Gå til innholdet
Moderne nyere selveierleilighet over 2 etasjer med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Flott innholdsrik enebolig på ett plan i rolig, attraktivt og barnevennlig område. Solrik naturtomt - Begby.

Adresse: Tyrilia 24
1639 Gamle Fredrikstad
Prisant.: kr 3 600 000,00
Verditakst: kr 3 600 000,00
Lånetakst: kr 3 200 000,00
Bta / P-rom 125 / 112 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Vidar Aakre Johannessen
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: vidar.johannessen@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61170131
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 1956
Ant. soverom: 3
Tomtestørrelse: 950 m2

SAMMENDRAG

Flott innholdsrik enebolig fra 1956 med påbygg fra 2010 på Begby. I løpet av de siste 10 årene er den total renovert og fremstår nå som et moderne og oppgradert hus med god standard og komfort. Huset er bygget på to nivå og er bygget i pakt med tomten. Åpne, store og lyse oppholdsrom, huset har til sammen 3 soverom i tillegg. Den praktfulle og solrike hagen er delvis opparbeidet og delvis naturtomt. Hagen har en stor terrasse Tyrilia 24 ligger i et attraktiv boligområde like ved lysløypa på Begby. Bil ca. 8-10 minutter til Fredrikstad sentrum

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

År1956. Tilbygget 2010

BELIGGENHET

Eiendommen ligger solrikt og relativt usjenert til, i et populært og etablert boligområde like ved lysløypa på Begby. Boligen ligger tilbaketrukket fra veien, og det er lite innsyn herfra. Dette er et barnevennlig strøk med liten trafikk. Fin skolevei med gangavstand til Begby skole, barnehage og idrettsanlegg. Flott turterreng med lysløype like i nærheten. Kort vei til butikker i Begbyhallen med diverse butikker og Rema1000 og Europris ved Lilleby. Det er gode bussforbindelser til både Fredrikstad og Sarpsborg. Lysløypa og marka har atskillige kilometer med merkede og umerkede løyper og stier, og her kan man sykle, vandre og bade på sommeren, og gå på ski vinterstid. Fra enden av Tyrilia 24 er det busstopp i retning Fredrikstad sentrum. Det er ca. 20 min. til E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum: Kjør over Fredrikstadbroa og følg Haldenveien rett frem. Ta til høyre inn Tyrihjellveien, og følg denne i ca. 500 meter. Ta så skarpt til høyre igjen inn Tyrilia, og deretter første vei til venstre. Eiendommen ligger på venstre side av veien på toppen av bakken.

AREAL AV BEBYGGELSE

Etasje: 1. etg.
BTA: 125 / BRA: 115 / P-ROM: 112 / S-ROM: 3

Etasje: SUM
BTA: 125 / BRA: 115 / P-ROM: 112 / S-ROM: 3

Etasje: Garasje
BTA: 47 / BRA: 45 / P-ROM: / S-ROM: 45

Etasje: Andre Bygninger
BTA: / BRA: / P-ROM: / S-ROM:

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Bebyggelsen som er bygget i år 1956 og ble tilbygget i år 2010. Garasje med carport og bod i år 1975
Boligen og tilbygg er fundamentert på fjell og støpte gulv.
Grunnmur av betong/blokker.
Yttervegger i trolig bindingsverk, vegger er kledd med liggende trekledning og deler av boligen er forblendet med teglstein.
Malte trevinduer med isolerglass. Teak ytterdør og hvite terrassedør.
Takkonstruksjon av typen saltak og taket er tekket med betongstein i år 2007.

Garasjebygg med: dels støpt og gruset gulv, yttervegger i bindingsverk med trekledning. Vippeport til garasjen. Pultak med papp.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

1.etg.: Vindfang, vaskerom, bad, 3 soverom, sovealkove, stue med peis og utgang til terrasse, spisestue og kjøkken. (P-rom) Garderobeskap (S-rom)

STANDARD/ UTSTYR

Beliggenheten på Begby sørger for svært gode solforhold. Eiendommen er totalrenovert i perioden 2007-2017. Fremstår som en lettstelt enebolig på ett plan med god planløsning. Lyst og meget tiltalende med gjennomgående god standard på interiør. Downlights LED i gang, bad, stue og kjøkken.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken:
Kirsebærfarget innredning med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, ventilator og kjøleskap. Ny innredning i ca. år 2000.

Bad:
Fliser på gulv med gulvvarme og våtromsplater på vegg. Innredning med servant, dusjkabinett og toalett. Nytt i år 2017

Bad/vaskerom:
Belegg på gulv og plater, tapetsert og malt.

OPPVARMING

Oppvarming med peis/ved, panelovner, varmepumpe, luft til luft og varmekabler på bad og tilbygg.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen datert: Verditakst
02.10.2017: 3 600 000,-

Det foreligger Boligsalgsrapport med verdi og lånetakst over eiendommen datert: Lånetakst
02.10.2017: 3 200 000,-

OVERTAGELSE

Etter avtale med selger.

ADRESSE

Tyrilia 24, 1639 Gamle Fredrikstad

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Stor eiet tomt som heller lett. Det er gruset innkjørsel og gårdsplass. På framsiden av huset, ut mot veien, er det både plen, naturtomt og beplantning. Her er en stor og solrik hage som har en fin variasjon mellom knauser og furutrær, og plen, busker og bed. Inntil huset er det en stor flotte terrasse. Eiendommen er svært barnevennlig; her er det god plass og trygt å utfolde seg. På tomten kan man finne både blåbær og tyttebær.

TOMTENS AREAL

950 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet tomt. Det blir tinglyst en avtale mellom naboen i Tyrilia 24 at ca. 300 kvm tomt tilfaller eiendommen Tyrilia 22( Se kartskisse). Det blir en naturlig skille fra granittmur mot eiendommen Tyrilia 22.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 17035,- pr. år inkl. Eiendomsskatt.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse Gul G

VANN/AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet vann og avløp.

REGULERINGSFORHOLD

Kommuneplan, navn: Kommuneplan Fredrikstad 2011- 2023. Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg. Godkjent/vedtatt 06.12.2012. Reguleringsplan, navn: Formål: Eiendommen er ikke regulert.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Antall godkjente boenheter 1

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Fredrikstad kommune finner ikke opplysninger om ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i deres arkiv.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

04.07.2006/317753-1/200 Bestemmelse om veg.
Bestemmelse om vann og kloakkledning.
Med flere bestemmelser.

LIGNINGSVERDI

For år 2015 som primærbolig: Kr. 555 294,-Som sekundærbolig: Kr. 1 554 823,-

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert