligvareforretninger ved Hassingen, ved Wilbergjordet og en søndagsåpen butikk ved Glemmen. Du ser over til Brattliparken - som er starten begynnelsen til det ettertraktede utfartsområdet du finner i Fredrikstadmarka - med lysløyper, turløyper og badeplasser. Enda nærmere ligger turstiene rundt den ikke fullt så kjente, men veldig idylliske Bingedammen. På veien til sentrum ligger bussterminalen med flybuss og ekspressbuss til Oslo, og i tilnærmet samme avstand ligger jernbanestasjonen med togavganger til Østfoldbyene, Oslo S og sydover i Sverige.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;105;89;16;Balkong 14 kvm;;

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten får en fin, gjennomgående planløsning innredet med entre, stue med utgang til balkong, kjøkken med spiseplass, to soverom, 2 bad/wc og bod med aquastopp og opplegg for vaskemaskin. Legg merke til det gedigne soverommet med som vil gi følelse av eksklusivitet - og med privat bad. Leiligheten får i tillegg en biloppstillingsplass og sportsbod i felles kjeller.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leiligheten inngår i Fagerlias tredje byggetrinn - bestående av 30 leiligheter fordelt på husene 3,4,5 og 6. Husene 1,2, 6 og 7 med tilsammen 31 leiligheter utgjør byggetrinn 1 som er vedtatt ingangsatt. For byggetrinn tre tas det forbehold om tilstrekkelig salg av leiligheter.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten leveres med god og moderne standard med store muligheter for å gjøre endringer og tilvalg mht. utstyr og overfater. Som utgangspunkt legges det enstavs eikeparkett og keramiske fliser på gulv. Vegger får malte, glatte flater i ulike paletter og keramiske fliser. Malte, glatte himlinger. Dersom du er tidlig ute vil det være store muligheter for å påvirke den endelige utformingen, slik at du får leiligheten mest mulig slik du ønsker at den skal være.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Det leveres innholdsrike kjøkkeninnredninger fra Sigdal med mulighet for valg mellom flere fargekombinasjoner. Innredningene leveres uten hvitevarer.

OPPVARMING

Leiligheten får vannbåren gulvvarme med fjernvarme som energibærer.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Sameiet tomt formes som et skjermet og delvis terrassert utearale, med parkmessig utforming - som en stor hage.

REGULERINGSFORHOLD

Fagerlia er del av detaljreguleringsplan for Fagerlifjellet. Reguleringsplan og reguleringsbestemmelser er del av prospekt som kan lastes ned fra annonsen

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten vil være registrert som en boenhet.

LIGNINGSVERDI

Ikke fastsatt, vil bli fastsatt etter gjeldende retningslinjer.

BUSTADOPPFØRINGSLOVEN

Leilighetene i Fagerlia selges etter bustadoppføringslovens bestemmelser. Det stilles garanti etter bustadoppføringslovens § 12 - Entretrenørgaranti. For kontraktfestet forskuddsbetaling stilles det Oppfyllelsesgaranti etter bustadoppføringslovens § 47.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  61220122

 • Prisantydning

  NOK 6 990 000

 • Samlet sum

  NOK 6 990 000

 • Total kostnad

  NOK 7 166 092

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: