Gå til innholdet
Moderne nyere selveierleilighet over 2 etasjer med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Stor hytte med innlagt VA og båtplass -Djupeklo/Onsøy

Adresse: Djupekloveien 79
1621 Gressvik
Prisant.: kr 3 190 000,00
Verditakst: kr 3 400 000,00
Bta / P-rom 91 / 81 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Henning Hesselberg, Ingeborg Holten Hjemdal
Telefon: +47 69 30 24 50, +47 69 30 24 50
E-post: henning.hesselberg@stavlund.no, Ingeborg.holten.hjemdal@stavlund.no
Oppdragsnummer: 61170116
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 1986
Ant. soverom: 3
Tomtestørrelse: 1283 m2

SAMMENDRAG

Romslig og innholdsrik hytte med utsikt til Hvaler. Eiendommen er godt vedlikeholdt og det er nylig innlagt vann og avløp. Båtplass i Djupeklo båtforening medfølger. Bilvei og parkering på tomten,

BYGGEÅR

1986.

BELIGGENHET

Mellom Hvaler og Hankø ligger Dypeklo, et herlig hytteområde med båthavn, barnevennlig badestrand og sommerkiosk, lenger ut på fjellet er det svaberg og stupebrett. Oppe på på fjellet, nord for stranden ligger hytta - herfra kan du se ut Vesterelva, Kråkerøy og Hvaler. Her er det gode solforhold hele dagen. Hytta ligger en drøy km fra badeplass og båtplass. Med båt er det kort vei til utallige skjærgårdsskatter og kjente utfartssteder som Engelsviken, Hankø og Skjærhalden. Kort vei til dagligvarehandel på Åle, Gressvik, ca.15 minutters kjørevei til Fredrikstad sentrum og ca. en times kjøring fra Oslo.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Følg innfartsåren mot Ørebekk og ta til venstre mot Gressvik. Fra Oslo: Ta av ved Råde og følg riksveien ca 2 mil til Ørebekk ot ta til høyre mot Gressvik. Kjør gjennom Gressvik. Snart får du en Rema-butikk på høyre side, ta da Vikaneveien til venstre ved Ålekilen mot Vikane. Følg denne ca 2 kvm til du kommer til Møklegård. Ta Dypekloveien til venstre etter høyre sving. Følg denne veien noen hundre meter over en liten bakketopp og ta bratt bakke ved containere opp til venstre. Hytta ligger op høyre side.

BEBYGGELSENS AREAL

: 1. etg.
BTA: 65 / BRA: 59 / P-ROM: 56 / S-ROM: 3

: 2. etg.
BTA: 26 / BRA: 25 / P-ROM: 25 / S-ROM: 0

: Sum
BTA: 91 / BRA: 84 / P-ROM: 81 / S-ROM: 3

: Uthus
BTA: 7 / BRA: 6 / P-ROM: 0 / S-ROM: 6

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytte over 1,5 etasjer oppført i trekonstruksjoner. Liggende kledning, isolert med 10 cm mineralull over søyler/icopalblokker til fjell. Saltak tekket med pappshingel.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

1. etasje: Gang, kjøkken, stue med utgang terrasse, bad og soverom (p-rom). Bod (s-rom). 2. etasje: Loftsstue og 2 soverom (p-rom). Overbygget inngangsparti.

STANDARD/UTSTYR

Hytta holder normal god standard, i forbindelse med innlegging av VA er det bygget et bad og kjøkkenet er oppgradert med oppvaskmaskin og nye benkeplater. Rommene er malt i lyse farger - hytta framstår godt vedlikeholdt. Gulver er belagt malte bord og tepper. På vegger er panel og malt panel. I Himlinger er panel og malt panel.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Malt bordgulv, malt pnal på vegger og panel i tak. Hvit innredning med oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseboks og komfyr.
Bad (2015): Belegg på gulv og malt panel på vegger og i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask og speil. Opplegg for vaskemaskin, ventilasjon i vegg.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring, peis i stue.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Takstmann Svein Nesøen, datert 15.05.17. Verditakst kr. 3.400.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Djupekloveien 79 1621 Gressvik

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Flat fjelltomt med noe vegetasjon. Stor terrasse over 2 plan mot syd, overbygget terrasse med skyvedør mot øst. Biloppstillingsplasser. Det er gjort avtale om at 2 nabohytter parkerer på den nordøstlige delen av tomten, avtalen fortsetter å løpe etter eierskifte.

TOMTENS AREAL

1.283 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 8.166,- inkl eiendomsskatt (det er innstallert vannmåler).

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Strømforbruk ca kr. 3.000,- pr år.
Velforening/båtplass kr. 1.500,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød F.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet via et privat anlegg. I dag er det sommenvann, kan endres til helårsvann.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dokumentet foreligger ikke.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om bebyggelse.
Bestemmelse om vannrett.

LIGNINGSVERDI

Kr. 545.545,- for 2015.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen er ikke regulert og ligger i kystsone plan, avsatt til fritidsbebyggelse.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at
avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen
med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings
lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert