Gå til innholdet
Nyere selveierleilighet i 2 etasje med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad
Meny Tlf/fax: 69 30 24 50 / 51 - Kirkebrygga 2-4 - 1607 Fredrikstad 

Nyere selveierleilighet i 2 etasje med egen veranda, carport og lave felleskostader. Østgårdhaven - Fredrikstad

Adresse: Østgårdhaven 2
1617 Fredrikstad
Prisant.: kr 3 290 000,00
Verditakst: kr 3 600 000,00
Lånetakst: kr 3 250 000,00
Bta / P-rom 118 / 101 m2
Eieform: Eier (Selveier)
Megler: Vidar Aakre Johannessen
Telefon: +47 69 30 24 50
E-post: vidar.johannessen@stavlund.no,
Oppdragsnummer: 61170159
Bestill prospekt Bestill prospekt
Byggeår: 2015
Ant. soverom: 4
Tomtestørrelse: 11951 m2

SAMMENDRAG

Velkommen til Østgårdhaven 2 - Praktisk og moderne selveierleilighet i Østgårdhaven boligsameie på Lisleby, ny i 2015. Boligområdet er veletablert og har et hyggelig miljø. Beliggenheten er sentral med kort vei til både Fredrikstad sentrum og Dikeveien handelsområde. Øvrig er det kort avstand til både skole, barnehager og dagligvarebutikk. Leiligheten har en meget god intern beliggenhet på feltet med kort vei til både parkering og bod. Boligen ligger mot syd og det er terrasse både ut fra stuen og ved inngangspartiet, så her er det alltid mulig å fange solen. Den går over 2 etasjer og har en gjennomgående bra standard. Planløsningen er også god med kjøkken og stue i åpen løsning, 4 soverom, 2 bad og romslig bod/teknisk rom for oppbevaring. Vi ønsker velkommen på visning!

OM SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgave for denne eiendommen kan lastes ned fra nett, eller fås tilsendt/ utlevert i papirformat. Oppgaven er delt i to deler, en presentasjon av boligen med tekst og bilder og et samlet vedlegg med spesifisert innhold, herunder evt boligsalgsrapport/ verdi- og lånetakst, kommunal informasjon, energiattest, angivelse av reguleringsplan m.m. Salgsoppgaven er ikke fullstendig uten at den omfatter begge deler.

BYGGEÅR

2015

BELIGGENHET

Østgårdhaven 2 er et nyere etablert boligsameie beliggende i et hyggelig og veletablert boligområde på Lisleby. Beliggenheten er barnevennlig med umiddelbar nærhet til både skoler og barnehage. Samtidig er det kort vei til både Fredrikstad sentrum og Dikeveien handelsområde. Det er kort vei til flotte turområder i Fredrikstadmarka. og bussforbindelse til Fredrikstad sentrum i nærheten av eiendommen (meget gode kollektivmuligheter).

VEIBESKRIVELSE

Med utgangspunkt i Fredrikstad sentrum: Kjør RV 109 mot Sarpsborg, ta til høyre i rundkjøringen rett før Stabburet, inn på Lislebyveien. Følg Lislebyveien ca 300 meter, og sving så første vei til venstre, deretter til høyre. Da ser du Østgårdhaven. Nr.2 ligger som første bolig på høyre side

AREAL AV BEBYGGELSE

: 1. etasje:
BRA: 71 / P-ROM: 66 / S-ROM: 5 / BTA: 78

: 2. etasje:
BRA: 38 / P-ROM: 35 / S-ROM: 3 / BTA: 40

: SUM
BRA: 109 / P-ROM: 101 / S-ROM: 8 / BTA: 118

Regler for angivelse av areal

BRUKSAREAL (BRA): Arealet som ligger innenfor boenhetens yttervegger, målt fra innsiden av ytterveggen. PRIMÆRROM ( P-ROM): Rom som f.eks. oppholdsrom, soverom, kjøkken, bad og entre, samt ganger og trapper mellom denne type rom. Arealet av P-ROM inkluderer også deleveggene mellom disse rommene. SEKUNDÆRROM (S-ROM): Øvrige rom og boder. De arealer som er nevnt i denne oppgave og i evt. takst/ boligsalgsrapport er oppgitt iht. reglene i NS 3940 og ikke iht. Plan- og bygningslovens bestemmelser. Det er således kun lagt til grunn kravene i NS 3940 mht. overflater, takhøyder, adkomst og fluktveier m.m. Plan og bygningslovens bestemmelser stiller flere krav for målbart areal enn NS 3940. De oppgitte areal er som regel oppgitt med bakgrunn i takstmannens oppmåling på eiendommen og er hentet ut fra takstmannens dokument. Feil kan forekomme. Ved innlevering av kjøpetilbud og/eller inngåelse av kjøpekontrakt forutsettes det at budgiver har hatt en kritisk gjennomgang av eiendommens areal og disses anvendelse

BEBYGGELSE/ BYGGEMÅTE

Leilighet som ligger i 2 og 3 etasje i et 3 etasjes leilighetsbygg som igjen er 1 av flere slike bygg. Utvendig bod og carport.

Bygningsmassen er antatt fundamentert på leiregrunn. Grunnmur av betong/sementblokker. Yttervegger i isolert bindingsverk med liggende trekledning. Takkonstruksjon av tre, type saltak, tekket med betongstein. Vinduer med isolerglass. Ytterdør og verandadør i tre. Bod i felles rekke med støpt gulv. Yttervegger i bindingsverk med liggende trekledning. Pulttak med betongstein. Carport i felles rekke med asfaltert gulv. Yttervegger i bindingsverk. Noen åpne sider. Saltak med betongstein.

Bod i felles rekke med støpt gulv, yttervegger i bindingsverk med liggende trekledning. Pultak med betongstein. Innlagt strøm. Uisolert.

Carport i felles rekke med asfaltert gulv, yttervegger i bindingsverk og en del åpne sider. Saltak med betongstein.

INNEHOLDER( fordelt på P-rom og S-rom, jfr. Ns 3940 )

2. etg.: Vindfang, gang, bad, stue med utgang til solrik veranda, kjøkken med spiseplass og 2 soverom (alle P-rom) og bod/teknisk rom (S-rom).
3. etg.: Stue, 2 soverom og bad (alle P-rom) og bod (S-rom)

STANDARD/ UTSTYR

Beliggenheten på Østgårdhaven sørger for svært gode solforhold. Leiligheten er lys og fin, med tidsmessige overlater. Gulv er belagt med belegg og keramiske fliser. Vegger er belagt med malt strie i lyse farger og keramiske fliser. Tak har malte overflater.

Store stuevinduer med utvendig elektriske markiser. Garderobeskap på soverommene i 2 etasje og et soverom i 3 etasje. Det er forøvrig sentralstøvsuger.

Boligen holder en meget god standard, og fremstår som lys, påkostet og velholdt.

INNREDNINGER KJØKKEN/ BAD M.M.

Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen løsning med stue. Det er fin plass til spisebord i kjøkkenavdelingen. Innredningen har hvit profilert utførelse med glasskap over vaskekum. Benkeplaten er i heltre eik. Hvitevarer medfølger.

Bad 2 etasje:
Romslig flislagt bad med servantinnredning, veggtoalett og dusjhjørne med glassdør. Opplegg til vaskemaskin.

Bad 3 etasje:
Flislagt bad med servantinnredning, toalett og badekar med dusjløsning.

OPPVARMING

Vannbårenvarme. Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

TAKST / BOLIGSALGSRAPPORT

Det foreligger verdi og lånetakst over eiendommen datert: Verditakst
Dato: 3 600 000

Det foreligger verdi og lånetakst over eiendommen datert: Lånetakst
Dato: 3 250 000

OVERTAGELSE

Etter avtale.

ADRESSE

Østgårdhaven 2, 1617 Fredrikstad.

BESKRIVELSE AV TOMTEN

Tomten er nyetablert og pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. Fellesareal er pent opparbeidet. Gå og kjøreveier er asfalterte.

TOMTENS AREAL

11951 Kvm

EIERSKIFTEFORSIKRING

Eier har tegnet eierskifteforsikring for sitt mulige ansvar iht. avhendingsloven i Protector Forsikring asa. Selgers egenerklæring om eiendommens tilstand utgjør en del av salgsoppgaven, og fåes ved henvendelse til megler

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Det kan formidles Boligkjøperforsikring gjennom selskapet HELP. Forsikringen tegnes i samarbeid med eiendomsmegleren din, senest ved kontraktsignering. For nærmere informasjon og priser, se salgsoppgavens vedlegg, eller kontakt ansvarlig megler for oppdraget. Megler mottar honorar pr tegnede forsikring med kr 500,- fra HELP.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kr. 13138,- pr. år inkl. Eiendomsskatt.

DIVERSE

Mulighet for husbankfinansiering.

ENERGIKLASSE

Eiendommen er iht. eiers opplysninger klassifisert i energiklasse

VANN/ AVLØP, ANDRE TILKNYTTINGER

Offentlig tilknyttet.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er regulert. Reguleringsplan 01061033 Østgårdhaven: Godkjent/vedtatt 05.12.2013.
Øvrig underlagt kommuneplan for Fredrikstad 2011-2023.

ADGANG TIL UTLEIE FOR BOLIGFORMÅL

Seksjonen er registrert som en bolig med en boenhet.

FERDIGATTEST/ MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Midlertidig brukstillatelse, datert 12.02.2015.

HEFTELSER/ SERVITUTTER

- Tinglyste den18.12.2014/1117041-1/200 Seksjonering.
- Tinglyst den 30.01.2008/86585-8/200 Best. om adkomstrett.
- Tinglyst den 19.12.2014/1125572-1/200 Erklæring/avtale.
- Tinglyst den 19.12.2014/1125583-1/200 Best. om vann/kloakkledning.
- Tinglyst den 19.12.2014/1125583-2/200 Best. om adkomstrett.
- Tinglyst den 19.122015/48538-1/200 Rett til utskilt tomt.

LIGNINGSVERDI

Det foreligger ingen ligningsverdi på leiligheten fordi leiligheten er av nyere dato. (Byggeår 2015).

INFORMASJON TIL FORBRUKERNE OM NYE BUDREGLER FRA 1. JANUAR 2014

Megler kan ikke formidle bud som er gitt med kortere svarfrist enn 30 minutter, eller som har svarfrist tidligere enn kl 1200 første virkedag etter siste annonserte visning. Alle bud skal inngis skriftlig til megler, enten ved bruk av budskjema påført budgivers signatur, eller via budgivningsplatform på nett, eller app. Den som legger inn bud må legitimere seg. Senere bud kan inngis per e-post, SMS, eller per telefax til megler. Velger du å inngi bud via budgivningsplattform på nett eller app, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt.
Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger og kjøper kan kreve å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning" i prospektets vedlegg.

KJØPERS OMKOSTNINGER

:: Dokumentavgift til staten, beregnet av kjøpesum
: 2,5 %

:: Offentlig tinglysingsgebyr for skjøte
: Kr 525,-

:: Offentlig tinglysingsgebyr for tinglysing av pantobligasjon. Pr. pantobligasjon
: Kr 697,-

:: Transportgebyr forretningsfører/ grunneier
: kr

KJØPERS ANSVAR/ BESIKTIGELSE

Eiendommen selges som den står ("as is"), og i den stand den befinner seg ved kjøpers besiktigelse, jfr. avhendings - lovens § 3-9. Denne bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige, skjulte feil og mangler. Kjøper oppfordres med dette til å undersøke eiendommen inngående, gjerne sammen med fagmann. Det anses for å være kjøpers ansvar å sette seg inn i omfanget og rekkevidden av de mangler som er påpekt i selgers egenerklæring om eiendommens tilstand - og i boligsalgsrapport/ takst. Budgivere anses ved innlevering av kjøpetilbud å ha akseptert som forutsetning at det skal inngås Stavlund as sin standard kjøpekontrakt, basert på avhendings lovens bestemmelser, men med som den står ("as-is"- klausul. Kopi av kontraktutkast kan fås ved henvendelse til megler. Særskilte unntak som forutsettes fra kjøper, må spesifiseres som forbehold i kjøpetilbudet.

LOV OM HVITVASKING

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innebærer også at oppdragstaker skal innhente legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder selger, kjøper og fullmektige for disse. Tilsvarende gjelder for fysiske personer som direkte, eller indirekte kontrollerer mer enn 25 % av eierandelene, eller stemmene i et selskap

EIERFORSEKSJONSAMEIETS NAVN OG ORG.NO

3699, Boligsameiet Østgårdshaven og orgnr. 915 057 233

SEKSJONENS ANDEL

Eierbrøk: 110/4187

FELLESUGIFTER PR MND

2493,- pr. mnd.

SAMEIETS VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Ligger vedlagt salgsoppgaven.

FORKJØPSRETT/ GODKJENNING AV KJØPER

Sameiet har ikke forkjøpsrett, eller regler om godkjenning av kjøper.

Oppdatert