Vesterøy , Sika 10

 • Adresse:

  Sika 10

 • Prisantydning:

  NOK 5 900 000

 • Totalpris:

  NOK 6 048 842

 • Matrikkel:

  49/434

 • Areal:

  Primærrom: 143 m², Bruksareal: 147 m²,

4 Soverom
Soverom
2 Bad
Bad
C EnergimerkeRED
Energimerke
Legg inn bud

SAMMENDRAG

I en stille sidegate på Hauge, Vesterøy ble det i 2013 oppført et klassisk, hvitmalt trehus med garasje. Flat og skjermet tomt, som er pent opparbeidet med noe gressplen, treplattinger og steinsatt gårdsplass - en fjellrabb vest for boligen skjermer og setter et intimt preg på tomten/beliggenheten. Boligen framstår forsiktig brukt og inneholder bla. romslig med stor stue-/kjøkkenløsning i 1. etasje samt stue i 2. etasje og bad i begge etasjer. Boligen ligger på nydelige Vesterøy med vakre, smale veier, svaberg, Vauerkilen og havet. Kort vei til kjente utfatsteder som Guttormsvauen, Kuvauen og Papperhavn. Butikker og servicetilbud i Ødegården. Sika er en sjarmerende, liten veiestubb med en knippe eneboliger fra 2000-tallet.

KOMPLETT SALGSOPPGAVE/ ORIENTER DEG I MARKEDET

Du kan lese komplett salgsoppgave for denne eiendommen direkte fra nettannonsene. Du kan også bestille en utskriftsvennlig salgsoppgave som du kan laste ned på din maskin. For slik bestilling må du legge igjen kontaktinformasjon. Du har mulighet til å be om varsel for bud som kommer inn på eiendommen og informasjon om andre, lignende eiendommer. For at vi skal ha lov til å gi deg slik informasjon, må du krysse av for dette i bestillingsskjemaet. Det kan være lurt, så holder du deg litt orientert om markedet.

BYGGEÅR

2013

BELIGGENHET

Solrikt beliggende på Hauge, i et svært vakkert smågatemiljø med en blanding av gamle husmannsplasser og nyere bebyggelse - rett i nærheten av Vauerkilen og Stormmusberget. Her et det etablert et lite boligfelt, som oppleves svært landlig med nærhet til vannet og havet. I Vauerkilen er man innaskjærs med gode muligheter for bading og forskjellig typer vannaktiviteter. Litt lenger ut kan man oppsøke et villere lanskap med strender og glatte svaberg - mange trekker til Guttormsvauen og Vauerkilen i forbindelse med dagsutflukter. i området er det også tilrettelagt for stisykling. På Kirkøy kan man vie skjærhalden eller golbanen et besøk.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Kjør over Kråkerøybrua og følg Kråkerøyveien over Kråkerøy, videre mot Hvaler og Vesterøy. Ta til høyre ved Bratte Bakke, rett etter Esso. Følg veien noen kilometer forbi Åttekanten skole og ta til høyre mot Papperhavn. Ta så straks til høyre og følg veiien inn blant bebyggelsen - Sika 10 ligger på venstre side.

AREAL AV BEBYGGELSE

Etasje;BRA;P-ROM;S-ROM;;1.etg.;75;75;0;;2. etg.;72;68;4;;SUM;147;143;4;;Garasje;24;0;24;

RETNINGSLINJER FOR VISNING UNDER COVID19

1.Ta kontakt med megler før visning og meld fra at du kommer. Informer om du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på smitte. 2.Unngå håndhilsning eller annen fysisk kontakt på visning - vi bruker smil i stedet 3.Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene 4.Hold minst 1,5 meters avstand til andre på visning 5.Ikke berør noe i boligen. Ta kontakt med megler dersom det er behov for å undersøke noe som forutsetter berøring 6.Sørg for god håndhygiene med såpe, Antibac e.l. 7.Delta ikke på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring megler ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes 8.Fellesvisninger med mange deltakere unngås og erstattes av lengre visningstid med mindre puljer eller individuelle visninger basert på en konkret risikovurdering 9.Hvis selger er eldre eller i en annen risikogruppe, foreta en risikovurdering og tilrettelegge visning på en måte som minimaliserer risiko for at det etterlates smitte i boligen 10.Reis til visning på en måte som ikke utsetter andre for unødvendig smitterisiko.

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Huset er fundamentert på oppfylte steinmasser. Yttervegger i bindingsverk som etter byggemåte skal være isolert med 20 cm mineralull. Stående kleding.Takkonstruksjon av typen saltak med duk undertak, høye sløyfer, lekter og betongstein. Vinduer med trelags isolerglass. Malt inngangsdør med tolags isolerglass, og terrassedør med trelags isolerglass. Stor treplatting på ca. 88 m2. Garasjen har betongdekke, stående kledning og saltak med betongstein. Vedlikeholdsfri leddport med el-åpner. Boddør på siden.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Hall, kjøkken, stue, soveorm, bad og vaskerom (alle p-rom). 2. etasje: Loftstue, bad og 3 soverom (alle p-rom). Bod (s-rom). Garasje med bod (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Boligen er oppført i 2013 og holder bra standard. Balansert ventilasjon og peisovn. Gulver er belagt med parkett ogflis. Mdf-panel og flis på vegger. Panel og malte himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet har hvit innredning fra Sigdal med heltre benkeplate. Integrert komfyr, induksjonstopp, mikroovn og oppvaskmaskin. Ventilator i skap. Frittstående kjøl/frys. Varmekabler i gulv. Badet i 1. etasje er flislagt med mørke gulvfliser og hvite fliser på vegg, og er utstyrt med vegghengt toalett, dusjkabinett og innredning med skaper og servant. Varmekabler i gulv og downlights. Ventilasjon i tak. Vaskerommet har belegg på gulv, og malt mdf-panel på veggene. Vaskerommet har praktisk innredning med skaper og skyllekum. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv. Sluk i gulv. Badet i 2. etasje har mørke gulvfliser og hvite fliser på vegg. Vegghengt toalett, dusjkabinett og binnredning med ksaper og servant. Varmekabler og to sluk i gulvet. Ventilasjon i tak.

OPPVARMING

Varmekabler i hall, kjøkken, stue i 1. etasje, på begge bad og på vaskerom. Peisovn i stuen. Systemair ventilasjon.

TAKST / TILSTANDSRAPPORT

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Nedre Glomma Takst as, datert 07.03.22. Tilstandrapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022. Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler iform av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad. Tilstandsgrader angitt med TG 2 kan kreve tiltak. Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid. For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU. I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for 44 ulike bygningsdeler. Av disse er 2 bygningselementer gitt TG0. 33 bygningsdeler har angitt TG1. 2 bygningsedeler har angitt tilstandsgrad 2 som kan kreve tiltak, og 2 bygningdeler har angitt tildstandsgrad 2 som ikke krever umiddelbare tiltak. Ingen bygningselementer har angitt tilstandsgrad 3. 5 bygningselementer er gitt TG IU ( Ikke undersøkt ) av årsåker som er angitt til de respektive beskrivelser. Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapptortens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse. Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Sika 10, 1684 Vesterøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat, lettstelt tomt med noe gressplen, hekk og prydbusker. Stor platting 88 kvm, som strekker seg fra inngangsparti og rundt vestgavel, gårdsplassen er steinsatt.

TOMTENS AREAL

458 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Selveiet tomt.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Eier har tegnet boligselgerforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven formidlet av Søderberg & Partners as. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 13 543,- pr. år inkl. eiendomsskatt. Det er vannmåler på eiendommen og avgifter varierer etter forbruk.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Ca kr 20.000,- pr år.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger registrert med energiattest rød C.

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringspla 75 for Damenga, Hauge.

HEFTELSER

Der er boplikt i Hvaler kommune.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert med kun èn godkjent bruksenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

LIGNINGSVERDI

Kr. 1 528 336,- som primærbolig Kr. 5 094 453,- som sekundærbolig Gjelder for inntekståret 2020.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

EIENDOMMEN SELGES ETTER AVHENDINGSLOVENS BESTEMMELSER

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Dokumenter

Salgsoppgave med vedlegg - Sika 10

Nøkkelinformasjon

 • Oppdragsnummer

  61220010

 • Prisantydning

  NOK 5 900 000

 • Samlet sum

  NOK 5 900 000

 • Total kostnad

  NOK 6 048 842

Visning

Etter avtale med megler

Meld deg på visning

Megler

Hurtigvalg: