Vi kan selge ditt prosjekt

Bruk en megler som kjenner dine kjøpere

Vi har og har hatt gleden av å formidle salg av mange fine boligprosjekt i Fredrikstad og omegn. Ferdige prosjekt, men også prosjekter der vi har deltatt i utformingen og bidratt med å finne løsninger som kan fungere for utbyggere og de som til sist skal trives i det som er skapt. Dette er et spennende arbeid og vi utvikler oss stadig. Vi liker prosjektene våre, vi liker uttrykkene, særtrekkene og de gode egenskapene som gjør de til gode boliger for folk – vi liker folk.

Nygaardsgata 33

Bydelen gir assosiasjoner til miljøer mange forbinder med New York. Med Nygaardsplassen har byen også fått et piazzalignende torg, med populære restauranter og uteserveringer.

I salg nå
Les mer

Proffen Hageby parkleiligheter

Vi kaller de parkleiligheter, inspirert av det fine parkanlegget som planlegges i Proffen Hageby. 43 selveierleiligheter fordelt på tre blokker som vil ligge midt i smørøyet omgitt av en frodig park/hage, med et plantemangfold som vil få Proffen Hageby til å skille seg fra mengden.

I salg nå
Les mer

Proffen Hageby byhus

Ditt nye nabolag i Drammen er parkliv og bypuls i skjønn forening. Samtidig har du kort vei til alt du trenger i hverdagen. Det historiske suset gir Proffen Hageby en tydelig identitet selv om alt er nytt og moderne.

I salg nå
Les mer

Bellevue Brygge

Bellevue Brygge ligger i forlengelsen av det du kjenner som det ettertraktede boligområdet Bellevue og omfatter 116 selveierleiligheter fordelt på fem blokker. I første salgstrinn selges nå 36 leiligheter i byggene A1 og A2, lengst syd i prosjektet.

I salg nå
Les mer

Ekerød

I den lune ekelia mellom Rødsmyra skole og Ekheim, med Kråkerøymarka rett utenfor dørterskelen og Fredrikstad sentrum en liten spasertur unna. Her bygger vi ditt nye hjem.

Utsolgt
Les mer

Skauen

10 moderne rekkehus skal bygges i barnevennlige omgivelser på Saltnes. Husene får spennende arkitektoniske detaljer og glir godt inn i skogsomgivelsene omkring. Kjøp nå, og du kan være med og forme din egen bolig ut fra dine egne behov og ønsker. Alle boligene har interiør av god kvalitet og komfort som standard. Utbyggeren - Fredrikstad Næringsbygg - har nær tilknytning til området og er kjent for å bygge kvalitetsbygg innenfor avtalte rammer for tid og budsjett. Boligene vil bli organisert som et sameie.

Utsolgt
Les mer

Søren Klæboes vei 17 A-E

Med god beliggenhet rett nord for Falchåsen, sentralt i Fredrikstad, skal det bygges 5 stk. spennende selveierleiligheter, fordelt på to bygg. Prosjektet er tegnet av BAS arkitekter. Bygningene får en moderne, funksjonell utforming, med store vindusflater og rette linjer. De skal kles med vedlikeholdsfritt Kebony og detaljer i fiberpuss. Dette blir leiligheter hvor man kan nyte godt av villaområdets kvaliteter i kombinasjon med alle godene ved å bo i en topp moderne, lettstelt leilighet. Er du interessert? Leilighetene selges nå, og du kan være med og påvirke utformingen, mens boligene enda er på tegnestadiet. En enestående mulighet til å forme din egen bolig ut fra egne behov og ønsker!

I salg nå
Les mer

Bryggerifjellet

Bryggerifjellet ligger rett utenfor Fredrikstad sentrum - en kort spasertur fra alle fasiliteter. Herfra har du en utsikt som gir inntrykk. Du ser utover omkringliggende landområder, Østsiden, Torsnes, Øra, Gamlebyen, Østerelva ( Glommas utløp), Nordre Kråkrøy, Hvaler til og med deler av Sverige (litt i horisonten). Du kan også se deler av byen, med brospenn, kirkespir og andre kjennemerker. Det er gangavstand til Fredrikstad sentrum (ca. 7-10 minutter) med handlegater, jernbanestasjon, bryggepromenade og severdigheter som Gamlebyen, Isegran m.m. Vender du deg den andre veien går veien til et vakkert og populært rekreasjonsområde i Fredrikstadmarka med et omfattende turløypenett sommer som vinter. Bingedammen ligger noen steinkast nord.

Utsolgt
Les mer

Rødsmyraskogen, Kråkerøy

Rekkehus/Leiligheter/Eneboliger er under planlegging.

Kommende prosjekt

Øienkilen, Gressvik

Enebolig/Rekkehus/leiligheter under oppføring.

Kommende prosjekt

Sportsveien, Bydalen, Fredrikstad

Enebolig/Rekkehus/leiligheter under oppføring.

Kommende prosjekt

Kiellandsgate, Halden

Leiligheter/enebolig.

Utsolgt