Gå til innholdet
Nyere selveierleilighet i 2 etasje med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

60-tallsperle, privat og usjenert beliggende i Helleskilen, båtplass -Kirkøy

Adresse: Koltorpneset 65
1680 Skjærhalden
Prisant.: kr 6 900 000,00
Verditakst: kr 8 000 000,00
Bta / P-rom 95 / 87 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Henning Hesselberg
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: henning.hesselberg@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61170060
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 1964
Ant. soverom: 4
Tomtestørrelse: 4891 m2

SAMMENDRAG

På et stort, usjenert platå rett over Helleskilen dominerer dette arkitektoniske smykket av et landsted med sine solrike uteplasser, jacuzzi og parkmessige tomt. Gårdsplassen rommer et titalls biler og du kan kjøre helt til hyttedøra. Eiendommen i sin helhet er den senere tid betydelig oppgradert og svært godt vedlikeholdt. I tillegg til den romslige hytta medfølger anneks og to uthus. Eiendommen disponerer båtplass og sjøbod i kilen rett nedenfor - her er det også en idyllisk badestrand med god vannkvalitet og temperatur. Kort vei til Skjærhalden med diverse servicetilbud.

BYGGEÅR

1964.

BELIGGENHET

Attraktivt beliggende rett ved Helleskilen (100 meter fra vannet) og drøye 2 km til Skjærhalden med diverse servicetilbud, badestrand og båthavn - ellers er det kort vei med båt til mange skjærgårdsskatter, blandt annet Romsund, Gravningsund, Tisler og Koster. Hytta er pent felt inn i terrenget med lett adkomst - for å komme til vannet/båtplass kan man ta fjellsiden/trapp ned eller gå stien rundt og ned. Fra hytta er det flott utsikt til vannet og solforholdene er fantastiske. Eiendommen ligger pent og fredelig, omgitt av vann, båter og noe lav furuvegetasjon - opplevelsen av å være for seg selv er betydelig selv om det ligger andre hytter i området. Parkering på tomt samt biloppstillingsplass ved veien.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Kjør ny eller gammel Kråkerøybru og følg veien mot Hvaler. Kjør over fire bruer og gjennom Hvalertunnelen. Ta til venstre ved Kirken og følg veien mot Edholmen og ta Holtekilen til høyre. Følg veien en drøy kilometerm forbi Kjølholdt og ta Koltorp til venstre. Følg veien gjennom en høyresving, forbi bom og over en kolle, vien går videre gjennom nok en høyre sving og opp mot en høyde. På bakketoppen går det en vei til høyre - eiendommen ligger bak en bom. Det første du ser er et grått anneks og boder. Velkommen!

BEBYGGELSENS AREAL

: Hytte
BTA: 95 / BRA: 89 / P-ROM: 87 / S-ROM: 2

: Anneks
BTA: 22 / BRA: 20 / P-ROM: 0 / S-ROM: 20

: Uthus
BTA: 15 / BRA: 14 / P-ROM: 0 / S-ROM: 14

: Uthus
BTA: 12 / BRA: 11 / P-ROM: 0 / S-ROM: 11

: Sum
BTA: 144 / BRA: 134 / P-ROM: 87 / S-ROM: 47

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytte, anneks og 2 uthus oppført i trekonstruksjoner. Hytta har stående tømmermannskledning fra 2001, isolert med 10 cm mineralull over lettklinkermur/søyler fundamentert til fjell. Pulttak tekket med papp (2001). Diverse vinduer og dører er skiftet på 2000-tallet.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Gang, stue, kjøkken og 2 soverom samt soveromsavdeling med gang, 2 soverom og bad (p-rom). Bod/teknisk rom (s-rom). Anneks med 5 sengeplasser og 2 uthus (s-rom). I tillegg disponerer eiendommen lukket andel av sjøbod ved brygge.

STANDARD/UTSTYR

Eiendommen er oppgradert og meget godt ivaretatt. Hyttas arkitektur er typisk for 1960-tallet, blandt annet stående kledning, flatt tak og store lysåpninger. Hytta er innredet med moderne kjøkken og bad, og har en god rominndeling - tatt annekset i betrakting er eiendommen tilrettelagt for mange gjester. Fra stuen og terrassene, som omslutter stuen, er det flott utsikt til vannet. Gulver er belagt med laminat og belegg. På vegger er malt panel og malerstrie. Malt panel og malte plater i tak. Alle innvendige overflater er behandlet på 2000-tallet.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Laminat på gulv, malt tapet på vegger og malt panel i tak. Nymalt, hvit innredning, nye benkeplater og plater mellom over- og underskap (2014). Komfyr, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin.
Bad: Belegg på gulv, malerstrie på vegger og malt panel i tak. Dusjkabinett, innrdning med vask og opplegg til vaskemaskin. Elektrisk vifte i vegg, varmekabler.
Toalettrom: Belegg på gulv og malt panel på vegger og i tak. Snurredo og vask.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 04.05.17. Verditakst kr. 8.000.000,-.

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Koltorpneset 65 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Stor eiertomt beliggende på et platå med enkel adkomst i form av komfortabel bilvei helt fram. På tomta er det rikelig med plasss for biler, både helt inntil hytta og stor skjermet plass ved innkjørsel. Innkjørlsel og gårdsplass er planert og gruslagt. Tomten forøvrig er tilført masser, planert og tilsådd med gressplen, bed, og busker. Noen furutrær som er bevart, gir eiendommen et intimt og hyggelig preg. Diverse behandlede treplattinger og terrasser tilknyttet hytta og annekset - her kan man følge sola fra tidlig morgen til sent på kveld. Jaccuzi.

TOMTENS AREAL

4891 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 9.038,- inkl eiendomsskatt.

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Ca. 5.000 kwh årlig.
Kr. 1.000,- til velforening/vei

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje G.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Borrevann. Gravann går i terreng (ikke lovlig). Kommunalt vann og avløp gjennom et privat anlegg i området.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Dokumentet foreligger ikke.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om elektrisk ledning, adkomstrett, parkering og båt-/bryggeplass (rettighet).

LIGNINGSVERDI

Kr. 415.000,- for 2016.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen omfattes ikke av reguleringsplan, en del av eiendommen ligger innenfor 100-metersgrensen. Spredtfritidsbebyggelse i LNF-område.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at
avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen
med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings
lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert