Kråkerøy , Floveien 3

 • Adresse:

  Floveien 3

 • Prisantydning:

  NOK 9 950 000

 • Totalpris:

  NOK 10 200 092

 • Matrikkel:

  432/146

 • Areal:

  Primærrom: 227 m², Bruksareal: 270 m²,

4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
B EnergimerkeRED
Energimerke
Legg inn bud

SAMMENDRAG

God beliggenhet er opplest og vedtatt som det viktigste kriteriet i jakten på ny bolig - og god beliggenhet det får du her. Med solrik beliggenhet i et nyere, godt etablert villaområde ved Lunde på Kråkerøy. Dette er barnevennlige omgivelser, i trygg spaseravstand til skole/barnehage, sjø og natur - kun 8 km fra Fredrikstad sentrum - og med Hvalerskjærgården - et av Norges mest ettertraktede skjærgårdslandskap nærmest i nabolaget. Boligen er elegant, i moderne design/arkitektur - og den har alt en familie kan ønske seg. Mange, store rom med store lysflater og høy komfort. Store, fine uteplasser og på toppen av det hele, en 130 kvm stor takterrasse der du kan invitere til selskap, eller lage deg din egen takhage.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2015

BELIGGENHET

Eiendommen ligger solrikt til i et nyeree boligområde ved Lunde, Ødegården syd på Kråkerøy. Barnevennlig, landlig og kun noen hundre meter å gå til Futerødbukta og den lokale bryggeforeningen. Her kan barna og familien utfolde seg i naturen til lands og ved sjøen. I nabolaget finnes både skoler, barnehager, dagligvareforretning og bussforbindelse til Fredrikstad og ekspressbuss til Oslo. Avstand til Jernbanestasjonen i Fredrikstad er kun 8 km. Når du bor på Kråkerøy og især ved Lunde, er sjøen aldri langt unna. Her starter Hvalerskjærgården og et atraktivt kystlandskap med mulighet for mange fine opplevelser og et eldorado for båtfolket.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 108 over til gamle Kråkerøybroa og følg veien videre sydover fra rundkjøringen, ca 5,5 km til dagligvareforretningen ved Lunde. Sving til venstre inn Ødegårdsveien og følg denne i en bue i nordlig retning frem til Floveien. Floveien 3 er det andre huset på høyre side.

AREAL AV BEBYGGELSE

Etasje;BRA;P-ROM;S-ROM;U.etg.;44;37;7;1. etg.;56;56;-;2. etg.;134;134;-;SUM;234;227;7;Garasje;36;-;36;Andre Bygninger;270;227;43

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Dette er en elegant og innholdsrik enebolig med et spennende, moderne design, tegnet av Arkitekt Niels Marius Askim/ Lanto Arkitekter. Bygget gir vern inn mot intime uteplasser i syd, øst og vest, tilsammen 104 kvm og har på toppen en 130 kvm stor takterrasse som har sol fra morgen til kveld. Her er det rom for en fin takhage. De store lysåpningene lager et samspill mellom interiør og uteområder. Uteplassene og naturlige elementer som fjell, lyng og trær blir en del av interiøret og interiøret blir en del av uteområdene. Boligens design er stramt og kubeformet. Dobbel garasje med boder i underetasjen. Boligen er fundamentert på fylte masser på fjellgrunn, med grunnmur av fiberpusset Thermormur og støpt betonggulv i u.etg. med radonsperre. Bærende konstruksjoner av isolert bindingsverk utvendig kledd med trekledning. Etasjeskiller av støpt dekke og i-profiler/trebjelker. Takterrasser med impregnert trevirke. Dører og vinduer har to- og trelags isolerglass. Dører med store glassfelt. Flat taktkonstruksjon oppbygget med I-profiler og OSB-plater, utvendig tekket med takfolie/membran.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligen inneholder i underetasje, P.rom: Entre, hall, vaskerom. S.rom: Teknisk rom/bod, dobbel garasje. Første etasje inneholder: Gang, to soverom, begge med utgang til terrasse, bad/wc. Andre etasje inneholder: Stor stue med utgang til markterrasse, kjøkken/spisestue med utgang til markterrasse, to soverom ( det ene er innredet som garderobe), wc, bad med karbad og dusj. Utvendig trapp leder opp til 130 kvm takterrasse.

STANDARD/ UTSTYR

Boligen har et tiltalende interiør, med tidens palett, minimalistiske uttrykk og med en god følelse av volum og lysinnslipp fra store lysåpninger. Gulv er belagt med keramiske fliser og enstavs eikeparkett. Vegger har malte og kalkmalte, glatte flater og keramiske fliser. Glatte, malte tak. Huset er utstyrt med downnligtsbelysning fellesrommene og i baderommene.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er delikat, lyst og velutstyrt med en innholdsrik innredning med hvite fronter og innbyggede hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn i benkehøyde og frittstående kjøle/fryseskap. Innredningen er organisert som to veggplasserte avdelinger og en frittstående øy med ventilator over keramisk komfyrtopp. Deler av øya har overheng på benkeplaten for god sittekomfort. Laminerte benkeplater. Badet i første etasje har frittstående badekar, servantinnredning og dusjnisje med tropisk dusj, dreibar glassdør av herdet glassdør. Badet i andre etasje har vegghengt wc, servantinnredning og tropisk dusj med delevegg av herdet glass. Vaskerommet er stort og meget velutstyrt innredet med benkeskap og høyskap, sinkvask og opplegg for vaskemaskin. I boden innenfor er det plassert sentralstøvsugerenhet, ventilasjonsagregat og varmtvannsbereder.

OPPVARMING

Det er lagt elektriske varmekabler i hall og vaskerom i kjeller - og i begge baderomsgulv. Det er montert varmepumpe, luft til luft fra Daikin med innedel plassert i stuen. Varmepumpen er kompatibel med visse smarthusløsninger. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjennvinning.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Anticimex datert 7. januar 2022. Tilstandrsapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022. Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler iform av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad. Tilstandsgrader angitt med TG 2 kan kreve tiltak. Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid. For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU. I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for 24 ulike bygningsdeler. Av disse er 20 bygningselementer gitt TG0 og 1. Tre bygningselementer er gitt tilstandsgrad 2 uten kostnadsberegning. Disse er omtalt på side 7 og 9 i tilstandsrapporten og omfatter glipper/utettheter ved sikringsskap/It, skjevheter/høydeforskjell 15 mm i kjøkken og manglende måling av Radon. Ingen Bygningsdeler er gitt TG3. For badet i andre etasje har det ikke vært praktisk mulig å gjennomføre hulltaking for fuktmåling grunnet våtsonens oppbygging og plassering. Det er gjennomført hulltaking og fuktmåling for badet i første etasje og i vaskerom uten funn av avvik. Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapptortens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse. Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten og bebyggelsen utfyller og skaper verdi for hverandre. Tomten består i stor grad av naturtomt, med naturlig skogbunn/ blåbærlyng og trær som møter bygningsdeler og markterrasse. Pent opparbeidet gårdsplass med belegningsstein. Tomten er utstyrt med fotocellestyrt effektbelysning.

TOMTENS AREAL

900 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Buysure. Selgers egenerklæring om eiendommens eiendommens forhold følger som del av salgsoppgaven.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet Buysure. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring fra forsikringsgiver.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Eiers forbruk av strøm i 2021 var 26 800 kWh.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest Rød B.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann- og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er del av reguleringsplan for boligområde B305 Lunde. Det er utarbeidet reguleringsbestemmelser til planen. Planen viser at det ligger to p.t. ubebyggede eneboligtomter i området syd for Floveien 3. Det er påregnelig at disse vil bli bebygget i fremtiden. I fortsettelsen av nevnte reguleringsplan er det utarbeidet detaljreguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Lunde skole og nærmiljøanlegg. (Nasjonal plan-ID: 01061090). Dette området ligger vest på feltet og stekker seg i nordlig retning fra butikken/skolen. Begge planer og bestemmelser følger som del av salgsoppgavens vedlegg.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert som en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest for bygget datert 28.10.2016.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Tinglyst erklæing om veirett for Floveien 1. Eiendommene deler kjøreadkomst. Felles ansvar for vedlikehold.

REGLER FOR BUDGIVNING

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

EIENDOMMEN SELGES ETTER AVHENDINGSLOVENS REGLER

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Dokumenter

Floveien 3 Salgsoppgave komplett

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  61220113

 • Prisantydning

  NOK 9 950 000

 • Samlet sum

  NOK 9 950 000

 • Total kostnad

  NOK 10 200 092

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: