Gå til innholdet
Nyere selveierleilighet i 2 etasje med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

En komplett hytteeiendom - Kjøkøy, porten til Hvaler

Adresse: Putten 29
1676 Kråkerøy
Prisant.: kr 7 250 000,00
Verditakst: kr 7 500 000,00
Bta / P-rom 100 / 93 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Henning Hesselberg
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: henning.hesselberg@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61170154
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 2006
Ant. soverom: 3
Tomtestørrelse: 1650 m2

SAMMENDRAG

På en høyde, rett ved parkering og bussforbindelse ligger en fantastisk hytteeiendom med vid utsikt over Hvalerøyene, Yttre Oslofjord og fjellene i Telemark. Kort vei til nytt bryggeanlegg. Hytta er oppført i nyere tid og tilbygget i 2017, og framstår svært godt vedlikeholdt og med boligstandar - klar for å tas i bruk hele året. Med sin form i kryss byr hytta på flotte, sjermede uteplasser - uansett tid kan man finne en lun plass i sola!

BYGGEÅR

2006, tilbygget i 2017 (ferdigattester foreligger).

BELIGGENHET

Hytta ligger på en høyde ved "Hvalerporten", kun ca 100 meter fra biloppstillingsplasser. Her der det fantastisk havsutsikt og sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Eiendommen ligger med utsyn mot kjente landemerker som Puttesund og Fastlandsveien, som slynger seg i vannet i retning Hvalerøyene. Mot øst ser man i retning Spjærøy/Asmaløy. Ytterst i fjorden kan man skimte mangt et seil og Danskebåtene. Med båt er det kort vei til Papper, Akerøya og Skjærhalden. Er været bedre i nord er Onsøykysten med Hankø og Engelsviken også innenfor rekkevidde. Ytterst på Putten ligger en fabelaktig badeplass, med strand, gressplen og brygger. Fine turområder langs kyststien og flotte naturopplevelser på Kjøkøy Fort er å anbefale. Bussforbindelse til Fredrikstad og Oslo (Timeekspressen) rett ved eiendommen.

BÅTPLASS

Med eiendommen følger båtplass i 250 cm bredde (Kjøkøy båtforening).

VEIBESKRIVELSE

Fra Fredrikstad sentrum følg Rv 108 i retning Hvaler. Følg veien frem over Kjøkøysund bro (skiltet Kjøkøy) over Kjøkøy frem til Puttesund bro. Sving ned til venstre i Putten, rett før brohodet, skiltet Putten. Følg asfaltert vei noen hundre meter, parker på høyre side ved foten av en fjellknaus - følg stien opp på fjellet. Hytta ligger på toppen.

BEBYGGELSENS AREAL

: 1. etasje
BTA: 100 / BRA: 93 / P-ROM: 93 / S-ROM: 0

REGLER FOR ANGIVELSE AV AREAL

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse.

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Fullisolert hytte med hems. Stående kledning isolert med 10-15 cm mineralull over lettklinkermur/søyler, fundamentert til fjell. Saltak tekket med pappshingel.

BEBYGGELSEN INNEHOLDER(fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940):

Hall, kjøkken, bad, vaskerom og tre soverom (p-rom).

STANDARD/UTSTYR

Hytta framstår med svært god standard, og inneholder bla stort og innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer og master bedroom med utgang til frokostterrasse og flott, flislagt bad samt vaskerom. Det er varmekalber i hele hytta, untatt vaskerom, videre er eiendommen utstyrt med downlights med trådløs styring, varmestyring på ovner, terrassevarmere, utelys med fotocelle, ny alarm og Canal Digital. Gulver er belagt med parkett. Tapet og malte plater på vegger. Malt panel og malt MDF-panel i himlinger.

INNREDNINGER KJØKKEN/BAD

Kjøkken: Parkettpå gulv, tapet på vegger og malt panel med dragere i tak. Drømmekjøkken med heltre benkeplate og integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap. Ventilator. Fliser mellom over- og underskap. Rikelig med skap- og benkeplass.
Bad: Fliser på gulv og vegger, malt panel i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask og speil. elektrisk vifte i vegg og varmekabler.
Vaskerom: Belegg på gulv, tapet på vegger og malt panel i tak.Skyllekum.

OPPVARMING

Elektrisk, varmekabler i gulv. Pipe for ildsted.

TAKST/ BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger takst/tilstandsrapport fra takstmann Svein Nesøen, datert 15.08.17. Verditakst kr. 7.500.000,-.

OVERTAGELSE

Hytta er ledig for overtakelse.

ADRESSE

Putten 29 1676 Kråkerøy.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Forholdsvis flat fjelltomt opparbeidet med nydelige uteplasser i form av steinsatt platting mot vest, treplatting mot øst og dels overbygget hjørneveranda i forkant. Noe gressplen og beplanting. Eiendommen har fantastiske solforhold og deler av hytta gir alltid ly for vinden.

TOMTENS AREAL

Ca 1.650 kvm.

EIERFORHOLD TOMT

Eiet.

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktssignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

10.655,- inkl eiendommskatt.

ENERGIFORBRUK/ LØPENDE UTGIFTER

Årlig strømforbruk 16.500 kwh.
Kostnad båtplass kr 1.100,-.
Kostnad vannlag kr. 1.000,-.

ENERGIATTEST

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse rød D.

VANN/AVLØP ANDRE TILKNYTTINGER

Kommunalt tilknyttet gjennom et privat anlegg.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ferdigattest av 13.06.2007 og 16.12.2016 (tilbygg) foreligger.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

Bestemmelse om parkering, adkosmt og bryggeplass (rettighet).

LIGNINGSVERDI

Ca kr. 1.500.000,- for 2016.

REGULERINGSPLAN/ BESTEMMELSER

Eiemdommen er uregulert. Kystsoneplan, fritidsbebyggelse - friluftsliv - kulturmiljø.

NYE REGLER FOR BUDGIVNING FRA 1. JANUAR 2014.

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betales dokumentavgift til staten med 2,5 % av salgsummen. Off. tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Off. tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon ( tinglysing av pant ) kr 697,- pr stk.

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen inne bærer at
avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen
med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand og i boligsalgsrapport. Budgivere anses ved innlevering av tilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings
lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

Oppdatert