Gå til innholdet
Nyere selveierleilighet i 2 etasje med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Sjarmerende hytte i skogen - Kirkøy, Hvaler

Adresse: Reffsfjellet 13
1680 Skjærhalden
Prisant.: kr 1 890 000,00
Verditakst: kr 2 200 000,00
Bta / P-rom 65 / 58 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Tonje Aasvangen, Tonje Aasvangen
Telefon: +47 69 30 24 50, +47 69 30 24 50
E-post: tonje.aasvangen@stavlund.no, tonje.aasvangen@stavlund.no
Oppdragsnummer: 61170029
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 1974
Ant. soverom: 3
Tomtestørrelse: 980 m2

SAMMENDRAG

Hvaler er mer enn svaberg og strender. Nord på Kirkøy ligger denne hytta høyt på Reffsfjellet, omgitt av furuskog og blåbærlyng, på stor eiet tomt. Hytta ligger fint i terrenget, og en stor terrasse sørger for lune solkroker. Innendørs er en koselig stue, tre soverom og et lite kjøkken og bad. Standarden er ikke av den prangende sorten, men dette er en nydelig hytte. En halvtimes spasertur unna ligger flotte badeplasser. Det er kjørevei nesten helt fram til hytta.

BYGGEÅR

Ca 1974 med bygget om/pusset opp i 1997

BELIGGENHET

Eiendommen ligger i et etablert hytteområde inne i skogen på Reffsfjellet, nord på Kirkøy. Dette er en halvtimes kjøring fra Fredrikstad sentrum. Adkomst til eiendommen er via privat vei, med parkering 2 minutter fra hytta. Hytta ligger høyt og solrikt og har usjenerte uteplasser. Det er ca. 30 minutters gange til fine badeplasser - kortere på sykkel. Området har fine turmuligheter; den nærmeste lokale historiske perlen er Korshavn. Til Hvalers kommunesentrum Skjærhalden er det fem minutter å kjøre. Her finner du bl.a. butikker, restauranter, Østfolds flotteste bystrand og et yrende liv sommerstid. Fra Skjærhalden går det buss til Fredrikstad og Oslo, båt til Strømstad og båt til Sandøyene, Herføl og de øvrige Hvaler-øyene. Kirkøy huser mange kulturaktiviteter og er kjent for sin mangfoldige flora og fauna.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg skilt til Hvaler. Følg veien videre sydover over alle øyene, til Kirkeøy. På Kirkeøysiden svinger man av til venstre ved kirken. Følg veien derfra nordover ca 1,2 km til kryss. Hold til venstre mot Botne og følg veien ca 2,3 km til krysset ved Botne. Hold her til venstre og følg veien ca 1,2 km frem ( og ca 500 m forbi avkjøring til Reff ) frem til postkassestativ/ buss-stopp og avfallbeholdere. Sving her inn til venstre til gruset parkeringsplass. Herfra følger man til høyre ( nordligvestlig retning ) et far oppover. Gangavstand ca 200-250m.

BEBYGGELSENS AREAL

BTA: 65, BRA: 60, P-ROM: 58, S-ROM: 2

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hytte oppført i trekonstruksjoner med stående tømmermannskledningover søyler til fjell.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Hytten innheholder gang/hall, kjøkken, bad, wc, stue og tre soverom (P-ROM) En bod (S-ROM)

STANDARD/UTSTYR

Det er malt panel på vegg og i tak. I tillegg er det belegg og malte bordgulv i lyse tidsriktige farger

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Åpent kjøkken bestående av eldre malt innredning med nyere overskap. Ingen ventilator. Kum med vann. Det er malt panel på vegg og i tak og malt bordgulv. På bad/vaskerom er det malt panel på vegg ogi tak med gummibelegg på gulv. Det er ikke lagt inn vann, men det er et dusjkabinett hvor man kan benytte seg av en hengende pose vann i taket eller lignende. Vask med beinpumpe. Til toalett er det Cinderella Ecocat do, ventilasjon i vegg.

OPPVARMING

Vedovn i stue ellers el. oppvarming

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verditakst fra Takstmann Svein Nesøen, datert 18.03.2017

OVERTAGELSE

Etter avtale

ADRESSE

Reffsfjellet 13, 1680 Skjærhalden

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er nesten ett mål stor. Den er lett kupert og er hovedsakelig naturtomt med fjell og furuskog. På to sider av hytta er en terrasse på til sammen 60 kvm.

TOMTENS AREAL

Ca 980 kvm

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingslovens bestemmelser. Forsikringen er tegnet i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Bolikjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Boligkjøperforsikring tegnes i samarbeid med i endomsmegleren
din senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se prospektets vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar med kr 500,- fra forsikringsselskapet for formidling av forsikringen.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter for år 2016 utgjorde kr 2 458,- I tillegg kommer eiendomsskatt på kr 3 134,-

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Forventet årlig energiforbruk er ca 3 100 Kwh

ENERGIATTEST

Orange G

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Vann fra sisterne

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ingen ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Dagbok nr: 457399 Festenummer gitt bruksnummer og overføring fra tidligere festenummer

LIGNINGSVERDI

Eiendommen mangler ligningsverdi og kunne ikke bestilles hos Skatteetaten

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiendommen er ikke regulert, men arealforbruksformålet er spredt fritidsbebyggelse

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at
avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen
med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings
lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert