Gå til innholdet
Moderne nyere selveierleilighet over 2 etasjer med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Stilig rekkehusleilighet med sjøutsikt -Skjærhalden

Adresse: Stenkroken 1b
1680 Skjærhalden
Prisant.: kr 3 130 000,00
Verditakst: kr 3 250 000,00
Bta / P-rom 145 / 99 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Henning Hesselberg, Tonje Aasvangen
Telefon: +47 69 30 24 50, +47 69 30 24 50
E-post: henning.hesselberg@stavlund.no, tonje.aasvangen@stavlund.no
Oppdragsnummer: 61170069
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 2008
Ant. soverom: 2
Tomtestørrelse: 2398 m2

SAMMENDRAG

Rekkehusleilighet flott beliggende med fantastisk havsutsikt, rett ved skjærhalden. Herfra er det gangavstand til "bystrand" og alle servicetilbud i Hvalerhovedstaden. Boligen er modernisert siden byggeår og framstår delikat.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2008.

BELIGGENHET

Boligen ligger på enden av rekkehusbebyggelse rett nord for Skjærhalden sentrrum. Herfra er det gangavstand til bystrand, restauranter, caféer, diverse buttikker, vinmonopol og brygger og strand. Bussforbindelse til Oslo og Fredrikstad samt fergeforbindelse til de ytterste Hvalerøyene og Strømstad. Boligen har flotte solforhold og fantastisk havsutsikt.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg skilt RV 108 til Hvaler, over Kråkerøy og ut gjennom tunnelen fra Asmaløy til Kirkeøy. Følg veien frem til Kiwi, rett før sentrum av Skjæralden og sving til venstre. Følg Kjølholtveien frem til idrettsplassen og sving til høyre. Fortsett videre til Stenkrokenm 1b ligger som første hus på høyre side, inngang over garasje.

AREAL AV BEBYGGELSE

: 1. etasje
BTA: 68 / BRA: 63 / P-ROM: 63 / S-ROM: 0

: 2. etasje
BTA: 43 / BRA: 41 / P-ROM: 36 / S-ROM: 5

: Underteasje
BTA: 34 / BRA: 30 / P-ROM: 0 / S-ROM: 30

: Sum
BTA: 145 / BRA: 134 / P-ROM: 99 / S-ROM: 35

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Selveierleilighet i rekke-/småhusbebyggelse (3 enheter) med garasje i sokkeletasje, oppført i tre-/betongkonstruksjoner. Liggende kledning isolert med 15 cm mineralull over betongdekke (1. etasje)/lettklinkermur. Saltak tekket med betongstein. Huset er nymalt i 2016.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Gang, hall, stue med utgang terrasse/hage, åpent kjøkken, bad og 2 soverom (p-rom). 2. etasje: Loftstue og sovekrok ((p-rom). Bod, mulighet for bad (s-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Lys og luftig leilighet med gode romløsninger og store vindusflater. Boligen er oppgradert med bla peisovn, kjøkkenøy, nye innvendige dører og skyvedørsgarderober, og bærer preg av å være svært godt vedlikeholdt. Usjenert og solrik terrasse (24 kvm) med tilgang til gressplen samt balkong tilknyttet loftsstue. Varmekabler i gang og på bad, mulighet for gass inne/ute og fibernett. Garasje i sokkeletasje med stor bod. Gulver er belagt med parkett og fliser. Malerstrie på vegger. Malt panel og takessplater i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Parkett på gulv, malerstrie på vegger og takess. Romslig, hvit innresning med løse hvitevarer. Kjøkkenøy.
Bad: Fliser på gulv og vegger, takess. Dusjnisje, wc og innredning med vask og speil. Opplegg for vaskemaskin.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verditrakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 09.05.17. Verditakst kr. 3.250.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Stenkroken 1b 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Felles eiertomt.

TOMTENS AREAL

2.398 kvm.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 13.789,- inkl eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Energiforbruk Kr. 11.000,- pr år.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje C.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er regulert til boligformål.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert med kun 1 boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigattest foreligger.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Boplikt.

LIGNINGSVERDI

Kr. 599.638,- for 2016.

INFORMASJON TIL FORBRUKERNE OM NYE BUDREGLER FRA 1. JANUAR 2014

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum
: 2,5 %

:: Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
: Kr 525,-

:: Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon
: Kr 697,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert