Gå til innholdet
Moderne nyere selveierleilighet over 2 etasjer med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Landlig drøm nær vannet - Møklegård/Dypeklo, Onsøy

Adresse: Djupekloveien 6
1621 Gressvik
Prisant.: kr 3 600 000,00
Verditakst: kr 3 600 000,00
Bta / P-rom 165 / 123 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Visning: 21.05.2018, 1300 - 1400
Megler: Tonje Aasvangen
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: tonje.aasvangen@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61180069
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 1987
Tomtestørrelse: 1212 m2

SAMMENDRAG

På vei mot badeplassen i Dypeklo ligger et gulmalt hus. Stedet er hyggelig sett fra veien, og bakenfor gjerdet er det nærmest fortryllende. Her er det som en egen verden - fredfullt, velstelt og forseggjort. En lun, solrik terrasse strekker seg ut mot en koselig hage, pent innrammet av hvitt stakittgjerde. I et hjørne av hagen inviterer lysthuset til hyggelig lag. Sommerstid bugner det av roser rundt huset, et eldorado for humler, bier og andre hageglade. Inne i huset går tankene til den franske landsbygda, med jordfarger og kjøkken i bondestil. Noen av værelsene har beholdt stilen fra et annet tiår, men interiøret er pent og ordentlig. Dette stedet har en rolig og god atmosfære - en fristende drøm på landet.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

1987.

BELIGGENHET

Djupekloveien 6 ligger like ved Møklegårdkrysset i Onsøy, 15 minutters kjøring sørvestover fra Fredrikstad sentrum. Her deler veien seg mot flere av distriktets flotteste utfartssteder og badeplasser, som Dypeklo, Foten, Øyenkilen og Mærrapanna. Eiendommen ligger i et boligområde, 1 km fra sjøen og den flotte badeplassen Dypeklo. Her er det stor, barnevennlig strand, stupebrett, lekeplass og badeflåte. Det som passerer av trafikk forbi eiendommen, går hovedsakelig til hyttefeltet rundt Dypeklo. Boligen ligger i rolige omgivelser inntil et jorde. Fint turområde. Bussforbindelse til Fredrikstad sentrum fra Møklegårdkrysset.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad: Følg innfartsåren mot Ørebekk og ta til venstre gjennom Gressvik. Ta Vikaneveien til venstre ved Ålekilen mot Vikane.

AREAL AV BEBYGGELSE

Etasje: 1. etg.
BTA: 110 / BRA: 101 / P-ROM: 98 / S-ROM: 3

Etasje: 2. etg.
BTA: 55 / BRA: 54 / P-ROM: 25 / S-ROM: 29

Etasje: SUM
BTA: 165 / BRA: 155 / P-ROM: 123 / S-ROM: 32

Etasje: Garasje
BTA: 28 / BRA: 25 / P-ROM: 0 / S-ROM: 25

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Huset står på oppfylte steinmasser og virker stabilt. Grunnmuren er av betong og det er drenert endel rundt i terrenget etter byggetiden. Byggemåte skal være bindingsverk og vegger skal etter byggemåte være isolert med 15 cm. mineralull. Stort sett er kledningen i orginal og bra stand. Inngangsdøren er malt, og vinduer og terrassedører har koblede glass. Noen av vinduene har elektriske markiser som var nye i 2017. Taket er konstruert som saltak og har sutakplater til undertak. Tekket med teglstein.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Boligens første etasje inneholder gang, hall, kjøkken, grovkjøkken/vaskerom, bad, stue og soverom (alle p-rom). Her finnes det også en bod (s-rom). I andre etasje er det oppgang/gang og soverom (p-rom), samt kaldtloft som enkelt kan gjøres om til et soverom/oppholdsrom. (s-rom).
Frittliggende garasje med to boder (s-rom) og lysthus.

STANDARD/ UTSTYR

Eiendommen er solid og velholdt.. Flislagte gulv med varmekabler i gang, hall, kjøkken, grovkjøkken og på bad. Stuen har flott tregulv. Belegg på soverom i 2. etasje.Vegger har panel og tapet. Panel i himlinger. Overflater er holdt i duse, behagelige toner. Stort potensiale i det uinnredede rommet i 2. etasje.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkkenet er stort, og har god plass til mange. Innredningen er i furu, og det er mye skapplass med både over- og underskap. Vegger har panel og gulvet er flislagt. Det er også et praktisk grovkjøkken vegg i vegg med kjøkkenet. Fra både grovkjøkkenet og kjøkkenet er det utgang til uteplassen. Badet er lyst med fliser på gulv og tapetserte vegger (fliser i dusjsone). Badet har både badekar og dushjørne. Hvit innredning med skaper og servant. Flott plassbygget bokhylle i stuen.

OPPVARMING

Vedovn på kjøkkenet og varmekabler i gang, hall, kjøkken, grovkjøkken og på badet.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert07.05.18. Verditakst 3 600 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Djupekloveien 6, 1621 Gressvik.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Uteområdene er pent stelt og svært innbydende. Mellom huset og garasjen er det bygd opp en flott, skjermet terrasse. Deler av den er under tak, og den har sol store deler av dagen. I forlengelsen av uteplassen og videre bak huset ligger hagen, med velstelte planter, busker og bed. Det er også mange rosebusker på eiendommen, som sågar har vært premierte. I det sørvestre hjørnet av tomten står et åttekantet lysthus. Rundt deler av huset og fram til inngangen er det belagt med heller. Asfaltert plass foran garasjen. Tomten er flat, og den er delvis innrammet av gjerde. Eiendommen er solrik.

TOMTENS AREAL

1213 m2.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 10 552,- pr. år inkl. eiendomskatt. Det er kompostavtale som reduserer renovasjonsgebyret med 35%. Det er vannmåler på eiendommen og avgiftene er basert på et vannforbruk på 27 m3.

Annet

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Uregulert område. Omfattes av kystsoneplanen med formål bebyggelse og anlegg.

DIVERSE

Det er ikke boplikt på eiendommen.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger midlertidig ferdigattest utstedt 05.05.1987.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

1987/163-1/86 Best. om vann/kloakkledn.

LIGNINGSVERDI

Likningsverdi for inntektsåret 2016 som primærbolig kr. 629 086,- og som sekundærbolig kr. 2 013 074,-

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert