Gå til innholdet
Nyere selveierleilighet i 2 etasje med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Ny hytte på Hvaler klar i sommer

Adresse: Holtefeltet 13b
1680 Skjærhalden
Prisant.: kr 2 695 000,00
Bta / P-rom 0 / 77 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Gunnar Olai Stavlund
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: gunnar@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61179001
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 2017
Ant. soverom: 4

SAMMENDRAG

9 prosjekterte hytter (7 solgt) beliggende i naturskjønt område på Kirkøy, like i nærheten av Skjærhalden. Hyttene oppføres i moderne, men tradisjonell hyttestil med god standard. Fra hyttene er det kort gangavstand til Holtekilen med bademuligheter og rekreasjon.
Priser fra 2.695.000 til 2.845.000,-.

PRISER

13b: Kr. 2.845.000,-.
31a: Solgt.
31c: Solgt.
49b: Solgt.
51a: Kr. 2.695.000,-.
51b: Solgt.
51c: Solgt.
51e: Solgt
59a: Solgt.

BYGGEÅR

Hyttene planlegges oppført fra 2018.

BELIGGENHET

Hyttene oppføres på Holtefeltet, Kirkøy, kort gangavstand til et fantastisk friområde for bading og lek (Holtekilen). Kort vei til Skjærhalden og Strømstad (med båt) med diverse servicetilbud, ellers er det kort vei med båt til mange skjærgårdsskatter, blandt annet Romsund, Gravningsund, Tisler og Koster. Det er også mange kulturaktiviteter og flotte turområder på øya. Hvaler er kjent for sine mange soldager, fauna og unike skjærgård - en mangfoldig øygruppe for både de som liker aktiviteter og de som vil roe sjelen. Buss fra Skjærhallen til Fredrikstad og Oslo.

PARKERING

Med eiendommen følger rett til parkeringsplass. Parkeringen ligger fra ca 20 - 400 meter fra de aktuelle tomtene. I tillegg er det gjesteparkering for hytteområdet litt lenger nord (ca 150 m).

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Kjør ny eller gammel Kråkerøybru og følg veien mot Hvaler. Kjør over fire bruer og gjennom Hvalertunnelen. Ta til venstre ved Kirken og følg veien mot Edholmen og ta Holtefeltet til høyre etter svinger og en liten høyde. Følg veien og hold høyre, kjør til veien endet i en stor felles parkeringsplass. Tomtene ligger i sydvestlig retning i forlengelse av veien/stien.

BEBYGGELSENS AREAL

: Hytte
BYA: 90 / BRA: 83 / P-ROM: 77 / S-ROM: 6

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Hyttene oppføres i trekonstruksjoner. Bindingsverk som isoleres med 14,8 cm mineralull og kles med stående kledning, betongsøyler til grunn og saltak tekket med betongstein, renner nedløp i aluminium. Utvendig terrasse leveres i trykkimpregnerte materialer. Hyttene bygges i hebhold til TEK 10. Se begge beskrivelser fra Byggteknikk AS. Det foreligger byggetillatelse på alle hyttene.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Vindfang, stue, kjøkken, gang/trappe adkomst til hems, 4 soverom og toalettrom/mulighet for bad (p-rom). Bod (s-rom). Arealet på hems er ikke målbart (under 190 cm).

STANDARD/UTSTYR

Fritidsboligene leveres nøkkelferdige. Hyttene er beregnet for famillier - det er bla 4 soverom, hems og romslig stue-/kjøkkenløsning med full takhøyde. Store lysåpninger slipper slipper naturen og sommeren inn i rommene. Gulv belegges med eik parkett. Malt MDF på vegger og i tak. Fargevalg vegger er Mdf-plater med V-fuge panel (7 bord pr. 60 cm.) og det kan velges i fargene hvit S-0502 Y- eggehvit,
Farge Skagen S-1502-Y50R og farge Sweet, S-1002-Y50R.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Eik parkett på gulv, malt mdf-plater på vegg og i tak. Hvit, slett innredning med integrert komfyr (kjøleskap medfølger ikke).
Toalettrom: Grå kvadratiske fliser på gulv, hvite rektangulære fliser på vegger og malt MDF-panel i tak. Forbrenningstoalett (samt innredning med vask og speil og dusjnisje med glassdør, klart for eventuell framtidig tilkobling).

OPPVARMING

Elektrisk, mulighet for vedovn.

FERDIGSTILLELSE/OVERTAKELSE

Ca. 4 mnd etter byggestart (byggestart er avgengig av kapasitet).

ADRESSE

Holtefeltet 1680 Skjærhalden.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Natur-/fjelltomter. De fleste er forholsvis flate, og vil ha gode solforhold.

TOMTENS AREAL

314 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Festet. Grunneier er Tore Mads Holte.

FESTEFORHOLDETS VARIGHET

Evigvarende.

FESTEAVGIFT

Kr 11.705,-.

REGULERING AV FESTEAVGIFT

Festeavgiften reguleres hvert 5. år i henhold til konsumprisindeks, se vedlagte festeavtale.

TOMTEFESTE OG ENDRINGER I TOMTEFESTELOVGIVNING

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgang til å kreve tomt innløst.

KOMMUNALE AVGIFTER

Renovasjon kr 2.460,-. Eiendomsskatt er foreløpig ikke satt, mem beregnes ut fra 2 promille av takstgrunnlaget (2 - 4 millioner for området).

LØPENDE UTGIFTER

Velforening kr. 1.000,- pr år.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød D.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Hyttene er ikke tilknyttet vann og avløp (det er opptil kjøper å evt koble seg på vann og avløp, det ligger et privat anlegg i området, som er påkoblet offentlig VA).

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det utstedes midlertidig brukstillatelse før innflytting (ferdigattest utstedes først når vann og avløp er tilkoblet, kjøper må evt sørge for dette selv).

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Festekontrakt.

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi beregnes når eiendommen er tatt i bruk (ca 30% av omsetningsverdi).

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Området er uregulert. Arealbruksformålet er framtidig fritidsbebyggelse.

KJØPERS OMKOSTNINGER

Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

INFORMASJON TIL KJØPER

Prospekt, tegninger, bilder, 3D visualiseringer og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller den korrekte beliggenhet. Det er kun ment som en rettledende illustrasjon og er ikke målbare. Det er for prosjektet utarbeidet leveransebeskrivelse, standardisert kjøpekontraktsformular, festekontrakt m.fl . dokumenter. Disse er utarbeidet som separate vedlegg til prospektet. Kjøpsavtale vil være basert på bestemmelsene og opplysninger som fremkommer av prosjektets standardiserte kjøpekontraktsformular i henhold til Bustadoppføringslova. Ved kjøp av hytte forutsettes det at kjøperen har satt seg inn i prospektet, leveransebeskrivelsen og de i kontraktsdokumentet beskrevne vedlegg.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert