Gå til innholdet
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Lekker 3-romsleilighet på toppen av byen - Bryggerifjellet, sentrum

Adresse: Natalia Bings vei 3
1605 Fredrikstad
Prisant.: kr 4 200 000,00
Verditakst: kr 4 200 000,00
Bta / P-rom 92 / 87 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Visning: 21.01.2018, 1300 - 1400
Megler: Tonje Aasvangen
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: tonje.aasvangen@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61170192
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 2012
Ant. soverom: 2
Tomtestørrelse: 5717 m2

SAMMENDRAG

En stilig leilighet med to soverom, elegant bad og tøft allrom med kombinert stue og kjøkken. Og som bakgrunn for det hele: en fin utsikt over Fredrikstad, med bybrua som elegant landemerke. Her er du alltid til stede i byen, hjemme hos deg selv. Det er valgt materialer av god kvalitet: Lys behagelig parkett, moderne, innholdsrikt kjøkken fra italienske Aran, betongfargede fliser på bad i tidsriktig format. Store vindusflater og den store takhøyden gir luft, lys og plass. Leiligheten er effektiv og fremstår som ny. Bygget har heis og det er parkering og bod i garasjeanlegg. Bryggerifjellet er et vellykket prosjekt med moderne leiligheter i utkanten av Fredrikstad sentrum med utsyn orientert mot Bydalen, Østerelva, Østisiden og videre. Gangavstand til sentrum. Dette er en leilighet det er lett å like!

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2012.

BELIGGENHET

Bryggerifjellet ligger rett utenfor Fredrikstad sentrum - en kort spasertur fra alle fasiliteter. Herfra har du en utsikt som gir inntrykk. Du ser utover omkringliggende landområder, Østsiden, Torsnes, Øra, Gamlebyen, Østerelva (Glommas utløp), Nordre Kråkrøy, Hvaler til og med deler av Sverige (litt i horisonten). Du kan også se deler av byen, med brospenn, kirkespir og andre kjennemerker. Det er gangavstand til Fredrikstad sentrum (ca. 7-10 minutter) med handlegater, jernbanestasjon, bryggepromenade og severdigheter som Gamlebyen, Isegran m.m. Vender du deg den andre veien går veien til et vakkert og populært rekreasjonsområde i Fredrikstadmarka med et omfattende turløypenett sommer som vinter. Bingedammen ligger noen steinkast nord. Leiligheten ligger i underetg. 2, med inngjerdet privat utenomhusområde.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg RV 109 til Glemmen vgs. og sving inn til Hassingen til høyre. Følg Hassingen frem til Fagerliveien og følg denne ca 100 m. Sving så opp til høyre mot Kringsjå og følg veien rundt svingen og opp på fjellet. Ta til høyre inn på Bryggerifjellet og Natalia Bings vei 3.

AREAL AV BEBYGGELSE

Etasje: 2. underetasje
BTA: 92 / BRA: 87 / P-ROM: 87 / S-ROM: 0

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leiligheten går over ett plan. Byggene er oppført som moderne terrasseblokker over fire etasjer med to underetasjer. Det er innvendig anlegg for bilparkering og oppbevaringsboder som strekker seg gjennom bebyggelsen på første underetasje. Bryggerifjellet har ca. 130 leiligheter fordelt over 9 bygg.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Leiligheten ligger høyt og fritt i andre underetasje. Den inneholder hall, to soverom, bad, vaskerom,stue og kjøkken (p-rom). I front er det ca. 17 kvm stor terrasse med port ut til inngjerdet privat uterom. Garasjeplass og bod i samme etasje.

STANDARD/ UTSTYR

Dette er en treroms leilighet med god planløsning. Det er en lys og åpen stue- kjøkken løsning som gjør det tilrettelagt for møblering i ulike soner for opphold og bespisning. Fra stuen har man utsyn på hver side av en i øyenfallende gasspeis plassert mellom stuens store vinduer - denne er også et blikkfang ved ankomst i entreen videre inn i leiligheten. Fra vinduet plassert i nordveggen, får man godt med lys inn fra to sider. Alle gulv er belagt med parkett av type trestavs hvitoljet eikeparkett, vegger og himling er preget av malt gips og betong. Fra stuen er det direkte adkomst til ut til terrassen og port ut til inngjerdet uterom. Leiligehten har to soverom, et bad/wc og vaskerom/bod. Løsningen gir mulighet for plassering av vaskemaskin i boden, slik at badet blir et renskåret bad/wc. Forøvrig er leiligheten utstyrt med balansert ventilasjon og vannbåren varme i alle gulv. Utvendig persienne på vinduer. Porttelefon med video.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Moderne, omfangsrikt kjøkken og baderomsinnredning fra den italienske produsenten ARAN. Kjøkken har hvit innredning med hvit benkeplate i laminat. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Pent, flislagt bad med hvit innredning og heldekkende servant. Det er dusjhjørnet med glassvegger, vegghengt toalett. Downlights belysning i himling. Vaskerom med skapinnredning. Belegg på gulv med gulvvarme. Sluk i gulv.

OPPVARMING

Oppvarmes med vannbåren gulvvarme. Det er også montert gasspeis med forgrening til felles gasstankanlegg.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verdi- og lånetakst fra Svein Nesøen. Verditakst kr. 4 200 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale med selger.

ADRESSE

Natalia Bings vei 3, 1605 Fredrikstad

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomta er pent opparbeidet med gangveier og beplantet med gress, bed, busker og trær. Det er flere gjesteparkeringer i adkomsten og liten lekeplass.

TOMTENS AREAL

5 717 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet fellestomt, en liten del av tomten er festet.

TOMTEFESTE

Tomtefesteloven har de senere år vært gjenstand for flere endringer. Rettspraksis og fortolkning av tomtefeste er stadig i forandring. Endringer kan medføre endret adgang for gunneieren til regulering av grunnleie m.m. Endringer kan også vedrøre adgang til å kreve tomt innløst.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter omfattes av fellesutgiftene. Eiendomskatt kr. 8 060,- faktureres seksjonseier direkte.

ENERGIFORBRUK - LØPENDE UTGIFTER

Stipulert årsforbruk er på ca 4200kwh.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse mørk grønn D.

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Leiligheten er kommunalt tilknyttet vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Området er regulert og omfattes av reguleringsplan 01061025 reguleringsendring del av Bryggeriet hvor formålet er 410-krav vedr. infra.str., 220-gul sone T-1442, 1550-renovasjonsanlegg, 1113 boligbeb. - blokkbebyggelse, 1610-lekeplass, 2011-kjæreveg. Det foreligger planforslag i forbindelse med ny jernbanelinje, Intercity Fredrikstad - Sarpsborg. Området er i kommuneplan for Fredrikstad i 2011-2023 med formål 410-krav vedr. infra.str. og 1110-boligbebyggelse.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Leiligheten er registrert med èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreligger ferdigattest.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

15.05.2012 381153 seksjonering, 23.08.2013 706290 reseksjonering/tilleggsek. Eiendommen har følgende rettigheter: 25.08.2015 768740 erklæring avtale, 25.08.2015 768763 erklæring avtale og 03.09.2015 802917 bestemmelse om parkering. Kopi av tinglyste dokumenter er vedlagt salgsoppgave.

LIGNINGSVERDI

Skattekontoret har ingen likningsverdi registrert på denne eiendommen. Normalt ligger ligningsverdien på ca. 30% av markedsverdi.

INFORMASJON TIL FORBRUKERNE OM NYE BUDREGLER FRA 1. JANUAR 2014

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum
: 2,5 %

:: Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
: Kr 525,-

:: Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon
: Kr 697,-

:: Transportgebyr forretningsfører
: kr 5000,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Eierseksjonssameiet Bryggerifjellet 1 - org. nr. 998 498 260.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 2 995,- pr. mnd. Inkluderer: a konto varme og gass, kommunale avgifter, kabel-tv, vaktmestertjenester, felles strøm, byggforsikring, serviceavtale heis og gass, trappevask, forretningsførerhonorar, vedlikeholdsfond, festeavgift for en liten del av tomten og diverse driftsutgifter. Det er planlagt en økning til kr. 3 385,- pr. mnd.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget og det kreves ikke godkjenning av ny seksjonseier.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD

Sameiets regnskap viser for 2016 et overskudd på kr 240 000,-. Sameiet har kr. 1 500 000,- avsatt i vedlikeholdsfond.

Oppdatert