Fredrikstad , Fagerliveien - H4 H0202

 • Adresse:

  Fagerliveien - H4 H0202

 • Prisantydning:

  NOK 5 450 000

 • Totalpris:

  NOK 5 466 862

 • Matrikkel:

  208/360

 • Areal:

  Primærrom: 68 m², Bruksareal: 75 m²,


SAMMENDRAG

Dette er en fin, moderne hjørneleilighet som bygges i et av Fredrikstads mest spennende boligprosjekt - Fagerlia. Her får du enten en raus toroms leilighet, eller du kan få innredet den som en fin treroms. I begge tilfeller får du en en moderne, elegant og gjennomgående leilighet med to fine balkonger - en for formiddag og en for ettermiddagsol. Bod og parkeringsplass i parkeringskjeller. Bygget har heis fra kjelleretasjen om opp. Se mer om de fine boligene i Fagerlia på www.boifagerlia.no.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt takst/tilstandsrapport, opplysninger om sameiets forhold, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

Leiligheten er del av tredje byggetrinn i Fagerlia som planlegges ferdigstillet i løpet av fjerde kvartal 2023, avhengig av tidspunkt for byggestart.

BELIGGENHET

Leiligheten vil ligge i andre etasje i bygg fire i Fagerlia, med to balkonger, en mot vest og en mot øst. Her kan du både nyte ettermiddagssol og utsikt vestover og nyte en kaffekopp på balkongen inn mot det intime og skjermede tunet mellom bygningene i Fagerlia. Fagerlia ligger i stigningen der Fagerliveien leder fra Hassingen og opp til Falchåsen. Som navnet tilsier ligger Fagerlia eksponert for ettermiddagsolen. Med Fagerlia omdannes bebyggelsen mellom Hagebyen på Karivold og blokkbebyggelsen på Bryggerifjellet til en ny og spennende bydel med en begyggelse som glir naturlig inn i miljøet. Her kan avstanden til det meste av det du trenger måles i minutter og til fots. Fredrikstad sentrum ligger en spasertur unna og i nærområdet finner du dagligvareforretninger ved Hassingen, ved Wilbergjordet og en søndagsåpen butikk ved Glemmen. Du ser over til Brattliparken - som er starten begynnelsen til det ettertraktede utfartsområdet du finner i Fredrikstadmarka - med lysløyper, turløyper og badeplasser. Enda nærmere ligger turstiene rundt den ikke fullt så kjente, men veldig idylliske Bingedammen. På veien til sentrum ligger bussterminalen med flybuss og ekspressbuss til Oslo, og i tilnærmet samme avstand ligger jernbanestasjonen med togavganger til Østfoldbyene, Oslo S og sydover i Sverige.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA;P-ROM;S-ROM;75;68;7;Balkong 10 + 7 kvm.;;

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten får en fin, gjennomgående planløsning der du kan velge om den skal være en raus toroms leilighet, eller om du vil prioritere et soverom nr to. Som utangspunkt innredes den med entre, stue med utgang til de to balkongene, kjøkken med spiseplass, soverom med bo, bad/wc og bod med aquastopp og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten får i tillegg en biloppstillingsplass og sportsbod i felles kjeller.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leiligheten inngår i Fagerlias tredje byggetrinn - bestående av 30 leiligheter fordelt på husene 3,4,5 og 6. Husene 1,2, 6 og 7 med tilsammen 31 leiligheter utgjør byggetrinn 1 som er vedtatt ingangsatt. For byggetrinn tre tas det forbehold om tilstrekkelig salg av leiligheter.

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten leveres med god og moderne standard med store muligheter for å gjøre endringer og tilvalg mht. utstyr og overfater. Som utgangspunkt legges det enstavs eikeparkett og keramiske fliser på gulv. Vegger får malte, glatte flater i ulike paletter og keramiske fliser. Malte, glatte himlinger. Dersom du er tidlig ute vil det være store muligheter for å påvirke den endelige utformingen, slik at du får leiligheten mest mulig slik du ønsker at den skal være.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Det leveres innholdsrike kjøkkeninnredninger fra Sigdal med mulighet for valg mellom flere fargekombinasjoner. Innredningene leveres uten hvitevarer.

OPPVARMING

Leiligheten får vannbåren gulvvarme med fjernvarme som energibærer.

OVERTAGELSE

Planlagt ferditstillelse er angitt til fjerde kvartal 2023, med forbehold om tidspunkt for byggestart.

ADRESSE

Fagerliveien, 1605 Fredrikstad

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Sameiet tomt formes som et skjermet og delvis terrassert utearale, med parkmessig utforming - som en stor hage.

TOMTENS AREAL/EIERFORM

Deler av Fagerlias tomtearealer er festet. Festeavgift fordeles mellom eierseksjoner i byggetrinn 1, 2 og 3 med like deler pr boenhet.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Fagerlia er del av detaljreguleringsplan for Fagerlifjellet. Reguleringsplan og reguleringsbestemmelser er del av prospekt som kan lastes ned fra annonsen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten vil være registrert som en boenhet.

LIGNINGSVERDI

Ikke fastsatt, vil bli fastsatt etter gjeldende retningslinjer.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:;;Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum;2,5 % av andel tomteverdi.;Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte;Kr 585,-;Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon;Kr 697,-

Lovanvendelse

Leiligheten selges etter bustadoppføringslovens bestemmelser. Det stilles garantier iht. bustadoppføringslovens § 12 ( Entreprenørgaranti) og § 47 ( Oppfyllelsesgaranti ).

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Dokumenter

Fagerlia Hus 3,4,5 og 6 - Tredje salgstrinn

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  61220121

 • Prisantydning

  NOK 5 450 000

 • Samlet sum

  NOK 5 450 000

 • Total kostnad

  NOK 5 466 862

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: