Gå til innholdet
Moderne nyere selveierleilighet over 2 etasjer med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Stilfull leilighet med 3 soverom og 2 bad - vidstrakt utsikt mot vest - Bryggerifjellet, sentrum

Adresse: Natalia Bings vei 1
1605 Fredrikstad
Prisant.: kr 5 400 000,00
Verditakst: kr 5 400 000,00
Bta / P-rom 110 / 99 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Tonje Aasvangen
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: tonje.aasvangen@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61170195
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 2013

SAMMENDRAG

Lekker 4-roms leilighet på attraktive Bryggerifjellet. Leiligheten har høy komfort og praktisk romløsning, med 3 soverom og 2 bad. Innredningen har et urbant preg, i form av kontraster i sort/hvitt, variert med grått og brunt. Det som særlig fremhever dette, er kjøkkenet fra den tyske produsenten Nolte, som har høyglansede overflater i sort/hvitt. Kjøkkenet og stua utgjør et oppholdsrom som er både lunt og tøft, og herfra kan man nyte byens råeste utsikt - med sol hele dagen og fantastiske solnedganger på kvelden. Leiligheten er fra 2013 og har gjennomgående god standard og er godt utstyrt. Det følger èn innendørs biloppstillingsplass og bod på 5 kvm i felles garasjeanlegg. Heis og callinganlegg med kamera og bildeskjerm.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2013.

BELIGGENHET

Natalia Bings vei 1 er en del av leilighetskomplekset Bryggerifjellet som ligger på en fjellkam på nordsiden av Fredrikstad sentrum. Utsikten er upåklagelig - herfra kan man se utover hele byen mot Torsnes, Glommas utløp, Hvaler og videre til Sverige. Fra leiligheten tar det ca. 10 minutter gange til Fredrikstad sentrum, med kjøpesenter, matbutikker, kino, jernbanestasjon og mye mer. Bryggerifjellet er et rolig område med lite trafikk. Bussholdeplass rett utenfor, med buss som går en gang i timen.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 109 til Glemmen vgs. og sving inn Hassingen til høyre. Følg Hassingen frem til Fagerliveien og følg denne vegen ca 100 m for så å svinge opp til høyre i Kringsjå. Følg veien rundt svingen og opp på fjellet.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA: 102
P-ROM: 99 / S-ROM: 3 / BTA: 110

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bryggerifjellet er fordelt på ni blokker (A, B, C, D, E, F, G, H og I). Hver blokk inneholder 14 - 15 leiligheter. Byggene er oppført som terrasseblokker med totalt 6 etasjer. 4 over- og 2 underetasjer. Bebyggelsen omfatter også innvendige anlegg for parkering og oppbevaringsboder med innvendig kjøreadkomst mellom byggene.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten ligger i en høy 1.etasje og er fordelt over èn flate. Stor hall/gang med adkomst til leilighetens 2 soverom, biblotek/ soverom og 2 bad med mulighet for vaskemaskin. Tekninsk rom. Gangen tar deg så videre til en åpen kjøkken/spisestue og stue med utgang til terrasse med flott utsikt.

STANDARD/ UTSTYR

En moderne leilighet med høy komfort der interiøret hovedsakelig preges av kontrast mellom sort og hvit. Renhet, gjennom hvite vegger, hvitojet eik parkettgulv og store vindusflater. Innholdsrike sorte innredninger og mørke fliser. Stor stue og kjøkken i allromsløsning som er godt tilrettelagt for møblering i ulike soner for opphold og bespisning. Det er i tilegg en kjøkkenøy med barløsning, og sitteplasser i forlengelse av kjøkkenbenken.
Fra stuen har man utsikt nord-vest og mot gamle Fredrikstad mekaniske verksted. Mellom stue og kjøkkenvinduene er det plassert en i øyenfallende gasspeis. Fra stuen er det utgang til en stor terasse med flott utsikt og med sol fra formiddag til solnedgang. Downlights på begge bad og i vinduskarm i stue og kjøkkendel. Skyvedørsgarderobe i gang og hovedsoverom. Balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren gulvvarme. Oppvarming med årlig avlesning (akonto) er inkl. i felleskostnadene. Vinduer er med 3-lags energiglass, og fjernstyrte utvendige persienner. Det følger èn innendørs biloppstillingsplass og bod på 5 kvm i felles garasjeanlegg. Heis og callinganlegg med kamera og bildeskjerm.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Innholdsrik kjøkkninnredningen fra Nolte. Den er i fargen sort og hvit, med sort høyglans skap og skuffer og matte hvite benkeplater. Kjøkkenet er godt utstyrt med lagringsplass i overskap, skuffer og kjøkkenøy. Det er downlights både innvendig i overskapene og under ned mot benkeplaten. Kjøkkenets øy er utstyrt med mulighet for spiseplasser ved en opphøyd og stilig benkeplateløsning. Det er også mulighet til å nyte utsikten utover byen fra kjøkkenet i forlengelse av kjøkkenbenkens integrerte sitteplasser.
Leiligehten er utstyrt med to bad hvor begge baderommene inneholder vegghengt toalett, dusj og sort, høyglans baderomsinnredning. Hovedbadet har dobbelvask og er flislagt på både gulv og vegger. Det er dusjhjørne i glass som kan slås inn mot flisene slik at rommet er mer fleksibelt til bruk. Det er også mulighet for både vaskemaskin og tørketrommel på badet. Bad nummer to er også flisbelagt på både gulv og vegger. Badet har servant og dusj på med dusjforheng.

OPPVARMING

Leiligheten har vannbåren gulvvarme, i tillegg til gasspeis med forgrening til felles gasstankanlegg.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verdi og lånetakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 11.11.17. Verditakst kr. 5 400 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale med selger.

ADRESSE

Natalia Bings vei 1, 1605 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Terrenget skråner, og områdene rundt eiendommen består delvis av naturtomt og delvis av opparbeidede arealer med plen, busker og trær. Leilighetene har utvendige fellesarealer - blant annet to lekeplasser og flere sittebenker. Eier har parkeringsplass og en innebygd bod på 5 kvm i bygningens underetasje.

TOMTENS AREAL

Ca. 5 717 kvm.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter inngår i felleskostnadene. Fredrikstad kommune beregner ikke eiendomsskatt for denne seksjonen før i mars 2018.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

CA 5 000 kwhh for 2017

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse Grønn C.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Boligen er kommunalt tilknyttet vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Området er regulert og omfattes av 01061025 Reguleringsendring del av Bryggerifjellet hvor formålet er 410-Krav vedr. infrastr, 220-gul sone T-1442, 1550-Renovasjonsanlegg, 1113-Boligbeb. -blokkbebyggelse, 1610-Lekeplass, 2011-Kjøreveg. Det foreligger planforslag i forbindelse med ny jernbanelinje, Intercity Fredrikstad - Sarpsborg. Området er i kommuneplan for Fredrikstad i 2011-2023 med formål 410-krav vedr. infra.str. og 1110-boligbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Boligen er registrert som en boenhet. Leiligheten kan leies ut i sin helhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

2015/802917-1/200 Bestemmelse om parkering, 2015/768740-1/200 erklæring/avtale, 2015/768763-1/200 erklæring/avtale, 2013/706290-1/200 reseksjonering/tilleggssek og 2014/140416-1/200 Hjemmel til eiendomsrett

LIGNINGSVERDI

Skattekontoret har ingen likningsverdi registrert på denne eiendommen. Normalt ligger ligningsverdien på ca. 30% av markedsverdi.

INFORMASJON TIL FORBRUKERNE OM NYE BUDREGLER FRA 1. JANUAR 2014

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum
: 2,5 %

:: Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
: Kr 525,-

:: Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon
: Kr 697,-

:: Transportgebyr forretningsfører
: kr 5 000,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Eierseksjonssameiet Bryggerifjellet 1 - org. nr. 998 498 260.

SEKSJONENS ANDEL AV FELLES GJELD

0,-

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 3.761,- pr. mnd. Inkluderer: a konto varme og gass, kommunale avgifter, kabel-tv, vaktmestertjenester, felles strøm, byggforsikring, serviceavtale heis og gass, trappevask, forretningsførerhonorar, vedlikeholdsfond, festeavgift for en liten del av tomten og diverse driftsutgifter.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Se vedlegg til salgsoppgave.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ingen forkjøpsrett eller godkjenning av kjøper.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiets regnskap viser for 2016 et overskudd på kr 240 000,-. Sameiet har kr. 1 500 000,- avsatt i vedlikeholdsfond.

Oppdatert