Gå til innholdet
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Lys og pen 3-roms i hyggelig boligsameie - Sentralt beliggende på Nordre Kråkerøy

Adresse: Kråkerøyveien 39a
1672 Kråkerøy
Prisant.: kr 2 700 000,00
Verditakst: kr 2 700 000,00
Bta / P-rom 82 / 76 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Tonje Aasvangen
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: tonje.aasvangen@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61170175
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 2011
Ant. soverom: 2
Tomtestørrelse: 1904 m2

SAMMENDRAG

Pen og praktisk 3-romsleilighet, sentralt på Kråkerøy. Leiligheten er del av et boligsameie fra 2011, som ble oppført på grunnmuren av gamle Smertu skole. Leiligheten er på 76 kvm, ligger i 2. etasje og inneholder to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og vaskerom. Boligen har lyse vegger og tak, og hvit innredning på kjøkken og bad. Det er parkett på alle gulv. Fra balkongen er det fin utsikt over store deler av byen, med dens brospenn, kirkespir og andre kjennemerker. For ikke å glemme de omkringliggende landområder som Isegran og Gamlebyen. Det er gåavstand til både bakeri, lege, dagligvarebutikk, treningsenter og høyskolen på Kråkerøy, og det er kort vei over til Fredrikstad sentrum.

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2011.

BELIGGENHET

Eiendommen ligger på Smertu nord på Kråkerøy, som del av Kråkerøy sentrum. Innenfor gangavstand finnes blant annet to store dagligvarebutikker, bakeri, bensinstasjon, legekontor, treningssenter og Høyskolen i Østfold. Fredrikstad sentrum ligger rett på andre siden av Kråkerøybrua, ca. 1 km unna. Området er et fint utgangspunkt for gå- eller sykkelturer i sentrumsområdene; blant annet er det kort vei over til den vakre "Anno"-øya Isegran. Ved Smertulia er det fine grøntområder, og her ligger også en av de mest populære akebakkene i distriktet. Byferga, som har avgang til sentrum, Gressvik og Gamlebyen hvert 20. minutt, har stoppested litt lenger nord på Smertu. Hvis man ønsker lengre utflukter, kan man kjøre 20 minutter sørover, til Hvaler-øyene. Det er også litt over 20 minutter til E6 og sykehuset på Kalnes.

VEIBESKRIVELSE

Fra gamle Kråkerøybrua følg Kråkerøyveien mot Hvaler. Eiendommen ligger på høyre hånd.

AREAL AV BEBYGGELSE

BRA: 76
P-ROM: 76 / S-ROM: 0 / BTA: 82

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leilighetskompleks bygget over to plan. Det er heis i bygget. Bygget står sannsynligvis på fjell. Grunnmur av betong. Yttervegger i isolert bindingsverk med stående og liggende trekledning. Noe pusset mur. Flatt tak. Inngangsdør, terrassedør og vinduer med tolags isolerglass.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

Gang/hall, kjøkken, stue med utgang til innglasset veranda, to soverom, bad og vaskerom (alle P-ROM). Ekstern bod på 5,6 m2 (S-rom).

STANDARD/ UTSTYR

Leiligheten, og bygget forøvrig, holder en bra standard. Gulv i leiligheten er belagt med eikeparkett. Fliser på bad og vaskerom. Malte vegger og slette tak.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Stilren kjøkkeninnredning med slette, hvite fronter. Integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Flislagt bad med varmekabler i gulv. Hvit innredning med servant og skuffer. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med innfellbare glassdører.

OPPVARMING

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Panelovner forøvrig.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verdi og lånetakst over eiendommen fra Svein Nesøen, datert 25.09.17. Verditakst kr. 2 700 000,-

OVERTAGELSE

Ledig for kjøper.

ADRESSE

Kråkerøyveien 39a, 1672 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

På baksiden av sameiet er det felles hageområde med gressplen og hellelagte gangstier. Asfalterte parkeringsplasser hører til eiendommen.

TOMTENS AREAL

1904 m2.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter inngår i fellesutgiftene. Eiendomsskatt pålydende 4 708,- faktureres seksjonen direkte.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig.

REGULERINGSFORHOLD

Regulert til kombinert formål og gangvei i reguleringsplan 0106304 for Smertu. Omfattes også av kommuneplanen med formål bebyggelse og anlegg, samt bevaring kulturmiljø.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Eiendommen er registrert som èn boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Det foreliggert ferdigattest. utstedt 12.07.2011.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om veg tilngyst 17.12.1990 med dok.nr. 12856.

LIGNINGSVERDI

Det er ikke registrert ligningsverdi på eiendommen hos skatteetaten.

INFORMASJON TIL FORBRUKERNE OM NYE BUDREGLER FRA 1. JANUAR 2014

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum
: 2,5 %

:: Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
: Kr 525,-

:: Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon
: Kr 697,-

:: Transportgebyr forretningsfører
: Kr 5 000,-

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE - DØDSBO - KJØPERS UTVIDEDE UNDERSØKELSESPLIKT

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Eiendommen selges som ledd i skifte av dødsbo. Selger har således ikke førstehånds kunnskap om eiendommen, eller forhold knyttet til eiendommen. Selger er derfor ute av stand til å gi informasjon om eiendommen og eiendommens forhold. Det pålegges derfor kjøper en utvidet undersøkelsesplikt og ansvar. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

Sameiet Kråkerøyveien 39A - 996 988 074.

FELLESUGIFTER PR MND

Kr. 2 274,-

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Det er ingen forkjøpsrett i sameiet, og styret krevet ikke godkjenning av ny seksjonseier.

SAMEIETS OVERSKUDD/ UNDERSKUDD FORVENTNINGER MHT. UTVIKLING I FELLESUTGIFTER

Sameiet hadde i 2016 et resultat på kr. 96 625,-. Det er ikke planlagt økning av fellesutgiftene.

Oppdatert