Gå til innholdet
Nyere selveierleilighet i 2 etasje med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

5 av 6 store rekkehus er solgt. Forventet innflytning senhøsten 2017

Adresse: Skauen 14
1642 Saltnes
Prisant.: kr 3 455 000,00
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Tonje Aasvangen, Henning Hesselberg
Telefon: +47 69 30 24 50, +47 69 30 24 50
E-post: tonje.aasvangen@stavlund.no, henning.hesselberg@stavlund.no
Oppdragsnummer: 61170011
Bestill prospekt Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

SAMMENDRAG

6 moderne rekkehus hvor 3 allerede er solgt, skal bygges i barnevennlige omgivelser på Saltnes. Sprengningen er allerede i gang og forventet innlyttning er før jul 2017. Husene får spennende arkitektoniske detaljer og glir godt inn i skogsomgivelsene omkring. Kjøp nå, og du kan være med og forme din egen bolig ut fra dine egne behov og ønsker. Alle boligene har interiør av god kvalitet og komfort som standard.
Utbyggeren - Fredrikstad Næringsbygg - har nær tilknytning til området og er kjent for å bygge kvalitetsbygg innenfor avtalte rammer for tid og budsjett. Boligene vil bli organisert som et sameie.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BELIGGENHET

Skauen 14 ligger på Spetalen ved Saltnes i Råde kommune. Bebyggelsen vil bli reist i et område med både hytter og boliger, i den nordlige delen av Spetalen/Saltnes. Herfra er det en kort sykkeltur til fine badeplasser. Det naturskjønne området er stadig mer populært å bo i. Saltnes er et hyggelig tettsted og lokalsamfunn med skoler, barnehager og butikker. Stedet har også noen av Fredrikstad-distriktets fineste badeplasser, og er et blomstrende utfartssted sommerstid. Spetalen og Saltnes ligger ved inngangen til Krogstadfjorden - en liten fjordarm fra Oslofjorden. Området egner seg godt for gode tur- og naturopplevelser. De nærmeste tettstedene, Manstad og Karlshus (Råde), har et godt utvalg av butikker og kafeer. Det er ca. 10 minutters kjøring til E6, 15 minutter til Kalnes og ca 20 minutter til Fredrikstad-, Sarpsborg- og Moss sentrum - med andre ord.sentralt i Østfold fylke.

VEIBESKRIVELSE

Fra Oslo, Moss og Sarpsborg: Kjør E6 til Råde og ta av mot Fredrikstad, kjør gjennom Karlshus og ta til høyre rett etter jernbaneovergang. Følg veien, skiltet Tomb noen kilometer og ta Saltnesveien til venstre. Etter ca 3 km tar du til venstre inn Åsliveien. Følg veien noen hundre meter og ta Skauen inn til venstre, tomta ligger på venstre side et stykke inn i veien. Fra Fredrikstad: Kjør til Karlshus og ta til venstre, skiltet Tomb, før Karlshus sentrum. Følg beskrivelsen over. Alternativt kjør over Manstad og kjør gjennom Saltnes sentrum, forbi Spetalen Skole og noen hundre meter til - ta så til høyre inn Åsliveien.

AREAL AV BEBYGGELSE

ETASJE: 1. etasje
BRA: 53,5

ETASJE: 2. etasje
BRA: 53,5

ETASJE: 3. etasje
BRA: 36

ETASJE: SUM
BRA: 143

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Rekkehusbebyggelse over 3 plan oppført i trekonstruksjoner. Dobbelfalset stående og liggende kledning over støpt såle, tak tekkes med falsede stålplater. Utvendige terrasser bygges i impregnert trevirke. Se leveransebeskrivelse.

PARKERING

Det opparbeides biloppstillingsplasser på sameiets tomt.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1. etasje: Entré/hall, 2 soverom, bad og wc (p-rom).Bod/vaskerom (s-rom). Utebod. 2. etasje: Stue og kjøkken med utgang balkong (p-rom). Loftsetasje: 2 soverom (p-rom). Det vil være mulighet for tilleggsbad i loftsetasjen mot tillegg i prisen.

STANDARD/ UTSTYR

Gulver belegges med heltre lys eikeparkett og fliser. Vegger og himlinger gipses og males. Boligene leveres med balansert ventilasjon og kabel-TV/internett.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken: Enstavs lys eikeparkett på gulver, malt gips på vegger og i tak. Kjøkken leveres med Sigdal, type Uno, innredning med hvite fronter (standard) og benkeplater i laminat utførelse. Hvitevarer levers integtert av merke Wirhlpool; Kjøle-/fryseskap (kun kjøleskuff fra Norcool i rekke hustype 1), oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk topp.
Bad: Fliser på gulv, malte vegger/fliser i dusjnisje og malt tak. Dusjnisje utføres med flistype mørk grå mosaikk, ellers lys grå kvadratiske fliser. Baderomsinnredning med skuffer, servant og speil i hvit utførelse. Dusjvegger i glass.
Toalettrom: Fliser på gulv og malt gips på vegger og i tak. Veggmontert wc.
Vaskerom: Fliser på gulv og malt gips på vegger og i tak. Opplegg for vaksmaskin.

OPPVARMING

Elektrisk og vedfyring. Varmekabler i bad/entré. Peisovn i stue.

OVERTAGELSE - FORBEHOLD

Ved ferdigstillese, stipulert 9 mnd etter byggestart. Byggestart forutsetter en omsetning tilsvarende 60% av total kjøpesum -videre forutsettes det en bindingstid tilsvarende 6 mnd.

ADRESSE

Skauen 14, 1642 Saltnes.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er relativ flat i syd, for så å stige i den nordlige delen av eiendommen. Tomten opparbeides med gruset gangsti (mulig for ambulanse/biler å kjøre på) i forkant av bygningene, og svinger seg opp på fjellet i bakkant av husrekke 2. Parkeringsarealet asfalteres og merkes opp.
Foran på tomten, mellom parkering og begge byggene vil det tilsås med gress, her er det gode muligheter for ballspill og grillarangementer. I nordvest er det avsatt et område i naturen, slik den er, med tilpasninger for barn.
Tomten får gode og solrike uteområder.
Bebyggelsen på de tilliggende tomtene er sammensatt, og består av småhus fra ulike tidsepoker.

TOMTENS AREAL

4.688 kvm.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Bolikjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Boligkjøperforsikring tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se prospektets vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget.

LØPENDE UTGIFTER

Hver seksjon faktureres direkte for kommunale avgifter ca kr. 11.000,- (det installeres vannmåler i hver bolig), eiendomsskatt (2 promille av skattetakst fratrukket et bunnfradrag, kr. 600.000,-) og renovasjon ca kr 3.000,-.

FELLESUTGIFTER

Fellesutgifter er kr 1 200,- og inkluderer kabel-TV/internett og forsikring. Det er satt av kr. 300,- til diverse vaktmestertjenester (tilbud er ikke innhentet). Beløpene er omtrentlige.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse oransje B.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet gjennom et privat anlegg. Andel av vann- og avløpsanlegget følger hver seksjon, sameiet er ansvarlig for drift og vedlikehold av anlegget.

REGULERINGSFORHOLD

Prosjektet Skauen II, som fremgår av prosjektets leveransebeskrivelse, oppføres iht. igangsettelsestillatelse vedtatt 16.09.2015 under reguleringsplan "Skauen II", med reguleringsbestemmelser. Området er regulert til småhusbebyggelse. Området Spetalen skole planlegges utbygget med idrettshall etc.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Seksjonene oppføres med kun 1 boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Utstedes innen overtakelse.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om vann-/kloakkledning.
Bestemmelse om vann-/kloakkledning.
Bestemmelse om vei (rettighet).
Bestemmelse om vei med påtegning (rettighet).
Erklæring vedrørende elektrisk kabler (rettighet).

Eiendommen oppdeles i eierseksjoner.

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien stipuleres til ca 25 % av markedsverdi for primærbolig og ca 60 % for sekundærbolig.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:: Dokumentavgift , beregnet av andel tomteverdi
: 2,5 % av kr 250 000,-

:: Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
: Kr 525,-

:: Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon
: Kr 697,-

INFORMASJON TIL KJØPER

Prospekt, tegninger, bilder, 3D visualiseringer og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller den korrekte beliggenhet. Det er kun ment som en rettledende illustrasjon og er ikke målbare. Det er for prosjektet utarbeidet leveransebeskrivelse, standardisert kjøpekontraktsformular,
utkast til vedtekter og husordensregler m.fl . dokumenter. Disse er utarbeidet som separate vedlegg til prospektet. Kjøpsavtale vil være basert på bestemmelsene og opplysninger som fremkommer av prosjektets standardiserte kjøpekontraktsformular i henhold til Bustadoppføringslova. Ved kjøp av leilighet forutsettes det at kjøperen har satt seg inn i prospektet, leveransebeskrivelsen og de i kontraktsdokumentet beskrevne vedlegg.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

SEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Skauen II

SAMEIETS VEDTEKTER

Vedlegges salgsoppgave

Oppdatert